1. Hem
  2. Annan Jönköping

Artbloom Studio

Inte tillräckligt med recensioner än
Klostergatan 56, 553 35, Jönköping
Jag är fotograf sedan 2007 och konstnär sedan barnsben. Har alltid älskat att fota människor i olika sorters event sedan ungdoms ålder. Det flesta jag experimenterar är Porträtter. Bröllop är en av de som inspirerar mig så mycket. Det är så spännande att fotografera bröllop, det ligger så mycket känslor, fina dekorationer, möten och alla minnen. Mest av mina foto handlar också om porträtt, familjefotografier, macrobilder och platser. När det gäller konst, min starka stil är dessa färger, människor och natur målningar. Akryl, Vattenfärg och skiss är mina starka sidor i konsten. Jag har använt både fotografi och konsten för att kunna bearbeta mig själv genom PTSD (Post Traumatisk Stress Disorder) Kika gärna in på min webbsida med vänlig hälsning Rochelle
11126

Boka tjänst

Bulma Hundfotografering

  • Hundfotografering Paket 1
    60 minuter, 1 500 krMer info
    Boka
  • Hundfotografering Paket 2
    120 minuter, 3 500 krMer info
    Boka

Konst Workshop

  • Konst Terapi 4ggr Paket/ 1tim per träff
    120 minuter, 950 krMer info
    Boka
  • Konstterapi kurs Paket/ 1tim per träff
    120 minuter, 2 500 krMer info
    Boka
  • Konstterapi/Sinneavlastning Måleri 3h
    180 minuter, 200 krMer info
    Boka

Porträtt Fotografering

  • Nyfödd/Barn Fotografering
    60 minuter, 950 krMer info
    Boka
  • Porträtt Fotografering
    60 minuter, 1 750 krMer info
    Boka

utövare

noImage
Rochelle RosenbergFotograf & Konstnär
Jag heter Rochelle, fotograf av människor och husdjur. Jag har varit verksam i 10 år inom konst och foto och jag gör detta över hela Sverige och ibland inom EU. Mina bilder handlar om att fånga kopplingen mellan människor och husdjur. Att fånga minnen och framkalla en konstnärlig bild. Atmosfäriskt, livligt och ärligt. Jag hade en hund för länge sedan och har alltid önskat själv en fin bild när hon var vid liv. Men eftersom den tiden var inte tillräckligt vet jag som ägare att det är också en viktig del av ens liv. Skriv bara till mig och berätta om dig själv och dina planer. Jag ser fram emot att höra från dig! Oavsett vad du vill ha för fotografering session, så vill jag att du är trygg med mig. Fotograferingsdagen är minnesvärt och jag kan ge dig en trygg och enkel fotograferings med kvalitet och uprisvärd. Tillsammans vi kan Dela eran livsberättelse via Bilder och alla minnesvärda stunder med nära o kära. Öppettider är olika och varje ordinärt fotografering utförs i studion eller utomhus på en bestämd plats. Hundfotograferingen kan förbokas om man önskar det och skall bestämmas när det ska ske då fotograferingen är fastschemalagd till fotografen. Du kan välja i olika miljöer - inomhus i din hemmiljö, studio och utomhus. Jag kommer alltid anpassa mig enligt hundens perspektiv och dagsform. Tillbehör kan erbjudas i olika tryckformat Klistermärke, Mobilskal, matta, handdukar mm. ______________ Konst Workshop gäller för alla. Mesta är inriktad för Helande för personarna som upplever sig stressad, har trauma och som söker inre frid att värva ner. Detta är ingen behandling utan en självhanterings terapi genom konst. Oavsett du har intresse eller inte, kommer du lära dig att skapa utifrån din nuvarande dagsform och sedan hitta din stil att uttrycka dig själv.

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

Har du hittat den person du vill tillbringa resten av ditt liv med? Den största kärleken och din sanna bästa vän? Tjohoo! Jag vill gärna fira med dig!Jag heter Rochelle, fotograf av förälskade människor. Jag har varit verksam i 10 år och jag gör detta över hela Sverige och ibland inom EU. Mina bilder handlar om att fånga kopplingen mellan två förälskade människor. Atmosfäriskt, livligt och ärligt. Skriv bara till mig och berätta om dig själv och dina planer. Jag ser fram emot att höra från dig! Oavsett vad du vill ha för fotografering session, det är viktigt att du är trygg med personen du ska boka med. Din stora dag är minnesvärt och jag kan ge dig en trygg och enkel fotograferings dag under Den Stora Dagen. Tillsammans vi kan Dela eran livsberättelse via Bilder och alla minnesvärda stunder med nära o kära. Öppettider är olika och varje ordinärt fotografering utförs i studion eller utomhus på en bestämd plats. Bröllop tjänster bokas för möte och skall bestämmas när bröllopet ska ske då fotograferingen är fastschemalagd till fotografen. ______________ Konst Workshop gäller för alla. Mesta är inriktad för Helande för personarna som upplever sig stressad, har trauma och som söker inre frid att värva ner. Om du har intresse för Konst kommer du lära dig grundtekniken och sedan hitta din stil.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • 07693461 XXVisa nummer

  • Klostergatan 56, 553 35, Jönköping