Vad vill du boka?

Sommarerbjudande!

Therese Lugn Och Ro flyttar till nya lokaler och vill fira det med ett förmånligt sommarerbjudande,

50% rabatt på alla behandlingar under hela juni-augusti!

Välkommen till Bastuhagsvägen 8 i Stureby/Enskede

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Coaching

Livstilsrådgivning

Här i Gustavsberg kan du prova att hjälpa kroppens energidepåer med att göra en örtrensning och att tillföra nyttiga vitaminer och mineraler som kroppen behöver för att stärka upp sig. Naturmedicin och Örter är bra för din kropp, precis lika naturligt som att äta ekologisk nyttiga grönsaker och frukter.

Massage - Avslappnande massage

Massage - Behandlande massage

Här i Gustavsberg kan du prova en Holistisk, Individuellt anpassad behandling. Då du inte vet exakt själv vad du vill ha hjälp med, tar vi reda på det tillsammans genom anamnes och konsultation. Det kan ingå flera olika behandlingsformer under samma session, te.x öronakupressur och hot-stone massage eller coachning, massage och healing m.m och du får en unik Holistisk Individuellt anpassad behandling som passar som handen i handsken, just för dig! =)
Här i Gustavsberg kan du prova en Holistisk, Individuellt anpassad behandling. Då du inte vet exakt själv vad du vill ha hjälp med, tar vi reda på det tillsammans genom anamnes och konsultation. Det kan ingå flera olika behandlingsformer under samma session, te.x öronakupressur och hot-stone massage eller coachning, massage och healing m.m och du får en unik Holistisk Individuellt anpassad behandling som passar som handen i handsken, just för dig! =) Perfekt även som present!
En väldigt genomgående massage som är riktigt bra för trötta och ömma muskler, bra vid specifika problemområden, såsom migrän, nackspärr, ryggont, träningsvärk m.m
En varm fibromyalgiolja används till den här fantastiska mjuka behandlingen, fibromyalgi massagen har fått väldigt bra gensvar på många som provat den.
En varm Fibromyalgi olja speciellt anpassad används vid den här mjuka massagen. Fibromyalgi massagen har fått bra gensvar på många som provat den.
Här i Gustavsberg kan du prova Tinnitus och käkledsbehandling. Har du bettskena eller migrän? Prova denna unika Tinnitus och käkledsbehandling i Gustavsbeg!
Här i Gustavsberg Kan du prova Ögon,Iris,Tung och ansikts-analys. Hur vi mår inombords avspeglar sig även ut i alla kroppens delar och genom att inspektera t.ex ögoniris, eller ansiktslinjerna och även tungan så kan man få fram information om kroppens status och vad som behövs stärkas upp.
Här i Gustavsberg finns Öronakupressur, ett fantastiskt sätt att behandla olika åkommor med. Med hjälp av olika zoner, zonterapi så hjälper man kroppens egna självläknings system.

Massage - Gravidmassage

Här i Gustavsberg kan du få hjälp med Gravidmassage, en skön behandling i väntans tider.
Här i Gustavsberg kan du få hjälp med Gravid massage, en skön avkoppling i väntans tider.

Massage - Hot Stone

Här i Gustavsberg kan du få prova en Hot-stone massage med varma lava stenar som masseras med varma handdukar, en underbar upplevelse!
Här i Gustavsberg kan du få prova en Hot-stone massage med varma lava stenar som masseras med varma handdukar, en underbar upplevelse!

Öronljusbehandling

Här i Gustavsberg kan du prova Öron Akupunktur, med nålar, man har flera tusen olika meridianer och zoner att arbeta med vid olika problemområden.
Här i Gustavsberg kan du prova Öronljusbehandling.
Man har örter i öronen som stimulerar och ger näring, samt öronljus som många tycker upplevs som en skön, lugnande behandling vid bl.a tinnitus, migrän, stressrelaterade problem.
Sedan ges även en skön avkopplande rygg och nacke,käk och huvudmassage.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Therese Lugn Och Ro

Hej,
Välkommen att boka din terapibehandling hos Therese Lugn Och Ro!
Jag gör en individuell holistisk anpassad behandlande terapi behandling,
Välkommen att boka din tid hos mig.

Mvh Therese =)

Telefon 070-7644344
Webbsida
E-post
Adress
Bastuhagsvägen 8
122 42 Enskede
Enskede-Årsta-Vantör