hårborttagning trelleborg · 236 träffar

Populärast

Trelleborgs Hud och Hårklinik

Trelleborgs Hud och Hårklinik
Algatan 51, Trelleborg
betyg4.7/5(641)
Tid fr. 17.20, idag
KampanjqliroPresentkort

Brazilian and Beauty

Brazilian and Beauty
Algatan 3, Trelleborg
betyg5/5(334)
Tid fr. 11.20, imorgon

Gröna Ebba

Gröna Ebba
Odens Tvärgränd 12, Trelleborg
betyg4.9/5(690)
Tid fr. 13.30, sön 21 juli
qliro

Studiohundra4141

Studiohundra4141
Hamngatan 24, Trelleborg
betyg4.9/5(675)
Tid fr. 15.30, tor 8 aug.
qliroPresentkort
Medlem i Frisörföretagarna
Demi Hudvårdssalong

Demi Hudvårdssalong

Nygatan 9C, Trelleborg
betyg4.9/5(555)
Presentkort
Derma em

Derma em

Maja-Lisa Grönbergsväg 1 c, Skegrie
betyg5/5(41)
Presentkort

Dark & Bright haircouture

Dark & Bright haircouture
Spångatan 21,, Malmö
betyg4.8/5(257)
Tid fr. 09.00, imorgon

Hej och välkommen! Alla våra bokade tider avbokas 48h före avsatt tid vid ej avbokade tid före 48h debiteras 50% av totala summan och vid ej avbokad tid debiteras 100% av totala summan

qliroPresentkort
Medlem i Frisörföretagarna

Skönhetsklinik

Skönhetsklinik
Erikslustvägen 22, Malmö
betyg5/5(179)
Tid fr. 13.40, idag

Välkommen till skönhetsklinik! Vi är glada att du har valt att boka en tid för de olika behandlingar vi utför hos oss. Vi är dedikerade att erbjuda dig en avkopplande och professionell upplevelse som främjar ditt välbefinnande och skönhet. Vår kompetenta personal är här för att ge dig en skräddarsydd behandling som passar dina behov och önskemål. Vi strävar efter att skapa en lugn och harmonisk miljö där du kan slappna av och återhämta dig.

KampanjqliroPresentkort

VACKER Emporia

VACKER Emporia
Hyllie Boulevard 19, Malmö
betyg4.7/5(3366)
Tid fr. 10.15, idag

Välkommen till Vacker på Emporia Shoppingcenter! KAMPANJ JUNI TVÄTT & FÖN - Boka en tvätt och fön för endast 399:- under hela juni månad! Hos oss hittar du alltid välutbildade och erfarna frisörer som älskar att göra våra kunder vackra i håret. Du hittar även ett rekordstort utbud av marknadens alla professionella hårvårdsprodukter till låga priser. Hos oss hittar du även alla tillbehör såsom plattänger, borstar, fönar, hårsmycken och massor av accessoarer. Allt förpackat i en härlig stor rosa butik där vi hela tiden anstränger oss för att göra dig nöjd. Boka tid för behandling med sms-påminnelse via www.vackerstore.se, välj Emporia i menyn eller ring och boka på 040-138600. -"VI ÄLSKAR HÅR"-

Presentkort
Medlem i Frisörföretagarna

VITALFACE

VITALFACE
Fågelbacksgatan 9c, Malmö
betyg4.9/5(88)
Tid fr. 12.55, idag

VitalFace ligger i Kronprinsens Läkarehuset, vilket ger våra klienter en känsla av trygghet genom att de får tillgång till högkvalitativa estetiska behandlingar i en professionell och säker miljö. Jag är Neda Zare, en dedikerad specialist och legitimerad sjuksköterska med en passion för estetik som sträcker sig långt tillbaka i min barndom. För mig är konst och skönhet en grundläggande del av livet, och att arbeta inom estetik är min konstnärliga utlopp. Med över 12 års erfarenhet inom den estetiska branschen, från min början i Danmark 2011 till min tid i både Danmark och Sverige sedan 2015, har jag fått möjligheten att erbjuda min expertis. Tillsammans med min man, Dr. David Assjodi, en erfaren läkare och vår kliniks ansvarige, strävar vi efter att skapa en varm och trygg miljö där våra klienters behov alltid står i centrum. Vi är stolta över att vara medlemmar i Estetisk Injektionsråd sedan 2015, vilket ytterligare understryker vår strävan efter professionalism och kvalitet i vårt a

qliroPresentkort

Anna Innovation Vaxning Malmö

Anna Innovation Vaxning Malmö
Stora Varvsgatan 24 C, Malmö
betyg5/5(255)
Tid fr. 10.30, idag

Vaxning Brasiliansk - 599 kr: Upplev vår professionella brasilianska vaxning. Vår metod är både skonsam och effektiv, och ger ett hållbart resultat för den som föredrar traditionell vaxning. Laser Brasiliansk - 899 kr: För en mer långvarig lösning, prova vår laserbehandling. Den erbjuder en modern teknik för nästan smärtfri och varaktig hårborttagning. Välkommen till oss på Anna Innovation för en behandling som kombinerar komfort med högsta kvalitet. Vi erbjuder 2 timmars gratis parkering. Boka din tid idag för en skonsam och effektiv hårborttagning.

qliroPresentkort

Estetikspecialisten

Estetikspecialisten
Kärleksgatan 5A, Malmö
betyg4.9/5(2351)
Tid fr. 13.00, idag

Välkommen till Estetikspecialisten! Vi är en modern hudvårdsklinik vid Davidshallstorg i centrala Malmö. För oss handlar estetiska behandlingar och medicinsk hudvård om goda och naturliga resultat. Vi som arbetar här har certifierade och legitimerade utbildningar så som: -Leg. Läkare -Leg. Sjusköterska -Undersköterska -Hudterapeut -Kosmetisk Tatuering -Fransstylist Viktig information inför bokning: 18 års åldersgräns på alla injektionsbehandlingar. Samtliga kunder som önskar boka en tid för första gången måste ha en konsultation minst 48 timmar innan behandlingen kan utföras. Detta gäller även om det gått mer än 6 månader sedan du sist utförde behandlingen hos oss. Under konsultationen så går vi igenom en hälsodeklaration och du får information gällande eventuell behandling. Du får sedan minst 48 timmars betänketid och innan du gör din behandling så får du skriva på en samtyckesblankett. Vi för journal på samtliga kunder, självklart i enlighet med GDPR. Vi är registrerade hos IVO,

qliroPresentkort

Skinfocus Clinic

Skinfocus Clinic
Hyllie Vattenparksgata 15J, Malmö
betyg4.8/5(657)
Tid fr. 13.00, idag

Välkommen till din hudvård och skönhets salong Skin focus Clinic nära dig på Hyllie med gångavstånd till Emporia. Här blir Du omhändertagen av auktoriserad hudterapeut med SHR, CIDESCO certifikat och gesällbrev. Hos oss på Skin focus står din hud och dess välmående i fokus. Nyhet på skin focus Clinic INFUZION SKIN BOOSTER ( Skinbooster utan nål ) Parkering 🅿️: På City gross som ligger ca 100 meter från salongen, kan du parkera 90 minuter gratis med Parkster. Betalning: Kontant, kort, Swish, Qliro, presentkort, Epassi ( endast msssage )

KampanjqliroPresentkort

Cosmetic Medical Clinic

Cosmetic Medical Clinic
Regementsgatan 94, Malmö
betyg5/5(122)
Tid fr. 12.45, idag

Varmt välkommen till Cosmetic Medical Clinic! Dr. Parisa Karladani är svensk legitimerad läkare sedan 2008 och har över 12 år erfarenhet inom estetisk medicine. Har tidigare jobbat på plastikkirurg klink i Beverly Hills, USA. Patientsäkerhet står högt på våran prioriteringslista. Vi använder endast fillers och neuromodulatorer som vi har köpt direkt från tillverkarna i Sverige. Vi vill känna oss säkra på vad vi injicerar och samtidigt stå for den höga kvalitén vi levererar. Vår verksamhet är registrerad hos IVO (Inspektion for vård och omsorg) och vi driver vår verksamhet enligt deras lagar och rekommendationer. Vi har även tecknat patientförsäkring hos Folksam. Hos oss är du i trygga händer!

Presentkort

Lasermottagningen Malmö

Lasermottagningen Malmö
Regementsgatan 12, Malmö
betyg4.8/5(581)
Tid fr. 11.55, idag

Boka en kostnadsfri konsultation med oss så svarar vi på era frågor! Lasermottagningen etablerades år 2001. Vi har två centralt belägna mottagningar. Mittemot det vackra, vita konserthuset i den idylliska staden Helsingborg, samt mitt i Malmös pulserande centrum - alldeles i närheten av davidshallstorg. De ljusa, fräscha mottagningarna erbjuder dig upplevelserika och resultatinriktade behandlingar. Vi arbetar med marknadens ledande teknik och utrustning och har en kompetent och serviceinriktad personal. Vi använder endast utrustning som uppfyller FDAs1 stränga krav. FDA godkänner endast utrustning som har visat effekt i kontrollerade vetenskapliga studier. Ovanstående gör att resultatet blir bättre och behandlingen säkrare. Har du aldrig varit hos oss tidigare? Boka gärna in en kostnadsfri konsultation hos oss. Du kan själv enkelt boka din tid här på hemsidan. Avbokning ska göras senast 24 timmar innan bokad tid, för att kunna ge plats åt andra kunder. Ej avbeställd tid debiter

qliroPresentkort

Jojo Beauty Clinic

Jojo Beauty Clinic
Industrigatan 8k, Malmö
betyg4.4/5(67)
Tid fr. 10.45, idag

Välkommen till Jojo Beauty Clinic ! Vi erbjuder laser hårborttagning, hudbehandlingar, fettfrysning, tandblekning och Hifu för dina skönhetsbehov. Upplev våra avancerade behandlingar för ett strålande resultat. Boka din tid idag!

qliroPresentkort

the Barber Live

the Barber Live
Gibraltargatan 1A, Malmö
betyg4.9/5(1168)
Tid fr. 09.45, imorgon

Välkommen till the Barbers onlinebokning på Bokadirekt! Tänk på att avbokningar gjorda senare än 24 timmar innan debiteras 50% av behandlingskostnaden. Tveka inte att kontakta salongen på telefon om du har några frågor!

Presentkort
Medlem i Frisörföretagarna

Skinglow Clinic

Skinglow Clinic
Tessins väg 14, Malmö
betyg4.9/5(530)
Tid fr. 14.00, idag

Varmt välkomna till Skinglow Clinic din professionella skönhetsklinik i hjärtat av Malmö!  Hos oss kan du känna dig säker och omhändertagen. Vi som jobbar är auktoriserade hud och bryn specialister med års erfarenhet inom branschen.     För att ta del av våra erbjudande och nyheter följ oss gärna på Instagram, Skinglowclinic. Vi ser framemot att träffa just Dig!  OBS! Vid första behandlingen av laser bör du komma med ett mindre parti med hår på området vi skall lasra resten ska du raka, då vi får möjlighet att göra en bedömning inför behandlingen.  Vid frågor ring oss gärna på 040 644 97 97 eller mejla på info@skinglowclinic.se.

Presentkort

TITE Hudvård

TITE Hudvård
Södra Förstadsgatan 4, Malmö
betyg4.9/5(728)
Tid fr. 17.45, idag

Vi skräddarsyr hudvård för både män och kvinnor. Vi kombinerar avslappning med effektiva produkter och hjälper dig att hitta den bästa lösningen för dig och din hud. Dessutom erbjuder vi färgning av fransar och bryn, formning av bryn, vaxning, microneedling, make up och mycket mer. För att tillgodo se dina behov på allra bästa sätt så glöm inte välja de tillval du eventuellt önskar när du bokar din behandling. Hjärtligt Välkommen!

Presentkort

Momos Beauty

Momos Beauty
Högatan 8C, Limhamn
betyg4.9/5(263)
Tid fr. 16.30, idag

Välkommen till din nya "Ladies Only" damfrisör på Limhamn/Elinegård Momos Beauty. Hos oss hittar du flera skönhetsbehandlingar såsom frisör, ögonfransbehandling, ögonbrynsbehandling och massa annat. Vi gör allt för att du ska bli så nöjd som möjligt. Välkommen till oss!

qliroPresentkort

Green Sky Skincare

Green Sky Skincare
Gustav Adolfs torg 47, Malmö
betyg4.8/5(162)
Tid fr. 11.00, idag

OBS: Green Sky Skincare finns i en annan salong som heter Skin Soft. Hej! Välkommen till oss. Här arbetar hud, massage och Vaxning tillsammans för att ge dig effektiva, sköna behandlingar och råd om hemmaprodukter.

qliro

Worldbeauty

Worldbeauty
Hamngatan 2, Malmö
betyg4.8/5(1148)
Tid fr. 11.15, idag

Diamond Hair

Diamond Hair
Södra Förstadsgatan 64, Malmö
betyg4.8/5(318)
Tid fr. 12.00, idag

Välkommna till Diamondhair en skönhets salong i centrala Malmö Avbokning sker 24 h innan din tid. All avbokning och utebliven tid därefter debiteras fullt!  Vi tar inte emot avbokningar via sms/Instagram eller telefonsamtal  Alla avbokningar måste ske senast 24h innan bokad tid endast med hjälp av mottagen avbokningskod i mailbekräftelsen som mottogs när bokningen gjordes. Det är kundens ansvar att se till att ett mail mottagits vid bokning.

Presentkort

Olsen Beauty

Olsen Beauty
Brogatan 13,Malmö, Malmö
betyg4.9/5(725)
Tid fr. 13.30, idag
Kampanj Presentkort
Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

Caroli Skönhetslounge

Caroli Skönhetslounge
Rundelsgatan 14, Malmö
betyg4.9/5(1186)
Tid fr. 17.50, idag

Välkomna till oss på Caroli skönhetslounge. Vi erbjuder professionella behandlingar med välutbildade terapeuter. Vi erbjuder nästan allt från topp till tå. Vi har hudvård, hårvård, vaxning, kosmetisk tatuering, fotvård, massage, fransförlängning och så mycket mer. Hos oss får du alltid den bästa servicen där du ligger i fokus. Vi ligger i centrala Malmö vid Kv Caroli, mitt emot köpcentret Caroli. Där det knakar och växer med nya butiker och restauranger med fina uteserveringar. Du kommer optimalt till oss med tåg och bussförbindelser. För dig som väljer att ta bilen finns det mer än 1500 st parkeringsplatser i nära anslutning till salongen. Ta en titt i vår behandlingsmeny nedan och se om du hittar något som passar just dig. Välkommen! OBS! Vi uppskattar om ni respekterar vår 24h avbokningspolicy, Tack! Vid köp av presentkort och produkter så ring gärna innan så vi finns tillgängliga och kan hjälpa er! För er som betalar med Epassi, tänk på att det enbart är massage samt fo

qliro

Hair&Co BurlövCenter

Hair&Co BurlövCenter
Kronetorpsvägen 2, Arlöv
betyg4.7/5(5031)
Tid fr. 15.00, idag
qliroPresentkort
Medlem i Frisörföretagarna

Barberesso

Barberesso
Neptunigatan 44, Malmö
betyg4.9/5(1585)
Tid fr. 13.00, idag
qliroPresentkort
Medlem i Frisörföretagarna

Malmö Vaxning

Malmö Vaxning
Davidshallsgatan 27 B, Malmö
betyg4.9/5(412)
Tid fr. 14.00, idag

Välkommen till Malmö Vaxning, din skönhetsalong som har varit verksam sedan 2007 Vi är specialiserade på professionell hårborttagning med vax. Hos oss får du behandlingar av hög kvalitet utförda av mig, Tatjana, en erfaren och diplomerad hudterapeut med många års erfarenhet. Vi erbjuder vaxning för alla typer av hårborttagning, inklusive ansikte, ben, armar, bikiniområde, armhålor, rygg, mage, rumpa och osv. Vår mest efterfrågade behandling är brasiliansk vaxning, en intimvaxning som ger fantastiska resultat. För att uppnå bästa resultat är det viktigt att håret är minst 5 mm långt och att huden är ren och fri från krämer. Intim vaxning - 3 alternativ Bikini: Vi tar bort håret som sitter runt troskanten. Djup bikini: Vi tar bort de yttersta hårstråna på läpparna och hårstrån på baksidan. Brazilian: Vi tar bort allt hår. Du blir slät hela vägen runt - dock bestämmer du själv om allt ska bort eller om en liten remsa eller triangel ska vara kvar. Jag använder olika typer av va

Cute HairCut i Lund

Cute HairCut i Lund
BANTORGET 6, Lund
betyg4.4/5(87)
Tid fr. 11.30, idag
Presentkort

Lenhud Malmö

Lenhud Malmö
Kalendegatan 25, Malmö
betyg4.8/5(2357)
Tid fr. 12.15, idag
KampanjqliroPresentkort
Medlem i Frisörföretagarna