PINOCCHIO Massage & Friskvård

betyg4.8 Fantastiskt bra(325 betyg)
Klasrovägen 23A, 191 49, Sollentuna
Hej! Välkommen att boka en klassisk massage hos mig. Adress: Klasrovägen 23A, nära Häggvik station. Jag tar ej emot kortbetalning, det går bra med Swish, kontant, bankgiro, faktura eller att betala direkt vid bokningen genom Klarna. Om du inte kan komma på bokad tid, ser jag gärna att du avbokar senast 4 timmar innan, så att en annan kund har möjlighet att boka den tiden. Ej avbokad tid debiteras med full avgift. Om du planerar att komma regelbundet så kan det vara bra att veta att jag säljer klippkort, 10 behandlingar med 10% rabatt. Vid bokning ska fältet "Present-/Värdekortskod" endast fyllas i om du har ett presentkort från Boka Direkt, övriga koder från olika friskvårdsportaler ska ej fyllas i, ej heller presentkortsnummer från presentkort köpta hos mig på Pinocchio. För att informera mig om att du kommer att betala via en friskvårdsportal går det bra att skriva t.ex. "Benify" eller "Wellnet" i fältet för noteringar. Med vänlig hälsning, Lena Svanlindh

Boka tjänst

  • Halvkroppsmassage25 minuter, 440 kr · Mer info
    Boka
  • Helkroppsmassage55 minuter, 735 kr · Mer info
    Boka
  • Helkroppsmassage Plus85 minuter, 1 050 kr · Mer info
    Boka

utövare

noImage
Lena Svanlindh
(325 betyg)
Presentkort

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
325 betyg
till Lena Svanlindh
Som vanligt alldeles utmärkt.
till Lena Svanlindh
Bra bemötande, lugnt och tryggt
till Lena Svanlindh
Lena är fantastiskt skicklig och når verkligen ALLA muskler när hon masserar. För dig som vill ha en mjuk spa-massage - gå någon annan stans (även om hon såklart kan göra även sådant) Om du vill få effekt på massagen och må fantastiskt efteråt - gå till Lena!!
till Lena Svanlindh
Underbar hel kroppsmassage av en mycket duktig massös!

Om företaget

Pinocchio Massage & Friskvård har sin praktik på Klasrovägen 23A i Häggvik. Jag (Lena) har 24 års erfarenhet av klassisk massage och önskar alla kunder varmt välkomna.

Bilder