1. Hem
  2. Vad Täby

Täby Centrum Informationsdisk

betyg5 Fantastiskt bra(6 betyg)
Täby Centrum 1, 18334, Täby

Boka tjänst

Stockholm

  • Personal Shopper Täby Centrum
    120 minuterMer info

Personal

noImage
Tove Fogelberg
(5 betyg)
Personal Shopper
noImage
Carolina Henning

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
6 betyg
Disa L.
till Tove Fogelberg
Tove var lyhörd inför mina önskemål men fick mig samtidigt att våga gå lite utanför min comfort zone och resultatet blev fantastiskt bra; känner mig bekväm i kläderna jag valde samtidigt som stilen fått ett lyft tack vare väl valda nyckelplagg. Hon var även duktig på att ge tips hur man kan variera plagg genom att kombinera dem olika samt olika små stylingtips. Hemma har jag kunnat använda idéerna från Tove för att på så vis ge nytt liv åt plagg jag har hemma men som jag hittills inte vetat hur jag ska matcha dem. Jag ger Tove mina bästa rekommendationer!

Visa mer

Marie P.
till Tove Fogelberg
Hade en underbar shoppingstund med Tove. Hon hittade jättefina kläder och skor till mig. Hon var professionell och förstod det jag var ute efter. Rekommenderas varmt!

Visa mer

Ulla-Carin H.
till Tove Fogelberg
Hel fantastiskt. Tove var så duktig.

Visa mer

Frida A.
till Tove Fogelberg
Tove var otroligt bra på att lyssna in vad jag gillar och jag blev jättenöjd med mina köp.

Visa mer

Om företaget

Mode för oss handlar om att uttrycka känslor och personlighet. Dessutom speglar modet en rådande tidsanda. Stil, handlar om dig, vem du är och vad du vill stå för. Många upplever att de inte har hittat rätt. Men oftast handlar det om ren tidsbrist. Din tid är dyrbar. Med hjälp av Private Shopper underlättar du din dag. Vi har en genuin kunskap om mode och design. Dessutom har vi full inblick i butikernas kollektioner och utbud för säsongen. Att vara lyhörd för kundens önskemål sätter vi högt. Därför blir vi din perfekta ledsagare i din shopping

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Täby Centrum 1, 18334, Täby