PINOCCHIO Massage & Friskvård

Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
betyg4.7 Fantastiskt bra(121 betyg)
Klasrovägen 23A, 191 49, Sollentuna
Hej! Välkommen att boka en klassisk massage hos mig. Adress: Klasrovägen 23A, nära Häggvik station. Jag tar ej emot kortbetalning, det går bra med Swish, kontant, bankgiro, faktura eller att betala direkt vid bokningen genom Klarna. Om du inte kan komma på bokad tid, ser jag gärna att du avbokar senast 4 timmar innan, så att en annan kund har möjlighet att boka den tiden. Ej avbokad tid debiteras med full avgift. Om du planerar att komma regelbundet så kan det vara bra att veta att jag säljer klippkort, 10 behandlingar med 10% rabatt. Vid bokning ska fältet "Present-/Värdekortskod" endast fyllas i om du har ett presentkort från Boka Direkt, övriga koder från olika friskvårdsportaler ska ej fyllas i, ej heller presentkortsnummer från presentkort köpta hos mig på Pinocchio. För att informera mig om att du kommer att betala via en friskvårdsportal går det bra att skriva t.ex. "Benify" eller" "Wellnet" i fältet för noteringar. Med vänlig hälsning, Lena Svanlindh

Boka tjänst

Standardtjänster

  • Halvkroppsmassage25 minuter, 440 kr · Mer info
    Boka
  • Helkroppsmassage55 minuter, 735 kr · Mer info
    Boka
  • Helkroppsmassage Plus85 minuter, 1 050 kr · Mer info
    Boka

Presentkort

Köp presentkort

Valfritt belopp

utövare

noImage
Lena Svanlindh
(121 betyg)
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
121 betyg
Skönt massage som ger effekt.
Känns jättebra tack
Proffsig och bra som alltid
I 10 års tid har Lena varit mitt förstaval vad gäller massage. Jag ser gärna att hon fortsätter minst 10 år till att ta hand om min muskulatur. Lena är både duktig och lyhörd.

Om företaget

Pinocchio Massage & Friskvård har sin praktik på Klasrovägen 23A i Häggvik. Jag (Lena) har 22 års erfarenhet av klassisk massage och önskar alla kunder varmt välkomna.

Bilder