Vad vill du boka?

Fotspecialisten L&L - För Dina fötter

Från och med 3/10 kan du som har remiss komma till oss för behandling, men det går bra redan nu att ringa och boka en tid. Bokning för remisskunder kan ENDAST göras på telefon 073-9040517. Välkomna!

Ni hittar oss i Friskvårdscoachernas lokaler i Bredden, Upplands Väsby.  Det är lätt att ta sig hit kommunalt eller med bil. Lokalen är handikappanpassad och det finns gratis parkering.

Vi som arbetar här är undersköterskor och medicinska fotterapeuter diplomerade via Axelsons gymnastiska institut. Hos oss får du hjälp med förhårdnader, vårtor, liktornar, svamp, nageltrång, tjocka naglar mm.


Du kan också boka tid via telefon på 073-9040517. Om vi inte kan svara, lämna ett meddelande med namn och telefonnummer så ringer vi upp dig.

Hur du hittar hit: Friskvårdscoacherna ligger i samma hus som Flugger färg, Subway, swedbank mfl. Tag trapporna bredvid subway eller hissen mittemot till plan 1 gå rakt fram till dess du ser en skylt med Friskvårdscoacherna som ligger till vänster. Sätt dig i väntrummet så hämtar vi dig.


Välkommen!

OBS! Önskar du en tid utanför öppettiderna? Ring eller maila oss, så hittar vi en tid som passar dig!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Fotvård

Medicinsk fotvård börjar med mjukgörande fotbad och inspektion av fötterna. Därefter behandlar jag förhårdnader, sprickor, liktornar, vårtor, klipper och slipar naglar. Behandlingen avslutas med cirkulationshöjande fotmassage och insmörjning av fötter.Det är extra viktigt med fotvård när man har diabetes för att förebygga framtida komplikationer och för att upptäcka tidiga symtom från fötterna. Ju längre man haft sin diabetes, desto större är riskerna för senkomplikationer. Därför har vi utvecklat en behandling som är speciellt anpassad för dig med diabetes.

Fotvård för diabetesfötter börjar med ett extra långt fotbad anpassat för diabetiker, därefter görs en enklare fotstatus där vi kollar puls, känsel och går igenom eventuella besvär. Vi klipper och slipar naglar, avlägsnar eventuella liktornar, förhårdnader etc. Fötterna och underbenen smörjs in med en cirkulationshöjande salva speciellt lämplig vid diabetes, efter behandlingen för du råd och tips kring egenvård.
En fotvårdsbehandling speciellt anpassad för psoriasisbesvär. Först badas fötterna extra länge i uppmjukande bad. Under fotbadet används ett hudvänligt skrubb för att hjälpa till att avlägsna döda hudceller. Vi klipper, slipar, fräser naglarna. Eventuella liktornar, förhårdnader etc avlägsnas. Vid behov slipas döda hudceller med hudtrissa. Efter fotvården masseras fötterna med en fet salva, som passar särskilt bra för psoriasisfötter.
Du får hjälp när du har akuta besvär som du vill bli av med, men inte vill ha en hel behandling, som t.ex liktorn som gör ont.
Har du friska naglar, men av någon anledning inte kan ta hand om nagelvården själv. Då kan du boka nagelklippning.

I denna behandling ingår fotbad, rensning, klippning och slipning av naglar. Mjukgörande nagelolja.
En ny och effektiv metod, speciellt lämplig för dig som provat andra metoder utan resultat.

Verrutop angriper endast vävnaden som är angripet av virus. Det skadar inte huden runtomkring vårtan.
Behandlingen gäller för 1-3 vårtor.

Friskvård

Fotvård som friskvård syftar till att förebygga besvär i fötterna, samtidigt som du får en skön och avslappnande behandling. Behandlingen börjar med fotbad, rensning, klippning och slipning av naglar, samt fräsning vid behov. Därefter avlägsnas eventuella förhårdnader, liktornar mm. Behandlingen avslutas med en uppiggande fotmassage med en mjukgörande fotkräm. Eventuella rabatter via wellnet/actiway dras av på plats. Kan ej kombineras med andra rabatter.

Behandlingen är momsbelagd
En avslappnande behandling för trötta och spända muskler. Först får du en behaglig fotbad som hjälper dig att varva ner och koppla av. Underbensmassage främjar blodcirkulationen genom att stimulera "kroppens andra hjärta" som sitter i de djupa vadmusklerna. Fot- och underbensmassagen lindrar smärta i leder och mjukar upp muskler och ligament. Unna dig en välgörande massage som gör skillnad i hela kroppen.
Medicinsk fotvård börjar med mjukgörande fotbad och inspektion av fötterna. Därefter behandlar jag förhårdnader, sprickor, liktornar, vårtor, klipper och slipar naglar. Behandlingen avslutas med cirkulationshöjande underbens + fotmassage och insmörjning av fötter. Eventuella rabatter via wellnet/actiway dras av på plats.

Fotspecialisten L&L

Visa kontaktinformation
Adress
Kanalvägen 7, 1tr (friskvårdscoacherna)
194 61 Upplands Väsby
Bollstanäs
Öppna i Google Maps 🗗