Beauty & Carecenter

betyg4.7 Fantastiskt bra(100 betyg)
Sandviksgatan 20, 972 36, Luleå
Vi på Beauty & Carecenter i Luleå erbjuder fotvård och Estetiska injektioner. Alla behandlingar så som botox, fillers och Medicinsk fotvård utförs av legitimerad specialistsjuksköterska med flertal certifieringar inom Estetiska injektioner och är även diplomerad medicinsk fotterapeut. Certifierad av Svenska estetiska injektionsrådet och medlem i Sveriges fotförbund. Du är försäkrad hos mig och får en säker behandling. Vi har 30 min mellan varje kund för att minska antalet i lokalen nu under Corona. Vi använder alltid munskydd, visir och handskar. Finns handsprit och munskydd även för er kunder. Allting rengörs och spritas av noga. Avboka/omboka din tid om du är sjuk. Vi har även valt att pausa med Estetiska injektioner under Corona. Detta är några av de åtgärder vi gör för att ni ska känna er säkra hos oss och minska sprittsmidningen. Om ni har någon fundering kring en behandling eller vill ha hjälp att boka tid når ni oss på 0768466662. För mer info kring behandlingar - Hemsida: https://beautycarecenter.se Välkommen till oss på Beauty & Carecenter!

Boka tjänst

 • Medicinsk fotvård60 minuter, 595 kr · Mer info
  Boka
 • Delbehandling fotvård30 minuter, 380 kr · Mer info
  Boka
 • Fot och underbensmassage20 minuter, 400 kr · Mer info
  Boka
 • Nagelkorrigering Onyfix30 minuter, 450 kr · Mer info
  Boka

Personal

noImage
Anette Nilsson
(100 betyg)
Medicinsk Fotterapeut & Specialistsjuksköterska

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
100 betyg
till Anette Nilsson
Helt fantastisk!
till Anette Nilsson
Noggrann, går igenom hela fötterna från tår, naglar till hälar. Är mycket lyhörd. Jag kan varmt rekommendera Anette för fotvårdsbehandling.
till Anette Nilsson
Kunnig, trevlig och fotterapeut. Gav goda råd och gav mig en avkopplande stund och mina fötter omvårdnad.
till Anette Nilsson
Bästa! Noggrann och duktig, ✨supernöjd ✨

Om företaget

Vi på Beauty & Carecenter i Luleå erbjuder Medicinsk fotvård och Estetiska injektioner. Alla behandlingar så som botox, fillers och Medicinsk fotvård utförs av legitimerad specialistsjuksköterska med flertal certifieringar inom Estetiska injektioner och är även diplomerad medicinsk fotterapeut. Certifierad av Svenska estetiska injektionsrådet och medlem i Sveriges fotförbund. Du är försäkrad hos mig och får en säker behandling. För mer info kring behandlingar - Hemsida: https://beautycarecenter.se/ Vi har 30 min mellan varje kund för att minska antalet i lokalen nu under Corona. Vi använder alltid munskydd, visir och handskar. Finns handsprit och munskydd även för er kunder. Allting rengörs och spritas av noga. Avboka/omboka din tid om du är sjuk. Vi har även valt att pausa med Estetiska injektioner under Corona.  Detta är några av de åtgärder vi  gör för att ni ska känna er säkra hos oss och minska sprittsmidningen.  Välkommen till oss på Beauty & Carecenter!

Bilder