Vad vill du boka?

Hos oss kan du hitta tillbaka till lugnet och harmonin. Där kroppen släpper spänningar, axlarna åker ner. Tankebruset tystnar och kropp, själ och sinne får vila. 

Svårt att välja ur behandlings menyn? Boka bara in en behandling, vi pratar i hop oss innan.  

Betalning sker på det sätt som passar dig!
Kontant. Swish 1235700497. Bankgiro 432-7532 eller faktura.

Varmt välkommen!

Kontaktuppgifter: 0240-400 922, 070-419 55 22, heladig@live.se
Vi hör av oss så snart vi kan. Vi svarar sällan direkt PGA behandlingar. Men vi ringer alltid upp, senast dagen efter.


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Ayurveda - Indisk massagebehandling

Abhyanga: En helkroppsmassage med varm sesamolja blandat med örter eller eterisk olja. Behandlingen stärker nervsystemet och är djupt avslappnande för kropp, själ och sinne. Kroppen länkar till den fina ursprungsenergin. Den del som redan är i perfektion. Den löser upp slaggprodukter och toxiner som är fettlösliga. Förbättrar kroppens system såsom hjärt och kärl, lymf samt nervsystemet. Gör kropp och hud mjuk. Förbättrar sömnen. Motverkar trötthet.

Marma: En unik behandling för djup avslappning och balansering av kropp själ & sinne. Marmapunkterna, samma punkter som akupunkturpunkterna, behandlas med en speciell utvald essentiell olja, lätt beröring. Behandlingen avslutas med Mahamarmabehandling & 10 min vila. Behandlingen sätter igång energiflödet och löser upp blockeringar så att kroppens eget självläkningssystem sätter igång.
Abhyanga: En helkroppsmassage med varm sesamolja blandat med örter eller eterisk olja. Behandlingen stärker nervsystemet och är djupt avslappnande för kropp, själ och sinne. Kroppen länkar till den fina ursprungsenergin. Den del som redan är i perfektion. Den löser upp slaggprodukter och toxiner som är fettlösliga. Förbättrar kroppens system såsom hjärt och kärl, lymf samt nervsystemet. Gör kropp och hud mjuk. Förbättrar sömnen. Motverkar trötthet.

Marma: En unik behandling för djup avslappning och balansering av kropp själ & sinne. Marmapunkterna, samma punkter som akupunkturpunkterna, behandlas med en speciell utvald essentiell olja, lätt beröring. Behandlingen avslutas med Mahamarmabehandling & 10 min vila. Behandlingen sätter igång energiflödet och löser upp blockeringar så att kroppens eget självläkningssystem sätter igång.
En helkroppsmassage med varm sesamolja blandat med örter eller eterisk olja. Behandlingen stärker nervsystemet och är djupt avslappnande för kropp, själ och sinne. Kroppen länkar till den fina ursprungsenergin. Den del som redan är i perfektion. Den löser upp slaggprodukter och toxiner som är fettlösliga. Förbättrar kroppens system såsom hjärt och kärl, lymf samt nervsystemet. Gör kropp och hud mjuk. Förbättrar sömnen. Motverkar trötthet.
En helkroppsmassage med varm sesamolja blandat med örter eller eterisk olja. Behandlingen är djupt avslappnande för kropp, själ och sinne. Kroppen länkar till den fina ursprungsenergin. Den del som redan är i perfektion. Den löser upp slaggprodukter och toxiner som är fettlösliga. Förbättrar kroppens system såsom hjärt och kärl, lymf samt nervsystemet. Gör kropp och hud mjuk. Förbättrar sömnen. Motverkar trötthet.
Garshan är en ayurvedisk lymfmassage och torrmassage med silkesvantar. Enligt Ayurveda ger denna massage dessa effekter: Ökar förbränningen i fettvävnaden. Den förbättrar matsmältningen, ämnesomsättningen och cirkulationen samt motverkar celluliter och trötthet. För mjuk och len hud, tar bort döda hudceller, ger mer styrka och energi, avgiftning
förbättring av blodcirkulationen, ökad matsmältningsförmåga, anti-celluliter, stramar huden

Garshan är en utmärkt behandling vid kapha-obalanser samt då mycket slaggprodukter ansamlats i kroppen. Ges med fördel under våren. I behandlingen ingår 10 min vila.
Garshan & Abhyanga 90 min
Behandlingen inleds med Garshan - Helkroppsmassage som utförs med råsidenvantar. Garshan följs av en välgörande
Abhyanga - Helkroppsmassage där du masseras med varm sesamolja.

Beskrivning.

Garshan är en helkroppsmassage med råsidenvantar som renar lymfsystemet och ökar förbränningen i fettvävnaden. Den förbättrar matsmältningen, ämnesomsättningen och cirkulationen samt motverkar celluliter och trötthet. Garshan är en utmärkt behandling då mycket slaggprodukter ansamlats i kroppen.

Abhyanga är en mycket behaglig helkroppsmassage med varm olja. Kroppen masseras systematiskt med ett relativt lätt tryck och lugna, svepande rörelser. Behandlingen stärker nervsystemet och är djupt avslappnande för kropp och sinne. Cirkulationen och vitaliteten ökar och muskler och leder mjukas upp. Värmen, oljan och rörelserna renar också kroppen från slaggprodukter.
Traditionell ayurvedisk ryggbehandling med oljemassage och värmebehandling över axlar och rygg. Behandlingen avslutas med att ryggen masseras med varma tygbollar, fyllda med örter och oljor. Är som balsam för stela ryggar och axlar.
Kati chikitsa kommer åt djupt liggande vataobalans, särskilt om den tas tre dagar i rad. (Denna behandling rekommenderas att man bokar tre dagar i rad)
En kombinationsbehandling för dig som vill ha extra fokus på huvud, nacke, axlar.

Shiroabhyanga: massage av huvud, ansikte, nacke och skuldror. Ges med eller utan varm olja.
Behandlingen löser upp stress och spänningar som lagrats. Därigenom motverkas huvudvärk och värk i nacke och skuldror. Shiroabhyanga stimulerar cirkulationen i huvudet och lugnar sinnet och tänkandet. Klarheten i sinnet ökar.

Abhyanga: en mycket behaglig ayurvedisk massage med varma oljor. Den renar kroppen från toxiner och andra slaggprodukter men får oss också att varva ner och ger kropp och sinne ett behagligt lugn. Är avslappnande, ger öka vitalitet och välbefinnande.
En helkroppsmassage där massageterapeuten tar i lite mer. Behandlingen ökar cirkulationen och frigör slaggämnen. Avslappnande och skön för den som känner sig tung i kroppen.
Vishesh - Helkroppsmassage med varma oljor.
Kati chikitsa - Ryggbehandling med varma tygbollar fyllda med örter och oljor

Beskrivning.

Vishesh är en helkroppsmassage där massageterapeuten tar i lite mer än vid tex en Abhyanga. Behandlingen ökar cirkulationen och frigör slaggämnen. Avslappnande och skön för den som känner sig tung och stel i kroppen.

Kati chikitsa; en traditionell ayurvedisk ryggbehandling med oljemassage och värmebehandling över axlar och rygg. Behandlingen avslutas med att ryggen masseras med varma tygbollar fyllda med örter och oljor. Är som balsam för stela ryggar och axlar.

Denna kombination ger en extremt djupverkande behandling avsett för dig som har långvariga, jobbiga problem med ryggen.

INRE HARMONI WEEKEND

En weekend att för ett par dagar bo nära naturen och släppa görandet och ge plats åt varandet. Där dagsformen bestämmer farten och egna inre behov får stå i centrum.

Boende enkelrum, Yoga, Meditation och 60 min behandling ingår. Tidsbokning sker vid ankomst.

Boka mer? Program med prislista finns i stugan.

Atmosfären är tillåtande så vi har inga planerade gruppaktiviteter. Några kanske har bokat in "andrum" för att hjulen snurrat för fort. Andra tycker att det är givande med nya möten och att delta i spontana samtal. Medan det finns de som vill spendera tid med någon i fantastisk sjönära natur. Eller så blandar man en härlig mix av allt. Känn dig fri.

Maten vet var och en vad man kan äta och tycker om så den tas med eller handlas på plats. Kanske lagar ni mat var sin dag i stugan? Stugan är modernt utrustad med kyl, frys, spis, micro, braskamin och bastu. Den vågade kanske utmanar sig med en het bastu och kallt snöbad.

Medtag sängkläder. Täcken och kuddar finns.

Incheckning torsd 6/2 från kl 15.00
Utcheckning Söndag 9/2 11.00

Boka din plats genom att betala anmälningsavgift 500 kr. Bindande anmälan men ej personlig. Resterande 1000 kr faktureras. Betalning tillhanda senast 6 Feb 2020 och sker på det sätt som passar dig! Kontant på plats. Friskvårdspengen. Presentkort, Swish 1235700497. Bankgiro 432-7532.

Varmt välkommen!

Meditation som stressreducering

Meditation hjälper dig att hantera stress och bli mer närvarande i livet. Att stilla sin tanke- och känsloverksamhet är såklart lättare sagt än gjort. Det krävs övning. I vårt stressade västerländska samhälle håller intresset på meditation att öka. Vi börjar inse att vi behöver stanna upp ibland för att lyssna till vårt inre och vår själ. Då är meditation en bra metod.

Varannan onsdag ojämn vecka Kl 18.00-20.30.
15/1. 29/1. 12/2. 26/2. 11/3. 25/3. 8/4. 22/4. 6/5. 20/5 Sista tillfället knytis avslutning.

Kostnad alla 10 gånger 800 kr. Faktura mejlas.
(Drop in i mån av plats 100 kr)

Alla erbjuds självklart skrivet kvitto. Säg bara till.

Varmt välkommen!

Duobehandling/Parbehandling

Ni kommer 2 personer och delar en avslappnande rofylld stund tillsammans i en avstressande miljö med tända ljus, doften av aromaoljor och lugn avslappnande musik.

Ni får 60 minuters behandling per person. Självklart hjälper vi gärna er att välja personligt utvalda behandlingar, 10 min vila ingår i behandlingen.

Det går att beställa 1 flaska bubbel (Alkoholfritt) med tillhörande fat med exotiska frukter till priset av 100 kr. Skriv Bubbel & Frukt i meddelanderutan vid bokningen så ordnar vi det.

Välkomna
Parbehandling 60 minuter (30 min beh/pers)
Ni kommer 2 stycken och delar en avslappnande rofylld stund tillsammans i en avstressande miljö med tända ljus, doften av aromaoljor och lugn avslappnande musik. Ni får välja på indisk aromaterapi, Indisk huvudmassage, Indisk hand och fotmassage eller healing. 10 min vila ingår i behandling, 1 glas bubbel (alkoholfritt) och ett fat med exotiska frukter ingår.

Aromaterapi med Young Livings essentiella oljor av terapeutisk klass

En unik behandling för djup avslappning och balansering av kropp själ & sinne. klienten ligger bekvämt med kläderna på. Terapeuten berör lätt utvalda punkter (så som akupunkturpunkterna) som behandlas med en speciell utvald essentiell aroma olja, Geranium. Behandlingen avslutas med Mahamarmabehandling & 10 min vila. Behandlingen kan verka välgörande för energiflödet och blockeringar så att kroppens eget självläkningssystem sätter igång.

Geranium (Pelargonium graveolens) har en underbar upplyftande, lugnande, blommig doft. Den är utmärkt för huden och dess aromatiska inflytande och bidrar till frigörandet av negativa minnen. Används traditionellt för att förbättra blodcirkulationen och nervsystemet. Dess styrka ligger främst i positiva effekter på hudvävnader. Geranium har ett ungefärligt ORAC-värde på 1 010 011 (TE/L). TE/L uttrycks i motsvarande mikromol Trolox per liter.
ZytoCompassen scannar igenom de unika energifrekvenserna hos 76 olika kroppsorgan eller kroppssystem och strömstyrkan hos dessa. På så vis får apparaten reda på hur dina organ och system mår, sedan matchar den resultatet mot ekologiska eteriska oljor och andra näringstillskott. På så vis får apparaten reda på exakt vilka oljor som kan vara välgörande och stärka kroppen med just det du behöver. oljorna som rekommenderas presenteras med en utskrift som du får med dig! Efter det går vi tillsammans igenom hur du kan applicera eller använda de produkterna och om du vill köpa dem, så hjälper jag dig med det så får du de till grossist pris på tillverkarens webbshop med leverans till din dörr.

En skanning med rådgivning 30 min. kostar 350 kr
Produkterna vi använder är tillverkade av Young Living Essentiell Oils som är en av världens största tillverkare av terapeutiska oljor.
En unik behandling för djup avslappning och balansering av kropp själ & sinne. Marmapunkterna, samma punkter som akupunkturpunkterna, behandlas med en speciell utvald essentiell olja, lätt beröring. Behandlingen avslutas med Mahamarmabehandling & 10 min vila. Behandlingen kan verka välgörande för energiflödet, djupt avslappnande och balanserande för sinne och kropp. Stödjer kroppens självläkningsprocess.
NAT- Neuro Auricular Technique, är en behandling vid nacke och axlar och som med lätta cirkulära rörelser och essentiella oljor får igång energierna i dina nervbanor. Det är oljorna och den lätta beröringen som gör jobbet.
Vi arbetar med mjuk massage och en glasstav på Locus coeruleus (LC) det är som att öppna dörren, en inkörsport, till hjärnan. Glasstaven stimulerar receptorerna.
NAT stödjer nervsystemet och oljorna i NAT är lugnande.
10 min vila efter behandlingär välgörande och ingår i behandlingstiden.
De oljor vi använder i behandlingen är:
Frankincense, Valeriana, Vetiver, Romersk kamomill, Cederträ, Sandelträ
Aromaterapi med Young Living Essential Oils, eteriska oljor och oljeblandningar tar dig med på en sensorisk resa som omedelbart kan lugna, liva upp, eller balansera både kropp och själ.
Young Living Essential Oils utvinns genom varsam ångdestillering eller kallpressning och endast de allra renaste eteriska oljorna används.
Regndroppstekniken är en mycket behaglig, avslappnande och väldoftande behandling av fötter och rygg med ekologiska, eteriska oljor.
Regndroppstekniken är en kombination av Vitaflextekniken från Tibet, Lakotaindianernas fjäderlätta beröring och den uråldriga smörjningen med eteriska oljor. Regndroppstekniken kan ge dig en fantastisk möjlighet att skapa balans och harmoni både fysiskt, mentalt och känslomässigt och kan vara välgörande för rygg och nackbesvär. Den kan ha en stärkande effekt på immunförsvaret och kan hjälpa kroppen att bekämpa oönskade bakterier och virus.
Den lugnande effekten hos eteriska oljor har länge använts vid religiösa ceremonier för att öppna sinnet och frigöra känslor. Young Living Essential Oils, of Ancient Scripture™ innehåller de mest betydelsefulla oljorna i bibeln som ger dig möjligheten att njuta av och uppleva de underbara dofterna som omedelbart kan lugna, liva upp, eller balansera både kropp och själ.

Aloe/sandelträ (Santalum album)
Kassia (Cinnamomum cassia)
Cederträ (Cedrus atlantica)
Cypress (Cupressus sempervirens)
Frankincense (Olibanum -- Boswellia carteri)
Isop (Hyssopus officinalis)
Myrra (Commiphora myrrha)
Myrten (Myrtus communis)
Onycha (uttalas oh-nigh-kah, en mycket tjock olja, Styrax benzoin),
Sarons ros/cistus (Labdanum -- Cistus ladanifer)

Young Living Essential Oils utvinns genom varsam ångdestillering eller kallpressning och endast de allra renaste eteriska oljorna används.
Regndroppstekniken är en mycket behaglig, avslappnande och väldoftande behandling av fötter och rygg med ekologiska, eteriska oljor.
Regndroppstekniken är en kombination av Vitaflextekniken från Tibet, Lakotaindianernas fjäderlätta beröring och den uråldriga smörjningen med eteriska oljor.
STRESS-BUSTER-AROMATERAPI
Känner du dig stressad och vill slappna av den här behandlingen tar ca 20 minuter och där arbetar vi med din nacke och mjuk massage på dina axlar. En behandling som sänker stressnivån för att skapa bättre hälsa! Tekniken som syresätter hjärnan och får igång blodomloppet!
10 min vila efter behandling är välgörande och ingår i behandlingstiden.
Oljor i behandlingen:
Valor, Frankincense, Stress Away, Deep Reep Relief, Ruta

Access Bars

Access Bars är en skön och avslappnande energibehandling som kan hjälpa dig att rensa bland tankar, känslor och sinnesstämningar.. Terapeuten ger en lätt beröring av 32 olika punkter på huvudet och i ansiktet, som hjälper dig att lösa upp energilåsningar och mentala blockeringar som fastnat i kroppen.

Access Bars kan ge din kropp möjlighet till avkoppling, den tystar tankebruset och sätter igång energiflödet. Den frigör dina tankar, värderingar, uppfattningar, känslor och beslut som håller dig tillbaka i livet. Bars gör att gamla "filer" faller bort och ger utrymme för nya.

Detta kan vara är en behaglig och avkopplande behandling, där punkter och linjer på huvudet och i ansiktet, berörs lätt. Du ligger bekvämt med kläderna på.

När dina tankar saktar ner och inte påverkar dig på samma
sätt längre ger det dig ett ökat utrymme för livsglädje och en
frihet att agera istället för att reagera.

Access Bars kan vara välgörande för obalanser så som:
Stress, spänningar och oro.
Sömnsvårigheter.
Ångest och begär.
Smärta och blockeringar.
Stärkande - energigivande.
Förbättra ditt självförtroende och självutvecklande.

Access Bars ersätter inte traditionell sjukvård, utan skall ses som ett komplement till den.

Healing

Ordet ”healing” (eng) betyder ”läkning” och har funnits i olika kulturer runt om i världen i tusentals år. Healing är en bred behandlingsform som jobbar med hela människan och skapar välbefinnande genom att återställa balansen i sinne, själ och kropp. Klienten ligger bekvämt med kläderna på sig när terapeuten lägger sina händer där de behövs. När kroppen släpper spänningar och axlarna åker ner. Tankebruset tystnar och sinnet får vila. Då har förutsättningar för självläkning för kropp, själ och sinne blivit gynnsamma. Då infinner sig lugnet och harmonin.

Vår kropp består av energi som går i olika bestämda flöden och dessa flöden kopplas samman genom sju chakran (energicentra) i vår kropp som är kopplade till olika delar av kroppen och dess organ. Chackrarna omfattar också intellekt och känsloliv. Om obalans eller blockering uppstår i dessa energiflöden kan det göra dig sjuk. Healing kan lindra smärta och lösa upp blockeringar av energi.

Edgar Cayce (1877-1945) hävdade att varje individ har en speciell vibration. Varje störning eller sjukdom skapar en motsatt vibration eller en vibration som inte koordinerar med förhållandena i individens kropp, sinne och ande. Bristen på samordning ställer till problem för nervsystemet. Alla centra berörs då och du kan få huvudvärk, bli illamående, känna trötthet i ben och armar eller bli svullen i delar av kroppen.

Medveten Andning

Oavsett vad du vill uppnå är förbättrade andningsvanor ett kraftfullt verktyg för att ta dig från nuläge till önskat läge.

Att det är viktigt att andas är ingen nyhet. Men få av oss är medvetna om att HUR vi andas påverkar varje liten del av vårt liv. Försämrade andningsvanor är vanligt vid sömnproblem, astma, högt blodtryck, övervikt, stress, depression, smärta m.m. I vårt andetag finns kraften att förändra vårt liv!

Vi andas 1 000 andetag varje timme och genom att träna upp dina andningsvanor kan du erhålla stora vinster både fysiskt, mentalt, känslomässigt och andligt. I andningen har vi dygnet runt tillgång till ett synnerligen enkelt och effekitvt verktyg för att hantera stress, rädslor och smärta och förbättra exempelvis koncentration och sömn.

Kurser

Visste du att behandling med eteriska oljor är världens äldsta och längst praktiserade medicin, och som fortfarande används av legitimerade läkare i Frankrike?

I Young Livings naturprodukter kombineras modern forskning och traditionell visdom som kan berika ditt liv, återuppväcka din inre kraft och skönhet och hjälpa dig att minska din exponering för kemikalier.

Sedan urminnes tider har eteriska oljor använts för människans hälsa. På dessa hälsomöten kommer du att lära dig ta hand om din kropp och själ med äkta, ekologiska eteriska oljor samt kosttillskott med eteriska oljor i.

Everyday Oils Essential Oil Collection!
Är det perfekta paketet för nybörjare med 10 av våra mest populära och användbara eteriska oljor. Det här paketet kommer att bli mycket användbart i vardagen. Lär dig om “Vardagsoljepaketet”, som är ett husapotek med 10 ekologiska, eteriska vardagsoljor, för alla aspekter av din hälsa, fysiskt, mentalt och känslomässigt.

Denna kväll ger dig praktisk och teoretisk kunskap om hur aromaterapi fungerar och vi provar terapeutiska aroma oljorna Frankincense Lavender Lemon Peppermint Tea Tree.

PanAway® Purification® Thieves® Stress Away™ Joy eteriska oljeblandningar.

Investering 200:- inkl aromavatten och frukt.

Varmt välkommen till mångtusenårig läkekunskap!
I Regndroppstekniken används 9 olika aroma oljor. De terapeutiska, eteriska oljorna kan ha en stärkande effekt på immunförsvaret och hjälper kroppen att bekämpa oönskade bakterier och virus. Eftersom de eteriska oljorna även verkar på känslocentrum i hjärnan via doftsinnet är Regndroppstekniken också en mycket välgörande behandlingsform för att avhjälpa oro och stress och åstadkomma känslomässig läkning.

Program för kursdagen
* Inledning om Young Living Essential Oils och bakgrunden till Regndroppstekniken.
* Genomgång av oljorna.
* Genomgång och demonstration av behandlingstekniken.
* Deltagarna byter behandling på varandra.
* Vi avslutar med frågor och diskussion

Kursavgift SEK 1700: - (inkl. moms)
Betala kursen genom Klarna, swish eller faktura. Inbetalning sker före kursstart. I kursavgiften ingår följande:
Kursmaterial på svenska, Kursintyg. Frukt och dryck.

Förberedelser:
Inför kursen bör man köpa oljorna som ingår i Regndroppstekniken. Det finns två alternativ. Dels kan man köpa ett Raindrop Kit kostnad ca 1 400 kr, (Beroende på dollarkurs) Oljorna räcker till ca 7 behandlingar, som innehåller alla oljor som ingår i Regndroppstekniken i flaskor om 5 ml. Man kan välja att köpa oljorna separat i flaskor om 15 ml (ca 3000 kr, räcker till ca 20 behandlingar).

Kontakta oss för hjälp att beställa oljorna!

Medtag till din behandling: Regndropps oljorna.
Ett lakan, en liten kudde. 1 Filt. Handdukar, 3 mellan och 1 stor.

Varmt välkommen till ett nytt liv med hälsobringande eteriska oljor!

Vänligen: Maritha Ylander
Välkommen att öva upp Regndroppstekniken, njut av att ge och få behandling och dela med er och lära av varandras erfarenheter, färdigheter och finslipa tekniken tillsammans.

Vi tar upp lite nyheter och referensfall samt våra erfarenheter av massagen. Alla som gått en Regndroppskurs är välkomna på återträffar och ställa frågor. Återträffarna är mycket uppskattade.

Medtag dina oljor, handukar och fila ner naglar och ta bort ev nagellack.

Fri tillgång till Fruktfat och citrusfresh och pepparmint vatten.

Välkommen att boka en välbehövlig paus i vardagen :)

AromaYoga

Vi startar med ett yogapass med liggande och sittande rörelser. Ett lättillgängligt yogapass som mjukar upp hela kroppen, stärker ryggen och hjälper till att öppna upp för en större andning. Det inbjuder oss till att vara närvarande i kroppen och leder till ett ökat välbefinnande både psykiskt och fysiskt.

Därpå följer en lång avslappningsövning. Genom att gå igenom kroppsdel för kroppsdel ökas vår kroppsmedvetenhet. Vi lär oss slappna av spända muskler och skapar stillhet i sinnet. För alla gäller det att vara varsam med sin egen kropp. Göra det som känns bra och rätt för en själv. Ta ett steg tillbaka om kroppen signalerar med smärta som känns skadlig. Det handlar inte om att prestera utan om att uppleva. Uppleva dig själv i din kropp. Där du får vara precis som du är.

Medtag gärna vattenflaska & yoga matta, fårfäll eller filt.

Pris 100:- per gång! Betalning: Kontant på plats, faktura, Swish eller Bankgiro 432-7532!
Månadens Erbjudande & Evenemang

För deltagare som gått Access Bars samt Regndroppsterapi kurs finns möjlighet att boka behandlingsrummet 1,5 h.

Paus efter bokning 30 min.

Gör att ingen kan boka in sig direkt efteråt.

Öppna dina inre dörrar

Kvalitéten i att göra en egen inre resa är att det är klienten som själv upptäcker sina sanningar och resultatet blir ofta att man känner sig lättad, fri och kan fokusera framåt i livet.

Det fina med den inre själsresan är att klienten själv upptäcker och skalar av olika känslor och eller händelser som påverkat klienten. I bland på flera plan. Syftet med den inre resan är att den kan hjälpa oss att släppa gamla mönster så livsglädje och kraften får plats. Alla har vi saker inom oss eller så har vi påverkats av andra som gör att vi i bland känner oss fångade och begränsade, det kan vara depression, ilska, sorg, rädsla, dålig självkänsla, dåligt självförtroende eller någon fobi. I bland kanske till och med negativa föreställningar om sig själv och livet. Det kan även vara så enkelt som en känsla att livet borde vara något mer.

Välkommen att tillsammans med andra utforska och öppna dina inre dörrar varannan onsdag jämna veckor kl 18-20.30

Kostnad 800 kr. Faktura mejlas.
(Drop in i mån av plats 100 kr)

Alla erbjuds självklart skrivet kvitto. Säg bara till.

8/1. 22/1. 5/2. 19/2. 4/3. 18/3. 1/4. 15/4. 29/4.
27/5. 7/6 Avslutning med Knytis.

Varmt välkommen!

Ps. Endast en träff i Maj PGA Feel Good Resa till Portugal 11-15 Maj. Mer info om resan finns på aktivitetskalendern www.free.se & www.harmonihuset.com

Kvalitéten i att göra en egen inre resa är att det är klienten som själv upptäcker sina sanningar och resultatet blir ofta att man känner sig lättad, fri och kan focusera framåt i livet.

Det fina med den inre själsresan är att klienten själv upptäcker och skalar av olika känslor och eller händelser som påverkat klienten. I bland på flera plan. Syftet med den inre resan är att den kan hjälpa oss att släppa gamla mönster. Alla har vi saker inom oss som gör att vi i bland känner oss fångade och begränsade. Depression, ilska, sorg, rädsla, dålig självkänsla, dåligt självförtroende eller någon fobi. I bland kanske till och med negativa föreställningar om sig själv och livet. Det kan även vara så enkelt som en känsla att livet borde vara något mer.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

HelaDig c/o HarmoniHuset

HelaDig Ludvika erbjuder behandlingar, kurser och resor som ger HelaDig en känsla av välmående och avkoppling.

Varmt välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Öppet vid behandling.
Adress
c/o HarmoniHuset Vasagatan 27
771 43 Ludvika
Vasalunden
Öppna i Google Maps 🗗