Vad vill du boka?

Välkommen till ecohud i Mölndal. Min ekologiska hudvårdssalong ligger efter Krokslätts Parkgata(mittemot Sokrates Taverna) Här kan du komma på en behandling samt köpa hudvårdsprodukter för hela familjen. För närvarande har jag 3 ekologiska märken hos mig. Maria Åkerberg, Esse Probiotic Skincare samt Mette Picaut. Jag har dessutom ett mer klinisk/medicinskt märke som heter drK.  Helt säker på att du kommer hitta en favorit.

Nu på vårvintern är de flesta väldigt torra i huden så en uppfräschande behandling där fokus ligger på återfuktning passar alla.

Har du en tonåring som behöver få råd och tips så har jag en särskild behandling för dem. Den heter Tonår. Prisvärda produkter finns att köpa med hem.

Välkommen till den lilla salongen med ett stort hjärta.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tjänster

Här bokar du tillägg exempelvis hals, dekolletage, händer.
Du betalar ett tillägg på 100 kr/utökad behandling.

Ansiktsbehandlingar

För maximal avkoppling börjar vi denna behandling med rygg/nackmassage 25 min innan vi börjar med ansiktsbehandlingen som anpassas efter dina behov.
I denna ansiktsbehandling får Mette Picauts ekolyx-produkter föra dig till en ny nivå. Fuktgivande och lugnande. Vi rengör, peelar och masserar ner fukt på djupet. Sedan läggs en s k "peeloff"mask bestående av alger som är fulla av vitaminer, mineraler, aminosyor och enzymer som huden behöver. Det finns fyra olika masker att välja mellan och jag väljer den mask som du bäst behöver.
Välkommen att låta dig bli berörd av dessa fantastiska dofter, silkeskänsla och effekt på huden.
I denna behandling ingår rengöring, hudanalys, peeling, mask. Du får produktrekommendationer så du kan fortsätta en naturlig hudvård hemma.
Ansiktsbehandling med ekologiska produkter. Vi gör rent på djupet, portömning ingår, jobbar ner välgörande serum och olja i massagen. Ansiktsmask och kräm. Produkter anpassade efter vad du bäst behöver. Avkopplande skönhet
Den här tjänsten bokar du om du valt att gå en kur med ampull. Din första behandling bokar du som ansiktsbehandling med ampull 60 min. De nästkommande behandlingar är endast 20 min och då rengör vi, peelar och jobbar ner ampull samt avslutande kräm.
Med hjälp av små nålar görs en kontrollerad mikroskada i huden vilket frisätter kroppens immunförsvar och en läkningsprocess påbörjas. Ny vävnad skapas och ger fina resultat på acneärr. Det stimulerar kollagen och elastin vilket ger effekt på linjer och förslappad vävnad. För bästa effekt rekommenderas en kur på 4-6 gånger.
Men hjälp av levande bakterier, probiotika, stärker vi upp huden, jobbar mot ålderstecken, boostar helt enkelt huden med nyttigheter. Med en blandning av afrikanska växtextrakt, vitaminer och probiotika tar den här behandlingen dig till en ny nivå.
En probiotisk ansiktsbehandling där vi förstärker effekten med att tillsätta en ampull i massagen.
Bright Ampull - Boost för ljusare hy
Hydroboost Ampull - Påfyllning till törstande hy(passar den känsliga huden)
Hyaluronic Ampull - Fuktgivarboost
Clarifying Ampull - För en acnebenägen hy
Intensity Ampull - Intensiv reducering av rynkor
Rek som kurbehandling med en första behandling 60 min och sedan 3 behandlingar på 20 min.
En världsunik behandling där vi boostar din hud med levande stamceller från läkeväxten Rosenrot. Ger omedelbara och långsiktiga resultat. Passar ALLA.
Här kombineras två supereffektiva behandling. De magiska stamcellerna från läkeväxten Rosenrot penetreras ner i hudens djupaste lager med hjälp av mikronålar. Alternativt slussas ner med ultraljudsvågor innan manuell massage. Du kommer se ett synligt resultat på en gång men den här behandlingen fortsätter jobba med din hud flera veckor efter avslutad behandling.
Nu kan du boka in dig för konsultation eller produktköp en tid som passar dig. Jag avsätter 15 minuter till ditt förfogande. Du behöver inte betala för den här tiden.
Här jobbar vi med probiotika i behandlingen. För att lugna och stärka upp hudbarriären. För dig med känslig hud, acne, rosacea, perioal dermatit, eksem.
En effektiv ansiktsbehandling på minimal tid. I hudanalysen ser jag vad du bäst behöver och anpassar behandlingen efter detta. Ingår rengöring, peeling, mask, serum och kräm. En halvtimme av Livsnjut.
Här kombinerar vi den klassiska ansiktsbehandlingens aktiva produkter med faceliftmassagens lyftande och dränerande rörelser. Du blir ren, återfuktad, uppstramad eller lugnad beroende på din huds tillstånd.
Välkommen på en djupgående massagebehandling för dekolletage, nacke, axlar, ansikte och skalp. Vi löser upp spänningar, gör lymfdränage och jobbar på linjer och akupressurpunkter.
En kortare behandling som passar utmärkt för dig som vill komma lite oftare på behandling. Kom gärna osminkad på denna behandling så får du ut så mycket som möjligt av din tid. Regelbunden massage ger resultat.
En ansiktsbehandling speciellt utformad för tonårshyn. Grundlig rengöring med portömning men naturligtvis massage och ansiktsmask. Vi går också igenom en bra hudvårdsrutin för hemmabruk. För dig som är mellan 13-18 år

Fransar och Bryn

Formar till bryn med hjälp av pincett och vax.
Formning av bryn ingår.
Ge ditt ansikte ett lyft och färga brynen. Brynplock ingår.
Detta är en behandling där dina fransar får en naturligt fin böj som håller mellan 6-12 veckor beroende på kvaliteten på den egna fransen. Man gör ett lyft från hårroten och böjer därmed hela fransen. Samtidigt färgar vi fransarna och boostar dem med keratin för extra fyllighet.
Detta är en behandling som passar de flesta och framför allt dig som tröttnat på lösfransar men ändå vill ha den känslan.

Massage

Här jobbar vi för att skapa en avspänning i kroppen och då framför allt i axlar och rygg. Ej massage före v 12. Jobbar med välgörande oljor för den gravida kroppen.
Bli av med muskelspänningar och stress i den klassiska helkroppsmassagen. Jag jobbar med ekologiska oljor med tillsats av eteriska oljor efter just dina behov.
Frigör spänningar och värk i axlar och rygg.

Vaxning

Vaxning haka
20 min 150,00 kr
Vaxning rygg
40 min 400,00 kr
En hårväxthämmande gele masseras ner efter vaxning vilket hämmar återväxten och ger minskad behåring.

Ecohud

På Krokslätts Parkgata ( mittemot Sokrates Taverna ) hittar du min ekologiska hudvårdssalong. Här kan du boka in dig på en behandling eller bara komma och handla hud och kroppsvård till hela familjen. Enbart produkter som värnar om din hälsa och om vår miljö.

Visa kontaktinformation
Webbsida www.ecohud.com
Öppettider Tid bokar du enklast via bokadirekt.se/ecohud

Aktuella öppettider finns alltid på insta@ecohudmolndalAdress
Krokslätts parkgata 58E
431 68 Mölndal
Krokslätt
Öppna i Google Maps 🗗