1. Hem
  2. Annan Stockholm

Kristin Päeva Samtalsterapi och Coaching

betyg5 Fantastiskt bra(8 betyg)
Vulcanusgatan 5, 11321, Stockholm
Känns det svårt? Känns det tungt? Känner du dig ständigt orolig? Samtalsterapi erbjuder en trygg och stödjande miljö där du kan utforska dina känslor och hitta verktyg för att hantera dem. Ta det första steget mot en lugnare och mer balanserad tillvaro genom att boka ett möte idag. Du förtjänar att må bra.
9019

Boka tjänst

Övrigt - Annan

  • Nyfiken på att samarbeta? 20 minuter kostnadsfritt telefonsamtal
    20 minuter, Varierande prisMer info
    Boka
  • Coachande samtal
    60 minuter, 900 krMer info
    Boka
  • Samtalsterapi 60 minuter
    60 minuter, 900 krMer info
    Boka
  • Samtalsterapi 90 minuter
    90 minuter, 1 400 krMer info
    Boka
  • Reiki healing och samtal
    90 minuter, 1 500 krMer info
    Boka

Personal

noImage
Kristin Päeva
5
(8 betyg)
Samtalsterapeut och Coach

Betyg och recensioner

5Fantastiskt bra
8 betyg
Mary L.
till Kristin Päeva
Kristin är oerhörd lyhörd och medkännande samtidigt som hon har en klar överblick och guidar mig med sina kloka insikter genom mina tankar och analyser. Jag kan varmt rekommendera Kristin till alla! Tack Kristin för att du finns för mig i alla dessa år!

Visa mer

Lea L.
till Kristin Päeva
Kände mig trygg och förstådd, skulle verkligen rekommendera Kristin!

Visa mer

Mary L.
till Kristin Päeva
Kristin är fantastisk som terapeut och människa. Oerhört sympatisk, varm och inkännande. Kristin har fingertoppskänsla och stor empati. Det är lätt att öppna upp dig med Kristin. Jag kan vara mig själv och jag känner stort förtroende för Kristin. Jag kan varmt rekommendera Kristin!

Visa mer

Mary L.
till Kristin Päeva
Jag kan varmt rekommendera Kristin som jag har gått hos i några år. Kristin är mycket varm, inkännande och oerhörd stöttande. Hon inger högförtroende och proffsighet. Hon är med i detaljerna jag berättar och mycket bra på summerar helhetsbilden som hjälper mig i att förstå mina utmaningar på ett mycket bättre sätt. Att få gå hos Kristin är som få balsam för min själ. Kristin är mycket sympatisk och har alltid mycket medkänsla. Hon har hjälpt mig mycket under åren. Så tacksam att Kristin finns i mitt liv.

Visa mer

Om företaget

Jag heter Kristin Päeva och jag erbjuder samtalsterapi och coaching i Stockholm för dig som vill stanna upp och reflektera över frågor som är viktiga för dig, såväl privat som i din yrkesroll. Vill du fokusera på nuet och vägen framåt är coachande samtal med dess olika metoder en bra början. Du får möjlighet att upptäcka nya sidor hos dig själv, stärka din självkänsla, se möjligheter, komma förbi hinder och nå dina mål. I samtalsterapin lär du känna dig själv på ett djupare plan. Genom att få större förståelse till alla våra sidor blir vi mer medvetna om vad som är bra eller dåligt för oss. Vi lär oss välja det som är bra för oss, får större förståelse för våra egna behov och därmed få mer energi och utrymme i livet. Både coaching och samtalsterapi hjälper dig att börja lyssna inåt och tolka, känna in och göra bra val utifrån svaren. Vanliga teman i mitt terapirum är: Bättre självkänsla Hantera och minska vardagsstress. Hitta vägar i komplicerade relationer. Lösa knutar i din arbetssituation. Lära känna dina känslor och behov. Hantera svåra känslor som skam, skuld och ilska. Lära dig att sätta gränser. Hitta mer glädje och kreativitet i livet. Minska oro. Nå fram med ditt budskap och lösa konflikter. Jag är utbildad i den integrativa och nyskapande terapiformen Psykosyntes. Det integrativa i sammanhanget betyder att jag inspireras och tar även hjälp av terapiformer som: Acceptance commitment therapy (ACT) Compassionfokuserad terapi (CFT) Kognitiv beteendeterapi (KBT) Non violent communication (NVC) Anknytningsteori & Schematerapi MI Motiverande samtal Jag möter Dig, som längtar efter en förändring, alltid utan att döma Dig, i ett rum fylld av energi, trygghet, tydlighet, enkelhet, kreativitet och kärlek. Du är välkommen att kontakta mig om du har frågor eller funderingar.Se även www.kristinp.com

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Stängd nu
    • Mån12:00 - 17:00
    • Tis09:00 - 18:00
    • Ons09:00 - 18:00
    • Tor09:00 - 18:00
    • FreStängd
    • LörStängd
    • SönStängd
  • 07398836 XXVisa nummer

  • Vulcanusgatan 5, 11321, Stockholm