Vad vill du boka?


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Helgkurs

Paryoga
120 min 250,00 kr Mer info
Välkommen att prova en form av yoga där vi genom att jobba två och två hjälper varandra i olika positioner. Positionerna kommer att variera från enkla till medelsvåra och den som vill kan även få prova litet mer avancerade positioner. Du behöver inte vara väldigt vig eller mjuk för att vara med, som alltid utgår vi från vad som är möjligt för var och en i varje position. Du kan anmäla dig tillsammans med någon du känner eller själv, vi ser till att alla har någon att jobba med. Yogamattor finns att låna.
En förmiddag för att komma ned i varv och hitta avslappning för både kropp och sinne. Under passet gör vi en stunds meditation, vi gör några Mindfulnessövningar och vi utövar yinyoga. Vi tar en paus för fika och litet frukt under förmiddagen. Du kan vara såväl nybörjare som van yogautövare. Yogamattor finns att låna.
En förmiddag med både yangbetonad yoga för styrka, kraft, energi men också yinbetonad yoga för lugn, stillhet, avslappning. Vi tar en paus för fika och litet frukt under förmiddagen.Passar både nybörjare och vana yogautövare. Yogamattor finns.

Yoga

Mjuk, skön, avstressande yoga. Efter passet dricker vi glögg, te/kaffe och till det pepparkakor!
Hathayoga med yin
Passet innehåller både hathayoga för rörlighet, balans, styrka och yinyoga för stressreducering, mjukhet, stillhet och avslappning.
En introduktion till mindfulness
Morgonyoga
60 min 160,00 kr
Hathayoga med yin