Vad vill du boka?


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Helgkurs

Paryoga
120 min 250,00 kr Mer info
Välkommen att prova en form av yoga där vi genom att jobba två och två hjälper varandra i olika positioner. Positionerna kommer att variera från enkla till medelsvåra och den som vill kan även få prova litet mer avancerade positioner. Du behöver inte vara väldigt vig eller mjuk för att vara med, som alltid utgår vi från vad som är möjligt för var och en i varje position. Du kan anmäla dig tillsammans med någon du känner eller själv, vi ser till att alla har någon att jobba med. Yogamattor finns att låna.
För dig som vill gå vidare i yogan med fördjupning i både teori och praktik.
Innehåll:
Yogans filosofi och grunder
Asanas/teori och praktiska övningar
Pranayama/andningsövningar
Bandhas/kroppslås
Vi mjukar upp oss för att övergå till stående positioner med fokus på solhälsningar och krigarpositioner. Vi avslutar med några yinpositioner för nedvarvning och avslappning.
En förmiddag med både yangbetonad yoga för styrka, kraft, energi men också yinbetonad yoga för lugn, stillhet, avslappning. Vi tar en paus för fika och litet frukt under förmiddagen.Passar både nybörjare och vana yogautövare. Yogamattor finns.
Yoga och andningsövningar som fokuserar på att minska stressen och att komma ned i varv. Lugn yoga för rörlighet och  mjukhet, andningsövningar för att aktivera vårt parasympatiska nervsystem och låta både kropp och sinne hitta balans, lugn och harmoni.

Yoga

OBS inte nybörjare! Du bör kunna den stående serien!
OBS inte nybörjare! Du bör kunna den stående serien!
Hathayoga med yin
Morgonyoga
60 min 160,00 kr

Yogakällan

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Västra Bangatan 33
703 54 Örebro
Örebro
Öppna i Google Maps 🗗