1. Hem
 2. Coaching Nacka

Sommardotter

betyg5 Fantastiskt bra(18 betyg)
Sickla strand 41, 13134, Nacka
Emotion Code är en metod som frigör gamla känslominnen som fastnat i kroppen. Att ha kvar obearbetade negativa känslor i kroppen kan leda till alla möjliga besvär och smärtor. Det kan visa sig i form av oro, ångest, depression och skapa hinder för att uppleva kärlek, lycka och framgång. Det kan också leda till att vi attraherar in flera av dessa låsta känslor. Du måste inte medvetet veta vilka känslor som du bär på för ditt undermedvetna har alla svar. Vårt undermedvetna står för 95% av våra handlingar som skapar vår verklighet, därför jobbar vi tillsammans med ditt undermedvetna för att se vad som är redo att lämna dig. Med Emotion Code kan tidigare negativa upplevelser och mönster försvinna eller bli lättare att hantera. Det är ett varsamt sätt att släppa gamla känslor som kan leda till djupgående läkning. Målet med behandlingen är att skapa balans och flöde i kroppen. Du delar så mycket eller lite som du själv vill. Om du önskar hålla vissa saker privat kan de gamla känslorna ändå tas bort. Emotion Code utvecklades av Dr Bradley Nelson som är en av världens främsta experter på naturliga läkningsmetoder för att uppnå välbefinnande. Ingen förberedelse behövs. Om du har något mål eller jobbar på något just nu kan du ta med dig det annars guidar jag dig till att skapa en intention för sessionen. OBS denna metod ersätter inte medicinsk behandling. Om du har behov av medicinsk eller psykiatrisk vård bör du vända dig till den konventionella sjukvården.
20866

Boka tjänst

Distans

 • Emotion Code - Distans 60 min
  60 minuter, 700 krMer info
  Boka
 • Emotion Code - Distans 30 min
  30 minuter, 450 krMer info
  Boka
 • Emotion Code - Barn Distans
  30 minuter, 400 krMer info
  Boka
 • Emotion Code - Djur Distans
  30 minuter, 300 krMer info
  Boka

Nacka - Sickla strand 41

 • Emotion Code - Vuxen i Nacka
  60 minuter, 700 krMer info
  Boka
 • Emotion Code - Barn i Nacka
  30 minuter, 400 krMer info
  Boka

Personal

noImage
Anna Sommardotter
5
(18 betyg)
Healer

Betyg och recensioner

5Fantastiskt bra
18 betyg
Maria E.
till Anna Sommardotter
Kan varmt rekommendera Anna. Hon är verkligen toppen! Jag har fått hjälp med att ta bort min heart wall o ett mycket stort antal instängda känslor kopplat till olika begränsningar. Så tacksam över all hjälp jag har fått.

Visa mer

Therese g.
till Anna Sommardotter
Jag fick en helt fantastisk, oväntad och helt oförglömlig upplevelse hos Anna som jag kommer att bära med mig för alltid. Det här var första gången jag provade emotion code och vilken upplevelse. I Annas närvaro kände jag mig helt lugn, trygg och hållen. Tidigare på morgonen innan var jag nervös med en förväntan och fjärilar i magen. Ju närmre jag kom till lokalen där jag jag skulle få behandlingen ju lugnare blev jag. Väl i Annas närvaro var jag helt lugn. Jag berättade om om mig själv och om livets olika händelser. Anna börjar behandlingen och det visar sig att vi får hjälp av av en nära anhörig till mig som visar sig från andra sidan. Samma dag efter behandlingen känner jag olika saker i kroppen. Värk på olika sätt. Detta håller i sig i två dagar till, efter det är min kropp lugn, jag ser klarare, mina axlar som alltid varit spända och tidigare gett mig huvudvärk är nu mera mjukare. Jag kommer definitivt besöka Anna igen, mitt liv har fått en positiv förändring efter mitt besök

Visa mer

Elin S.
till Anna Sommardotter
Otroligt varmt välkomnande och så proffsigt utförd emotion code. Kände mig verkligen bekväm under hela behandlingen. Rekommenderar Anna starkt 🙏🏼❤️

Visa mer

Jenny M.
till Anna Sommardotter
Tack för en fin session. Anna är trygg och lyhörd. Känns som vi fick väldigt mycket gjort på 1h. Rekommenderar starkt!

Visa mer

Om företaget

Ingen info ännu.

Certifieringar

Här kan du öppna utövares uppladdade certifikat för en tryggare behandling. Klicka på det certifikat ni önskar läsa under respektive utövare.

Utövare: Anna Sommardotter

Bilder

Detaljer och kontakt