1. Hem
  2. Coaching Nacka

Sommardotter

betyg5 Fantastiskt bra(12 betyg)
Sickla strand 41, 13134, Nacka
Emotion Code är en metod som frigör gamla känslominnen som fastnat i kroppen. Att ha kvar obearbetade negativa känslor i kroppen kan leda till alla möjliga besvär och smärtor. Det kan visa sig i form av oro, ångest, depression och skapa hinder för att uppleva kärlek, lycka och framgång. Det kan också leda till att vi attraherar in flera av dessa låsta känslor. Du måste inte medvetet veta vilka känslor som du bär på för ditt undermedvetna har alla svar. Vårt undermedvetna står för 95% av våra handlingar som skapar vår verklighet, därför jobbar vi tillsammans med ditt undermedvetna för att se vad som är redo att lämna dig. Med Emotion Code kan tidigare negativa upplevelser och mönster försvinna eller bli lättare att hantera. Det är ett varsamt sätt att släppa gamla känslor som kan leda till djupgående läkning. Målet med behandlingen är att skapa balans och flöde i kroppen. Du delar så mycket eller lite som du själv vill. Om du önskar hålla vissa saker privat kan de gamla känslorna ändå tas bort. Emotion Code utvecklades av Dr Bradley Nelson som är en av världens främsta experter på naturliga läkningsmetoder för att uppnå välbefinnande. Ingen förberedelse behövs. Om du har något mål eller jobbar på något just nu kan du ta med dig det annars guidar jag dig till att skapa en intention för sessionen. OBS denna metod ersätter inte medicinsk behandling. Om du har behov av medicinsk eller psykiatrisk vård bör du vända dig till den konventionella sjukvården.
20866

Boka tjänst

Nacka - Sickla strand 41

  • Emotion Code - Vuxen i Nacka
    60 minuter, 700 krMer info
    Boka
  • Emotion Code - Barn i Nacka
    30 minuter, 400 krMer info
    Boka
  • Emotion Code - Djur i Nacka
    30 minuter, 300 krMer info
    Boka

Distans

  • Emotion Code - Distans 60 min
    60 minuter, 700 krMer info
    Boka
  • Emotion Code - Distans 30 min
    30 minuter, 450 krMer info
    Boka
  • Emotion Code - Barn Distans
    30 minuter, 400 krMer info
    Boka

Oh La Moon - Krukmakargatan 31

  • Emotion Code - Oh La Moon
    60 minuter, 700 krMer info
    Boka

Heart-Wall

  • Remove Heart-Wall
    60 minuter, 2 500 krMer info
    Boka

PAKETPRIS

  • 5 sessioner à la 30 min
    30 minuter, 2 000 krMer info
    Boka
  • 10 sessioner à la 30 min
    30 minuter, 3 500 krMer info
    Boka
  • 5 sessioner à la 60 min
    60 minuter, 3 000 krMer info
    Boka
  • 10 sessioner à la 60 min
    60 minuter, 5 500 krMer info
    Boka

Personal

noImage
Anna Sommardotter
5
(12 betyg)
Healer

Betyg och recensioner

5Fantastiskt bra
12 betyg
Ani M.
till Anna Sommardotter
Så himla fin upplevelse! Anna har också en så fin och behaglig röst som var fin att lyssna på under behandlingen. ☺️

Visa mer

Mary-Anne N.
till Anna Sommardotter
Behandlingen fick mig att släppa känslor jag inte visste att jag bar på. I förlängningen hjälpte det mig också att se beteenden och mönster baserade på dessa känslor som inte längre fyller sin funktion och som jag också är redo att släppa. Rekommenderas varmt.

Visa mer

Agnes G.
till Anna Sommardotter
Anna har ett otroligt lugn och utstrålar trygghet och värme, vilket gör att man känner sig väldigt bekväm i hennes omgivning. Har känt mig mycket lättare i kroppen efter vår session och varit mer peppad på framtiden. Kan varmt rekommendera att gå till Anna för Emotion Code Healing! Tack för en fin upplevelse

Visa mer

Alina H.
till Anna Sommardotter
Anna är väldigt duktig på att hålla space och skapa en trygg och lugn känsla. Hennes sätt att arbeta fick mig att känna mig så trygg och avslappnad, och hennes metod tillät inte riktigt min hjärna och övertänkande att komma emellan. Jag visste inte vad jag skulle förvänta mig av sessionen, men blev otroligt avslappnad under tiden och kände mig så lätt och energisk efter på ett väldigt positivt sätt. Jag kan varmt rekommendera den här behandlingen hos Anna, och vill själv absolut komma tillbaka ✨

Visa mer

Om företaget

Ingen info ännu.

Certifieringar

Här kan du öppna utövares uppladdade certifikat för en tryggare behandling. Klicka på det certifikat ni önskar läsa under respektive utövare.

Utövare: Anna Sommardotter

Bilder

Detaljer och kontakt