Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Dreadlocks från grunden

Välj denna tiden om du har rakade sidor och endast hår på toppen av huvudet.

Kontakta mig med bilder på ditt hår och hur du vill att ditt hår ska se ut så att jag vet att du har valt rätt tid innan du bokar in dig. =)
Välj denna tjänsten om du endast vill ha delar av ditt hår dreadat.
Kontakta mig med bilder på ditt hår och hur du vill att ditt hår ska se ut så att jag vet att du har valt rätt tid innan du bokar in dig. =)
Obs! Välj tid från kl 11!Många drömmer om att ha långa dreads direkt. Att göra dreadlocksförlängningar direkt är ett bra och enkelt sätt att få långa snygga dreads utan att behöva vänta på att håret ska växa ut.
Hur går det till att göra dreads med förlängningar? Jag brukar använda mig allt från en till flera olika nyanser av löshår som jag blandar till olika skiftningar som matchar din egna hårfärg perfekt.
När man har blandat upp löshåret i dom nyanserna som behövs till kundens hår så delas håret upp i sektioner tuperar upp håret som du har på ditt huvud och sedan virkar jag ihop tovan till en tajt dreadlock, det som sker är att jag skapar små små knutar inne i dreaden, när jag är nöjd med formen så tar jag en bit löshår som vävs in i toppen av ditt hår/ dread, löshåret vävs upp och ner i ditt hår och tuperas upp och sedan fortsätter jag att virka ihop löshåret så att det blir en tajt jämn dreadlock. Inga synliga övergångar kommer du se på dina dreadlocks.

I snitt så är det bra om du har kring 10 cm långt hår för att det ska gå att tova ihop löshåret tillsammans med det egna håret.
Hur lång tid tar det att göra dreadlocks med förlängningar?
Att göra ett helt hår med dreadlocks med förlängningar är något som är otroligt tidskrävande. Du får räkna med att du kommer vara hos mig på salongen mellan 8-14 timmar, det är väldigt svårt att avgöra hur lång tid det kommer ta och det är bra att du inte har en tid att passa på kvällen och låta det få ta den tiden det tar.
Vad kostar det att göra dreadlocks med förlängningar hos er?
I snitt brukar det kosta mellan 6000-8000 kr för ett helt hår med dreadlocks med förlängningar har du en undercut/ sidecut så kan det bli billigare. För att få en mer exakt pris uppgift tveka inte att höra av dig till mig så kan jag ge dig ett uppskattat pris.

Vid tidsbokning betalas en deposition på 1500kr som är en delbetalning av beloppet som du betalar för din inbokade tid.
Virkade dreadlocks
Den metoden som jag erbjuder är en blandning mellan rotknytning tupering, virkning och tovning:
Denna metod Är nog en av dom äldsta metoderna att göra dreadlocks på. Du får väldigt jämna snygga dreads med hjälp av denna metod.
Hur går det till? Först delar jag upp håret i sektioner, jag anpassar sektionerna efter hur tjocka eller tunna dreads kunden vill ha. Jag tuperar håret hårt för att uppnå den form som jag vill ha, sedan börjar jag att virka och tova ihop håret för att få en rund och tajt formad dread. Med hjälp av att blanda bom olika metoderna tupera, virka,mtovning, och twista och vrip så skapas dreadsen till snygga tajta dreads från dag ett. Med denna metod kan man också styra mera hur dreadsen ser ut.Man kan även virka in topparna så att man får runda toppar. I snitt så kan du förlora mellan 5-10 cm på längden det beror mycket på hur ditt hår reagerar på att bli dreadat.
Denna metod tar lite längre tid att göra, ca 5-8 timmar för ett helt hår, allt beroende på längden så klart och hur tjockt hår du har.
Alla mina kunder får med sig hem ett skötsel råd där du får genomgående råd i hur du ska ta hand om dina dreadlocks och vad du kan göra när vissa problem dyker upp. Viktigaste av allt är att komma ihåg att man ska tvätta sina dreadlocks!
Vilken metod som är bäst för just dig har mycket med att göra hur ditt hår ser ut idag och hur du vill att dina dreads ska se ut när dom är klara. Det bästa du kan göra om du är tveksam och inte vet hur du vill ha det är att ringa och boka in en konsultationstid, då kan du få komma in i salongen så kan jag vägleda dig i ditt val.

Pris: 2500-5000kr för ett helt hår med dreadlocks.

Vid tidsbokning betalas en deposition på 1000kr som är en delbetalning av beloppet som du betalar för din inbokade tid.
Mail om depositionen får du när du bokar in tiden
Synthetdreads är för dig som vill prova på att ha dreads, men inte är säker på att du vill binda dig till det för en längre tid.
Det passar bra om du t.ex. har kortare hår, vill låta det växa ut och prova på någonting nytt under tiden. Synthetdreadsen går att få se helt naturliga ut och det går även att göra dom helt perfekta, detta anpassar jag efter vad det är kunden är ute efter för look.
Synthetdreadsen är temporära
Hur går det till:
Det funkar så att man flätar in löshåret med hjälp av en liten fläta som är ca 2 cm lång vid hårbotten, den fästs fast med en liten tråd, synthethåret tuperas upp och formas med hjälp av vattenånga till en dread, det egna håret hänger löst vid sidan om och blandas ut med det egna håret.
Man kan antingen göra ett helt hår med dreads så att det ser ut som att hela ens egna hår är dreadat eller så kan man bara lägga i några enstaka som fyller ut ens egna hår, eller som färgeffekter.
Hållbarheten på synthetdreads är 3 månader. Man måste ta ut dem eller sätta om dom efter ca 3 månader pga att du får en utväxt under denna tid och även om man ej kammar ut denna utväxt på några månader till så kommer håret börja självdreada sig. Men det går att återanvända dreadlocksen igen genom att komma till salongen och antingen sätta om dom, eller sätta tillbaka dom efter en tid när du känner för det. Det går att använda dreadsen mellan 1-2 år i håret, detta är p.g.a. att jag använder högkvalitetshår som jag gör dreadsen av. Jag gör alla dreads direkt på kundens huvud anpassat efter storlek och efter vad det är du är ute efter.

Vill du veta mera om synthet dreads och se bilder besök min hemsida: http://www.seienstyle.net/dreadlocks/syntetdreads/

Vid tidsbokning betalas en deposition på 1000kr som är en delbetalning av beloppet som du betalar för din inbokade tid. Mail om depositionen får du när du har bokat in tiden.

Dreadlocks underhåll

Är du sugen på att dekorera dina dreadlocks?

Jag har en stor kunskap inom dreadlocks dekorationer och mitt lager av trådar, garn, tyg , pärlor är oändligt.

Jag tar pris per timme för detta.

Ring gärna mig om du har frågor kring hur många timmar du ska boka in.

Vill du lära dig hur man göra dekorationer själv? Kom på min workshop:
https://www.seienstyle.net/dreadlocks-dekorationer-kurs/
Dreads är oftast, för dom flesta som skaffar det, ett helt nytt sätt att ha håret på. Det kan vara lite knepigt att ha det och vissa tycker att det är lite svårt att underhålla håret själv. Man kan även stöta på olika problem under tiden, men det finns lösningar till dom flesta problemen. Jag erbjuder dreadlockunderhåll och det spelar ingen roll hur dina dreads är gjorda eller hur länge du har haft dom, jag kan hjälpa alla. Hur går det till? Det jag gör är att jag går igenom dread för dread, tuperar håret i botten och virkar in allt löst hår. Jag tar även en tjockare tråd och knyter fast vid botten för att tajta till håret vid botten och packa ihop det. Denna tråd hjälper håret som den håller fast att dreada sig snabbare vid hårbotten när håret växer ut. Om du har dreads som kanske har gått av så ta med dem, jag kan se till att sätta fast dom på rätt plats igen. Tycker du t.ex. att du har för buckliga dreads eller för mycket hår som sticker ut, så finns det lösningar på detta också. Har du en dread som har gått av eller är oregelbunden så går det alltid att sätta tillbaka dreaden och även virka in extra hår i dreadsen för att dom ska bli mera jämna.

Vid tidsbokning betalas en deposition på 700kr som är en delbetalning av beloppet som du betalar för din inbokade tid.
Mail om depositionen får du när du har bokat in tiden.
Detta är om det är något helt extra som ska göras utöver att gå igenom hårbotten.
Är du tveksam till vilken tid du ska boka ring mig så löser vi det.


Vid tidsbokning betalas en deposition på 700kr som är en delbetalning av beloppet som du betalar för din inbokade tid.
Dreads är oftast, för dom flesta som skaffar det, ett helt nytt sätt att ha håret på.
Det kan vara lite knepigt att ha det och vissa tycker att det är lite svårt att underhålla håret själv. Man kan även stöta på olika problem under tiden, men det finns lösningar till dom flesta problemen.
Jag erbjuder dreadlockunderhåll och det spelar ingen roll hur dina dreads är gjorda eller hur länge du har haft dom, jag kan hjälpa alla. Hur går det till?
Det jag gör är att jag går igenom dread för dread, tuperar håret i botten och virkar in allt löst hår. Jag tar även en tjockare tråd och knyter fast vid botten för att tajta till håret vid botten och packa ihop det.
Denna tråd hjälper håret som den håller fast att dreada sig snabbare vid hårbotten när håret växer ut. Om du har dreads som kanske har gått av så ta med dem, jag kan se till att sätta fast dom på rätt plats igen. Tycker du t.ex. att du har för buckliga dreads eller för mycket hår som sticker ut, så finns det lösningar på detta också. Har du en dread som har gått av eller är oregelbunden så går det alltid att sätta tillbaka dreaden och även virka in extra hår i dreadsen för att dom ska bli mera jämna.
En underhållning brukar ta ca 2 timmar att göra men alla är olika och beror lite på vilket skick dina dreads är i. Jag tar ett timpris på 800 sek i timmen för att underhålla dreads.Vid tidsbokning betalas en deposition på 800kr som är en delbetalning av beloppet som du betalar för din inbokade tid. Mail om depositionen får du när du har bokat in tiden.


Healing

Hur mår du?
Känner du dig trött, stressad, deprimerad, har sorg, känner att du inte är värd något, osäkerhet, avunsjuka, eller är det något annat som rör sig i dig? Detta är psykiska åkommor som vi alla kan bära på i perioder som gör att vi känner oss urtömda på energi. Har du fysiska åkommor i kroppen som du inte får dukt på? Med hjälp av reikin så kan jag hjälpa dig att bryta igenom dom destruktiva kännslorna som du går och bär på för att öppna upp för det starka ljuset som du bär på i djupet av dig själv.
Vad är universiell livs energi?
I varje människa, djur, växt och runt jorden så finns den universella livsenergin, det är vad som ger oss kraft och orken till ett liv på jorden. När vi är unga så är kroppen fylld av denna energi men ju äldre vi blir så är kroppen ej uppfylld av den universiella enegin lika mycket, olika livsöden kan leda till stress, sjukdom, ångest och att du kan känna dig orkeslös. Reiki är det perfekta komplementet till att rensa kroppen och att fylls på med ny energi igen.
Du kommer känna dig klarare i huvudet, mera avslappnad och i balans i dig själv.
Hur går en reiki behandling till?
Du får ligga bekvämt ner på en massage bänk med kläder på. Om du är frusen av dig så får du filtar över dig. Med hjälp av hand påläggning på din kropp så låter jag energierna jobba igenom mina händer in i din kropp på den platsen som energien behövs just vid det tillfället. Jag guidar dig in i djup avslappning och låter energierna flöda igenom din kropp. En behandling tar ca en timme att göra.

Vid tidsbokning betalas en deposition på 150kr som är en delbetalning av beloppet som du betalar för din inbokade tid.
Hur mår du?
Känner du dig trött, stressad, deprimerad, har sorg, känner att du inte är värd något, osäkerhet, avunsjuka, eller är det något annat som rör sig i dig? Detta är psykiska åkommor som vi alla kan bära på i perioder som gör att vi känner oss urtömda på energi. Har du fysiska åkommor i kroppen som du inte får dukt på? Med hjälp av reikin så kan jag hjälpa dig att bryta igenom dom destruktiva kännslorna som du går och bär på för att öppna upp för det starka ljuset som du bär på i djupet av dig själv.

Vad är universiell livs energi?
I varje människa, djur, växt och runt jorden så finns den universella livsenergin, det är vad som ger oss kraft och orken till ett liv på jorden. När vi är unga så är kroppen fylld av denna energi men ju äldre vi blir så är kroppen ej uppfylld av den universiella enegin lika mycket, olika livsöden kan leda till stress, sjukdom, ångest och att du kan känna dig orkeslös. Reiki är det perfekta komplementet till att rensa kroppen och att fylls på med ny energi igen.
Du kommer känna dig klarare i huvudet, mera avslappnad och i balans i dig själv.

Hur går en reiki behandling på distans till?
Jag rekommenderar att du väljer en trygg och lugn plats där du kan vila under behandlingen. Tänd gärna några ljus och se till att du kommer i en lugn stämning. Jag börjar med att ringa upp dig och pratar lite om hur du mår. När vi har avslutat samtalet så börjar jag behandlingen. Det är bra om du försöker ligga eller sitta i en meditations ställning under behandlingen. När jag är färdig så kommer jag att skicka ett mail Med hur jag har fått för känslor mm under behandlingen då jag har kopplat upp mig på dig. Vi fortsätter konversationen via mail.

Obs! Reiki på distans kan jag även göra på andra tider, kontakta mig på telefon om du vill boka in en tid som inte finns i kallendern.

Hårförlängning

Du känner dig inte riktigt hel utan ditt flödande långa hår.

Är du trött på att ditt hår slits sönder när du har hårförlängningar, det känns som att igenom åren som du har haft dina hårförlängningar så har håret bara blivit kortare och kortare.

Pinch braids:
Inget lim ingen tejp bara en fläta och en tråd som håller fast ditt löshår.
Det mest naturliga sättet att göra en hårförlänging på. Du kommer älska ditt löshår och hur ditt hår kommer vara när du tar ut din hårförlängning.
Det går till på det sättet att jag sektionerar upp håret, tar en del löshår och en del av ditt egna hår, flätar en liten fläta som är ca 2 cm lång och allt detta fästs fast med hjälp av en liten tråd. Helt naturligt och oskadligt för ditt egna hår.
Hur mycket löshår man tar i varje fläta anpassas efter hur mycket hår du själv har och vad det är för resultat du vill uppnå.
Det fantastiska med denna metod är att det är endast hår mot hår, det är inga vassa skarvar eller något som sticks när du ligger på kudden utan du kommer uppleva en väldigt mjuk känsla i håret.

Hållbarheten på denna metod att göra hårförlängning på håller mellan 2-3 månader, hur lång hållbarheten är beror på hur snabbt ditt hår växer.
När det är dags att komma tillbaka på underhåll av din hårförlängning så tar jag och sätter om slinga för slinga, det jag gör är att jag klipper upp den lilla tråden som håller fast löshåret tar ut flätan, kammar ut ditt egna hår och fäster tillbaka hårförlängningen igen.
Detta gör att om du har ett högkvalitets löshår så kan du fortsätta att använda det mellan 3-12månader och det skadar inte ditt hår överhuvud taget.

Pris för att göra en hårförlängning hos mig varierar.
Kostnad för jobbet:
800kr i timmen, en hårförlängning tar mellan 1-4 timmar att göra.
Kostnad för löshår tillkommer. Du kan välja att ta med eget löshår eller så kan jag ta fram det perfekta löshåret åt dig.


Vid tidsbokning betalas en deposition på 700kr som är en delbetalning av beloppet som du betalar för din inbokade tid.

Hårförtjockning

Är du sugen på att smycka ditt hår med lite olika wraps mm?

Det går att göra otroligt mycket kul med sitt hår där man kan dekorera håret på en mängd olika sätt.

Jag har mänger med trådar, garn och pärlor som vi kan använda för att du ska få just dom dekorationerna som du bara drömmer om.
Du känner dig inte riktigt hel utan ditt flödande långa hår.

Är du trött på att ditt hår slits sönder när du har hårförlängningar, det känns som att igenom åren som du har haft dina hårförlängningar så har håret bara blivit kortare och kortare.

Pinch braids:
Inget lim ingen tejp bara en fläta och en tråd som håller fast ditt löshår.
Det mest naturliga sättet att göra en hårförlänging på. Du kommer älska ditt löshår och hur ditt hår kommer vara när du tar ut din hårförlängning.
Det går till på det sättet att jag sektionerar upp håret, tar en del löshår och en del av ditt egna hår, flätar en liten fläta som är ca 2 cm lång och allt detta fästs fast med hjälp av en liten tråd. Helt naturligt och oskadligt för ditt egna hår.
Hur mycket löshår man tar i varje fläta anpassas efter hur mycket hår du själv har och vad det är för resultat du vill uppnå.
Det fantastiska med denna metod är att det är endast hår mot hår, det är inga vassa skarvar eller något som sticks när du ligger på kudden utan du kommer uppleva en väldigt mjuk känsla i håret.

Hållbarheten på denna metod att göra hårförlängning på håller mellan 2-3 månader, hur lång hållbarheten är beror på hur snabbt ditt hår växer.
När det är dags att komma tillbaka på underhåll av din hårförlängning så tar jag och sätter om slinga för slinga, det jag gör är att jag klipper upp den lilla tråden som håller fast löshåret tar ut flätan, kammar ut ditt egna hår och fäster tillbaka hårförlängningen igen.
Detta gör att om du har ett högkvalitets löshår så kan du fortsätta att använda det mellan 3-12månader och det skadar inte ditt hår överhuvud taget.

Pris för att göra en hårförlängning hos mig varierar.
Kostnad för jobbet:
800kr i timmen, en hårförlängning tar mellan 1-4 timmar att göra.
Kostnad för löshår tillkommer. Du kan välja att ta med eget löshår eller så kan jag ta fram det perfekta löshåret åt dig.

Vid tidsbokning betalas en deposition på 350kr som är en delbetalning av beloppet som du betalar för din inbokade tid.

Konsultation

Do you want to do a konsultation via skype or you want to apply to any of our courses choose this one.

Or if you are unsure about your hair and you want to do a skype call with me to see what works and what does not work just for you.

The cost of the konsultation is only if you don't show up online with me during your appointment.
Är du tveksam till vad du vill göra med ditt hår och vill komma in på en konsultation.

Priset är 250kr för denna tid. Om du bokar in en tid så dras priset av på din bokade tid.
Dyker du ej upp på din konsultation så kommer du debiteras för beloppet.

Seienstyle AB

Känner du att det är dags för en förändring?
Du kanske har gått och funderat på det perfekta drömhåret och inte vet vem det är som kan hjälpa dig att uppfylla din högsta drömhårs-önskan?
Då har du hamnat rätt!
Jag heter Ann-Marie och driver hårsalongen Seienstyle i Stockholm, jag är specialutbildad hair extensions- och dreadlocks-frisör, reiki healing och har över 16 års erfarenhet, så jag är rätt person att komma till för att skapa ditt dröm hår!
Du hittar mig på Alviksvägen 65 i Stockholm (Bromma), ingång från Poppelvägen.
Salongen är endast öppen för tidsbokning.
Men tveka inte att kontakta mig för att ta nästa steg till att få ditt drömhår!

Vill du hitta mera bilder på det jag gör gå in på min hemsida: http://www.seienstyle.net
Instagram: https://www.instagram.com/dreadstuff_com/
Facebook: https://www.facebook.com/Seienstyle.Dreadstuff/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC0xiWYSPOF9rLsUDh2sI0qg

Telefon 0723886721
Webbsida
E-post
Öppettider Måndag till Fredag 11-18
Obs, min kallender är endast öppnad 2-3 månader fram i tiden.
Adress
Alviksvägen 65
167 53 Stockholm
Äppelviken