Vad vill du boka?

Erbjudande december!

Global Eyecon som korrigerar rynkor, påsar, pigmenteringar och försämrad elasticitet och Ansiktsbehandling Lift & Glow för direkt effekt av uppstramning.

Intro pris 2595 kr per beh ord pris 3195 krNYHET!Intraceuticals oxygen behandling  

Intraceuticals Oxygensystem - Den äkta Madonnabehandlingen

Intraceuticals Hyperbaric Oxygenmaskin och tillhörande produkter är patenterad och är den äkta Madonnabehandlingen. Intraceuticals Oxygenbehandling är världens mest fuktgivande

ansiktsbehandling och med hjälp av renat syre slussas ett serum ned i huden som innehåller 95% lågmolekylär hyalyronsyra, vitaminer & antioxidanter. Hudens egna funktioner stimuleras, fina linjer fylls ut, huden blir direkt återfuktad, uppstramad och lämnas fräsch med en ny lyster och vitalitet I huden.

November / december erbjudande💫

Vid bokning av  90 min klassisk ansiktsbehandling under november /december månad, har du möjlighet att boka YumiLashes lashlift för 500 kr Vi färgar inte bryn under denna kampanj. Vill du färga bryn då kommer extra kostnad på 150 kr.


Viktigt info!
Påminnelse skickas ut 48h innan bokat besök. Behöver du avboka behandlingen måste det göras senast 24h innan, annars debiteras hela beloppet oavsett anledning.Vi som jobbar på salongen.


Hudterapeut Margaretha Hallberg

Kontakt: margaretha@chsab.com


Mobil: 0707329497Margaretha är grundare av Confidence Skin Spa som öppnade 2017 i Ekerö. Margaretha utbildade sig på Elisabethskolan i Stockholm och är auktoriserad hudterapeut, medlem i SHR (Sveriges hudterpeuters riksförbund) och innehar behandlingsskadeförsäkring. Ett medlemskap i SHR innebär att man är utbildad på en godkänd skola, följer hygienregler, innehar tillstånd för verksamheten man bedriver, följer etiska riktlinjer och arbetar aldrig utanför sitt kompetensområde.    Manikyrist  Josefine Hallander
Kontakt: Josefinesbeautystudio@gmail.com

Mobil: 0768675374

   

 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

ANSIKTSBEHANDLINGAR BIOLOGIQUE RECHERCHE

”Exklusiv behandling”
Fruktsyrapeeling med kaolin rengör på djupet, jämnar ut pigmenteringar och slätar ut hudstrukturen. Sheet-masken Biologique Feerie fyller huden med flera lager fukt, lugnar och minskar porerna. Rodnad minimeras med hjälp av de berömda ”Cryo-Sticks” som masseras ovanpå masken. Passar utmärkt inför fest, event eller gala, även samma dag.”
Vi erbjuder Biologique Recherche’s Skin Instant® Lab – ett revolutionerande analyssystem som övervakar förändringar i din hud över tiden och ger direkt feedback hur hudens kondition är för dagen. Detta gör det möjligt att skräddarsy en hudvårdsplan för dig och justera din rutin specifikt efter vad din hud behöver.

Så här fungerar det: Skin Instant Lab består av fem instrument som mäter fukt, TEWL (trans-epidermal vattenförlust), elasticitet, pigmentering och talgnivå. Instrumenten kopplas till en dator utrustad med ett exklusivt diagnos- och analysprogram som utvecklats av Biologique Recherche.

Medan systemet är ansluten till BR-databasen, kombineras analysen med de registrerade mätningarna tillsammans med hudterapeutens kunskap och erfarenhet för att rekommendera ett urval av BR-produkter och behandlingar. Skin Instant Lab riktar sig till flera produkter i alla kategorier som rengöringar, masker och serum, och sedan väljer din hudterapeut ut det mest lämpliga behandlingssättet och idealiska produkterna.

Resultatet? Ett detaljerat recept för dina unika hudvårdsprodukter.

Boka din nästa behandling hos oss ​​idag för att uppleva detta toppmoderna system från Biologique Recherche innan din ansiktsbehandling eller vid köp av rekommenderade produkter.


20 min
450 SEK per behandling/utan kostnad vid köp av produkter
Fantastisk behandling från Biologique Recherche
För er kund som vill ha det ”lilla extra” eller är nyfikna på fillers – här är ett naturligt alternativ.

”En ny anti-age behandling som alternativ för ”fillers” - utan nålstick. Med en revolutionerande elektroteknik (liknande 3D-utskrifter) används elektrisk kraft för att skapa ett fiber-plåster bestående av 80% hyaluronsyra! Dessa plåster appliceras sedan strategiskt på linjer/rynkor tillsammans med en lotion - med omedelbart och synligt resultat! Behandlingen påskyndar hudens läkningsprocess och uppnår fantastiska och hållbara resultat vid upprepade behandlingar.”


Fantastisk behandling från Biologique Recherche
För er kund som vill ha det ”lilla extra” eller är nyfikna på fillers – här är ett naturligt alternativ.

”En ny anti-age behandling som alternativ för ”fillers” - utan nålstick. Med en revolutionerande elektroteknik (liknande 3D-utskrifter) används elektrisk kraft för att skapa ett fiber-plåster bestående av 80% hyaluronsyra! Dessa plåster appliceras sedan strategiskt på linjer/rynkor tillsammans med en lotion - med omedelbart och synligt resultat! Behandlingen påskyndar hudens läkningsprocess och uppnår fantastiska och hållbara resultat vid upprepade behandlingar.”

Reparerande Fuktboost


En reparerande fuktboost med bidrottninggelé, hyaluronsyra, silke och naturliga aminosyror. De aktiva ingredienserna kombineras med dränerande, formande och pulserande tekniker i en unik massage. Huden får en jämn färg och struktur. Kindbenen blir definierade, ögonen öppnas upp, torrhetslinjer suddas ut och huden får glödande lyster. Denna behandling passar alla, även den känsligaste.

Skräddarsydd ansiktsbehandling efter hudens Skin Instant.
De aktiva ingredienserna från Biologique Recherche kombineras med dränerande, formande och pulserande tekniker i en unik massage. Huden får en jämn färg och struktur. Kindbenen blir definierade, ögonen öppnas upp, torrhetslinjer suddas ut och huden får glödande lyster.
Alla behandlingar är individuella.

Cryopen frysning av hudförändringar


Kryo är en avancerad och effektiv kryobehandling, som på några sekunder avlägsnar olika hudförändringar. Med sin mycket precisa applikatorspets fryser kryo endast bort hudförändringen och inte den omgivande, friska huden.
1 fläck 1000
2 fläck 1200
3 fläck 1300


KRYOTERAPI FUNGERAR UTMÄRKT PÅ EXEMPELVIS:

Pigmenteringar/ åldersfläckar

Vårtor

Körsbärsangiom

Fibrom

Skin tags

Seborriska keratoser

VAD ÄR KRYOTERAPI?

Kryoterapi är en mycket effektiv och säker metod som används för att frysa bort och avlägsna godartade hudförändringar.

Flytande dikväveoxid (lustgas) används för att förstöra vävnaden genom frysning av den intercellulära vätskan. Iskristaller bildas som förstör cellmembranet och därmed cellen. Beroende på hudförändringens storlek och djup, kan behandling vara från 1 till 30 sekunder pr behandlingsområde.

HUR MÅNGA BEHANDLINGAR BEHÖVS?

Beroende på hudförändringens storlek och tjocklek behövs 1 till 2 behandlingar.

NÄR SER JAG RESULTAT?

En uppföljning rekommenderas efter 2 till 4 veckor, för att säkerställa att all patologisk vävnad har försvunnit och för att bedöma om en uppföljning av behandlingen är nödvändig.ÄR BEHANDLINGEN SMÄRTSAM?

Det känns som ett lätt stick när frysningen pågår. Några minuter efter behandlingen kan en brännande, stickande känsla kvarstå. I vissa fall bildas även en vattenblåsa vilken lägger sig efter några timmar.

Dermapen4

Dermapen med Cocktail D’Actifs Regenerants Visage från Biologique Recherche.
Ett multi-activ serum som innehåller peptider, coenzymeA, vitaminer (A,B,C,E, och K) aminosyror och mineraler.
Fantastisk behandling snacka om att stanna tiden 🤩

Tillägg ;
Kemisk peeling Aux Acides De Frutis
500 kr
Kemisk peeling Uber Pro som förbättrar hudstrukturen, reducerar fina linjer, behandlar orenheter, jämnar ut hudtonen och ljusar upp pigmenteringar.
Behandlingen avslutas med fantastiska Hyla Active 3D Sculptured mask.
Advanced Dermapen innebär en pensling av kemisk peeling före/efter själva Dermapen behandlingen för att effektivisera behandligen ännu ett steg, passar dig som tex har ärr ojämn struktur,pigmenteringar eller finalinjer mm.
Är du osäker på om det är rätt behandling? Ingen fara vi börjar med en konsultation inför varje behandling för att anpassa efter ditt behov/önskemål.Vad är Dermapen?

En Dermapen-behandling går till så att 12 sterila engångsnålar skapar upp till 1300 microkanaler i sekunden ned i huden. Beroende på vilka indikationer som behandlas går nålarna olika djupt ned i huden. Microkanalerna gör det dels möjligt att slussa ned aktiva ämnen ned på djupet i huden, dels har de en i sig stimulerande effekt på bildandet av kollagen i huden

Vad händer efter behandlingen?

Du får räkna med att huden kommer att vara lite röd och lätt svullen efteråt. Normalt lägger det sig efter en till två dagar men ibland upp till en vecka beroende på hur djup behandling som gjorts. Efter behandlingen är det viktigt att du försöker att inte röra vid ansiktet för mycket (risk för bakterier). Fysisk ansträngning eller bastubad som gör att du svettas samt makeup ska också undvikas minst 24-48 timmar efteråt.

Själva behandlingen går ganska snabbt, Vanligtvis krävs 5-6 behandlingar med ca 4 – 6 veckors mellanrum för att nå ett optimalt resultat. Många ser resultat redan efter första behandlingen. Mer varaktiga resultat kommer att ske efter 3-6 behandlingar.


*Åldrad hud, fina linjer och rynkor

* Röklinjer runt läpparna

* Lyster, uppfräshning

* Uppstramning av huden och hudföryngring

*Ärr (akne, kirurgiska och brännmärken)

*Stora porer

* Melasma, pigmenteringar och solskador

*Milier, keratosis pilaris

*bristningar

Dermapen är en avancerad, fraktionerad nålningsbehandling som ökar hudens produktion av kollagen. En behandlingsteknik som använder sig av 12 sterila och tunna nålar för att vertikalt penetrera huden genom ett vibrerande nålhuvud. När munstycket flyttas över hudytan stansas tusentals mikroskopiska kanaler som stimulerar den naturliga kollagenbildningen. Under behandlingen slussas dessutom aktiva ämnen ner i huden,så att den får en utomordentlig boost samtidigt som kollagentillväxten ökar.
Dermapen är så avancerad och säker att den kan användas på känsliga områden tex nära ögon –ögonlock och näsan. Denna supermetod har minimalt med konvalescens om man jämför med fraktionerad laser.
Dermapen rekommenderas för behandling av:
* Åldrad hud, fina linjer och rynkor
* Acneärr
* Röklinjer runt läpparna
* Skin tightening och föryngring
* Bristningar
* Pigmenteringar och solskador
* Stora porer

Dermapen är en avancerad, fraktionerad nålningsbehandling som ökar hudens produktion av kollagen. En behandlingsteknik som använder sig av 12 sterila och tunna nålar för att vertikalt penetrera huden genom ett vibrerande nålhuvud. När munstycket flyttas över hudytan stansas tusentals mikroskopiska kanaler som stimulerar den naturliga kollagenbildningen. Under behandlingen slussas dessutom aktiva ämnen ner i huden,så att den får en utomordentlig boost samtidigt som kollagentillväxten ökar.
Dermapen är så avancerad och säker att den kan användas på känsliga områden tex nära ögon –ögonlock och näsan. Denna supermetod har minimalt med konvalescens om man jämför med fraktionerad laser.
Dermapen rekommenderas för behandling av:
* Åldrad hud, fina linjer och rynkor
* Acneärr
* Röklinjer runt läpparna
* Skin tightening och föryngring
* Bristningar
* Pigmenteringar och solskador
* Stora porer

LED THERAPI

30min 660:-

Opera LED-mask bygger på en kombination av LLLT LED-ljus (Low Level Light Therapy) och är en effektiv ljusterapi behandling. Ljusenergin tränger genom hudytan och ger en rad positiva fördelar för huden. Behandlingen passar alla hudtyper.

FÖRDELAR MED LED-TERAPI:

Stimulerar cellerna för ökad celldelning

Stimulerar kollagen och elastin för ökad fasthet och elasticitet

Ökar genomblödningen, immunförsvaret och celltillväxten i huden

Ökar läkningsförmågan

Lugnar stressad och känslig hud

Utmärkt på rosacea

LED-MASKENS LJUS HAR TRE OLIKA VÅGLÄNGDER:

Blått ljus verkar lugnande, helande och reparerande. Passar bra på acne och rosacea.

Rött ljus verkar kollagenstimulerande, cirkulationsökande och helande. Passar en hud som vill jobba anti age och hudföryngrande.

Lila ljus (mixat) verkar antibakteriellt och antiinflammatoriskt. Ökar cellernas ämnesomsättning och kollagenproduktion. Passar en acne samt åldrad hud.

För extra effektiv behandling kan LED masken kombineras med Galvanisk terapi. Galvanisk terapi är en likströmsbehandling som bryter ner hudens barriärfunktion för att öka inslussningen av aktiva substanser. Galvaniskterapi ökar syresättningen och cirkulationen. Verkar dränerande och avgiftande. Motverkar fria radikaler och hudens åldrande.

LED-masken kan med fördel kombineras med andra behandlingar för att förstärka och förlänga behandlingsresultatet. Passar utmärkt ihop med Dermapen, kemisk peeling, ansiktsbehandling och NBE 1000.

I BEHANDLINGEN INGÅR:
Rengöring
LED mask
Serum
KrämNyhet! Intraceuticals Oxygen

Intraceuticals Oxygensystem - Den äkta Madonnabehandlingen
Intraceuticals Hyperbaric Oxygenmaskin och tillhörande produkter är patenterad och är den äkta Madonnabehandlingen. Intraceuticals Oxygenbehandling är världens mest fuktgivande
ansiktsbehandling och med hjälp av renat syre slussas ett serum ned i huden som innehåller 95% lågmolekylär hyalyronsyra, vitaminer & antioxidanter. Hudens egna funktioner stimuleras, fina linjer fylls ut, huden blir direkt återfuktad, uppstramad och lämnas fräsch med en ny lyster och vitalitet.

Tillägg
Kemisk peeling 500 krInfo!
Denna behandling kan bokas från 10 december

Intraceuticals Oxygensystem - Den äkta Madonnabehandlingen
Intraceuticals Hyperbaric Oxygenmaskin och tillhörande produkter är patenterad och är den äkta Madonnabehandlingen. Intraceuticals Oxygenbehandling är världens mest fuktgivande
ansiktsbehandling och med hjälp av renat syre slussas ett serum ned i huden som innehåller 95% lågmolekylär hyalyronsyra, vitaminer & antioxidanter. Hudens egna funktioner stimuleras, fina linjer fylls ut, huden blir direkt återfuktad, uppstramad och lämnas fräsch med en ny lyster och vitalitet.

Det används olika serum i behandlingarna beroende på vilka resultat man vill uppnå: Rejuvenation Serum, Antioxidant, Vitamin A, Vitamin C, Collagen, Acne och Pigment serum.
I tillägg finns Atoxelene Infusion, ett naturligt "botox" som förstärker effekten av oxygenbehandlingen.Tillägg kemisk peeling 500 kr


Info!
Denna behandling kan bokas från 10 dec

Intraceuticals Oxygensystem - Den äkta Madonnabehandlingen
Intraceuticals Hyperbaric Oxygenmaskin och tillhörande produkter är patenterad och är den äkta Madonnabehandlingen. Intraceuticals Oxygenbehandling är världens mest fuktgivande
ansiktsbehandling och med hjälp av renat syre slussas ett serum ned i huden som innehåller 95% lågmolekylär hyalyronsyra, vitaminer & antioxidanter. Hudens egna funktioner stimuleras, fina linjer fylls ut, huden blir direkt återfuktad, uppstramad och lämnas fräsch med en ny lyster och vitalitet.

Det används olika serum i behandlingarna beroende på vilka resultat man vill uppnå: Rejuvenation Serum, Antioxidant, Vitamin A, Vitamin C, Collagen, Acne och Pigment serum.
I tillägg finns Atoxelene Infusion, ett naturligt "botox" som förstärker effekten av oxygenbehandlingen.


Tillägg Kemisk peeling 500 kr
Tillägg 100 kr om du väljer några av våra specialserum/ampuller med C-vitamin, A-vitamin, Collagen eller Antioxidant
Atoxelene Infusion, ett naturligt "botox" som förstärker effekten av oxygenbehandlingen.

Signatur ansiktsbehandlingBeh av ansikte/hals/decoltage


Oxygenlift inleds alltid med en peeling.
Detta för att avlägsna döda hudceller och förbereda huden på bästa möjliga sätt, så att den är mer mottaglig för de aktiva ämnen som används under själva Oxygenlift-behandlingen.
Nästa steg och insslusning av fantastisk vitamin cocktail.

Med aktiva ingredienser (bla vitamin B, E, C and A, aminosyror och polypeptider)
Dessa ampuller är ett av våra mest potenta vitamincocktail.

Vad gör detta serum?
Jobbar på fina linjer och rynkor genom att aktivera kollagen- & elastinproduktionen samt cellförnyelse.
Den skyddar mot fria radikaler då den boostar hudens skyddande effekt.
Passar dig med glåmig, mogen eller för dig som vill vårda och tona ditt epidermis.
Detta serum ger en fantastisk glow med vitalitet och energi.
Behandlingen avslutas med oxygen mask, serum& kräm.
Detta erbjudande går ej att kombinera med andra rabatter.
Dermaplaning / Radiofrekvens
Dermaplaning av ansikte som sen följs av behandling med RF på ansikte och hals.
En härligt mask och avslutande produkter.

ANSIKTSBEHANDLINGAR


För dig som vill fokusera på orenheter.
Välkomstmassage. Rengöring, hudanalys, formning av bryn, peeling, ånga och portömning, djuprengöranade mask samt avslutande produkter.
Klassisk ansiktsbehandling som passar alla. Djuprengörande och avkopplande.
Välkomstmassage. Rengöring, hudanalys, formning av bryn, ånga och portömning, massage av ansikte, dekolletage och skalp, djupverkande mask samt avslutandeprodukter
Fokus på lyster. Rengöring, hudanalys, champangepeeling med ånga, lystergivande vitaminer, avslappnande massage, mask och avslutande hudvård. Behandlingen har en kombination av enzymer från papaya och ananas samt 16% glykolsyra. Champangeliknande skum som exfolierar och renar porerna på djupet. Behandlingen passar alla, även känslig.
Fokus på tilltäpptheter. Rengöring, hudanalys, dubbelpeeling, ånga, grundlig portömning, mask och avslutande hudvård. Mild men effektiv och rengörande behandling med läkande egenskaper för fet, tilltäppt, oren eller annan problem hud eller är tonåring.


Du som är under 18år - 20% rabatt.
Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, por-rengöring, mask och avslutande serum ögonkräm och ansiktskräm

Behandling för dig som är under 18 år.
Svårt att välja? Första besöket? Låt mig rekommendera det jag tycker passar din hud, dina behov och önskemål allra bäst. Kan vara klassisk eller avancerad. Tid finns för fransfärg etc. Pris enligt prislista för respektive handling beroende av vad vi kommer överens om att göra för behandling.

Ansiktsapparatur som tillägg i en klassisk ansiktsbehandling

Tilläg till ansiktsbehandling
Tillägg till ansiktsbehandling
Bra att kombinera i en ansikts-
behandling med orenheter och acne.
Lugnande och fuktgivande på djupet.
Gör att näringen från produkten
penetrerar ned i huden.

ANSIKTSMASSAGE

I denna behandling ingår
Rengöring massage och avslutade produkter efter massage.
Vill du lägga en mask tillkommer kostnad 100 kr.
Face Cuppning
En Avslappnande och effektiv behandling som ger en mer frisk och ungdomlig hud med lyster och avlappnande ansiktsmuskler.
Hur fungerar det?
Glas tuber designade speciellt för ansiktet jobbar försiktigt med ett lätt vacuum tryck som dras rytmiskt över ansikte, hals och dekolltage i lymfans riktning. Cirkulationen stimuleras kraftigt, slagg produkter rensas och bindväven stärks. Nytt näringsrikt blod ersätts i hudcellerna och sätter igång mer produktion av Elastin och Kollagen.

Fördelar från Face Cupping:

Bättre Circulation  
Tar bort slaggprodukter och reducerar inflammation       
Lugnar spänningar och stela muskler     
Jämnare hudton 
Stärker bindväven
Minskar huvudvärk och Migrän
Sculptural Face Lifting metoden boostar kroppens inre resurser för en naturlig föryngring. Den förbättrar blodcirkulationen och lymfatisk dränering, ökar mikrocirkulationen i subkutan fettvävnad och normaliserar cellulär andning.
Följande postitiva effekter fås av, Sculptural Face Lifting technique: Ansiktsmusklerna slappnar av och muskeltonen återgår till normal;

Fransar & brynProfessionell behandling som korrigerar rynkor, påsar och mörka ringar, pigmenteringar och försämrad elasticitet i det periokulära området.
Behandlingen avslutas med crystal fiber eye mask
Hydrogel mask som verkar depigmenterande, åter- fuktande, svullnadsdämpande samt minskar trötthetstecken.


Rekommenderad en kur 6 beh för bästa resultat.
1 behandling 1200 kr
1 kur 6 behandlingar 6000
Med nålning 1600 per beh
1 kur 6 beh 8000
Yumi Lashes är en banbrytande och prisad keratinbehandling från Frankrike som vårdar och får naturliga ögonfransar att se bättre ut än lösfransar. En snäll salongsbehandling speciellt framtagen för dig som är allergisk eller känslig mot färg, kemikalier, mascara, franslim, sminkborttagningsprodukter etc., därför innehåller det varken starka kemikalier eller hormoner.
Keratinbehandlingen tar bara 60-80 minuter, ger omedelbar effekt och varar i 7-12 veckor. Resultatet är beroende av fransarnas kvalitet, livscykel och eftervård. Upprepade Yumi Lashes keratinbehandlingar förlänger fransarnas livscykler och gör att de sitter kvar längre samt aktiverar vilande hårsäckar och gör att du får fler fransar på sikt. Det innebär att ju fler behandlingar du gör desto längre håller resultatet.

OBS! Viktigt att du kommer osminkad runt ögonen till denna behandling.

Viktig info till kunden:

Att tänka på INNAN keratinbehandlingen:
- Kom OSMINKAD till din behandling.
- Inga linser under behandlingen.
- Inga lösögonfransar
- Du ska inte tvätta dina fransar på minst 24-48 timmar efter behandlingen , för att keratinet ska hinna sätta sig. Keratinmascaran är en rekommendation som går att köpa till vid behandling.
Sommar kampanj 995 kr
Behandling med Yumi Lashes, inklusive fransfärgning
Bryn färg
15 min 250,00 kr
Frans färg
20 min 250,00 kr

Avancerad hudvård

MicroChanneling är en genialisk teknik för inslussning av aktiva ingredienser i huden, bland de första med denna unika mikrokanalteknik.
MicroGold är självklart sterilt engångsförpackad och CE-märkt och består av en behållare och ett nålhus med 20 nålar. De supertunna nålarna tillverkas av titan och är överdragna med 24k guld. När nålarna penetrerar huden öppnas behållaren och den specialanpassade produkten rinner ner genom kanaler i nålarna.
Stramar upp, minskar porer, linjer och ärr. Ger fantastisk lyster och återfuktar på djupet.
Till skillnad från microneedling är denna behandling nästintill smärtfri (gör iallafall mindre ont) och kan leverera produkt direkt ner i huden genom nålarnas kanaler utan traditionella tekniker som t ex injicering.
Som en Microneedling light med mer fokus på nedslussning av serum och mindre fokus på att göra många hål i huden kan man säga.
Serum från Biologique Recherche med 53 aktiva ingredienser anpassade för professionell MicroNeedling och MicroChanneling i engångsampuller används.
Super peel för olika behov
Förbättrar kvalliten under flera månader efter behandlingstillfället och skapar en varaktig, positiv föryngrande utveckling av huden
-Hudens lyster
-Rynkor och fina linjer
-Ojämn ton/pigmentet
-Fet hy
-Acne - både inflammatorisk typ, komedontyp (pormaskar) och blandtyper
-Rosacea - både inflammatorisk typ och känslig hy
-Solskada såsom exempelvis solfräknar (lentigo) och åldersfläckar (aktinisk keratos i mild-måttlig form)
-Torr hud genom ökad vattenbindande förmåga
-Åstadkomma stimulering av Collagen för ökad fasthet och hudföryngring
behandling skräddarsys
för olika individuella förutsättningar och där hänsyn till hudens kvalitet vid behandlingstillfället tas.
Behandlingarna görs antingen som enskild eller upprepas kur för bättre effekt och mer korrigerande syfte.
effekten ökar under flera månader efter behandlingstillfället och skapar en varaktig, positiv utveckling av hudenDen här behandlingen har skapat ett stort intresse över hela världen och är så pass bra att den kallas ”Hollywoods partytrick”
 
En intensiv, lyxig och klinisk behandling som ger snabba och säkra resultat. Behandlingen reducerar fina linjer och rynkor är mjukgörande och främjar förnyelse av celler.
Den första behandlingsdelen heter ”Intensive Resurfacing Masque” och är baserad på en klinisk formel som innehåller bl. annat glykolsyra (18%) , retinol (A-vitamin), antioxidanter inklusive extrakt från grönt te som tar bort döda hudceller så att  huden aktivt börjar skapa nya celler vilket ger en utjämnande effekt.
 
Den andra behandlingsdelen kallas ”Rejuvenating Masque” och är baserad på hyaluronsyra, Aloe Vera och rosmarinextrakt mm. Kombinationerna av dessa ämnen ger dig en ren hud som är mjuk och återfuktad. Ansiktsbehandlingen avslutas med en unik kombination av serum och krämer som alla utvecklats av iS CLINICAL i Anti-Aging syfte.
Även om en behandling ger märkbara resultat så rekommenderar jag en behandlingskur för mer långsiktiga resultat. En kur per år är en bra investering för dig som vill ha ett långsiktigt anti-aging resultat. 
Effektiv hudslipning med åkristaller som slipar bort döda hudceller, ger en jämnare hudyta och stimulerar nybildning av hudceller. Helt runda och extremt hårda kristaller förs över huden och sugs tillbaka med vakuum som även masserar och aktiverar huden. Hjälper huden med direkt effekt till helt slät hud, mindre framträdanden porer men den finaste effekten kommer senare – förnyelse av huden. För bäst resultat som också vara längre rekommenderas en kurbehandling, då aktiveras fibroblaster till nybildning av kollagen och elastin, dermis stärks och hudens arkitektur förbättras.

BEHANDLINGEN INNEHÅLLER: Rengöring, Peeling, Microdermabrasion, Koncentrat, Mask, Avslutande Produkt
Hela ansiktet exfolieras med en tunn skalpell vilket tar bort alla döda hudceller, stimulerar cellförnyelsen, syresätter huden, ökar cirkulationen, fina linjer och porer minskas och allt vellus hår avlägsnas persikofjun.
Efter behandlingen lägger vi en hyaluronsyra mask som slussas ner.

Huden bli återfuktad, len och får fin lyster.
Behandlingen gör inte så att mer, mörkare eller grövre hår växer ut! i ansiktet har vi sk. vellus hår inte terminal hår som på tex benen därav tar det flera veckor innan det växer ut och då lika fjuniga som innan.

Tilläggs till en vanlig ansiktsbehandling
600 kronor.

NBE1000 KROPPSMASSAGE

Arbetar med den senaste tekniken inom radiofrekvens.
Helt smärtfritt!

Djupgående massage/Idrottsmassage.
Ökar kroppens pH-värde
Reducerar mjölksyra
Syresätter cellerna
Inflammationshämmande
Startar kroppens egna läkningsprocess
Lymfdränerande

Arbetar med serum och massagekräm som med hjälp av radiofrekventa vågor går direkt in på cellnivå.

Kompletterar med klasisk massage, akupressur, triggerpunkter mm.

Skräddarsyr behandlingen utifrån Ditt behov och önskemål.
Arbetar med den senaste tekniken inom radiofrekvens.
Helt smärtfritt!

Djupgående massage/Idrottsmassage.
Ökar kroppens pH-värde
Reducerar mjölksyra
Syresätter cellerna
Inflammationshämmande
Startar kroppens egna läkningsprocess
Lymfdränerande

Arbetar med serum och massagekräm som med hjälp av radiofrekventa vågor går direkt in på cellnivå.

Kompletterar med klasisk massage, akupressur, triggerpunkter mm.

Skräddarsyr behandlingen utifrån Ditt behov och önskemål.
Arbetar med den senaste tekniken inom radiofrekvens.
Helt smärtfritt!

Djupgående massage/Idrottsmassage.
Ökar kroppen pH-värde
Reducerar mjölksyra
Syresätter cellerna
Inflammationshämmande
Startar kroppens egna läkningsprocess
Lymfdränerande

Arbetar med serum och massagekräm som med hjälp av radiofrekventa vågor går direkt in på cellnivå.

Kompletterar med klasisk massage, akupressur, triggerpunkter mm.

Skräddarsyr behandlingen utifrån Ditt behov och önskemål.
Tighteningeffekt
- Förbättrad struktur i bindväv
- Ökad lymfcirkulation —
- Ökad blodcirkulation —
- dränerar fettdepåerna
- Minskar inflammationer
- Djup muskelstimulering

Plaxel Plasma Huduppstraming / Rynkkorrigering

Plaxel Plasma Pen - är en revolutionerande teknologi som nu gör det möjligt att strama upp slapp hud både i ansiktet och på kroppen, utan kirurgi eller injektioner!

Pennan genererar energi som i plasmaform utlöses i form av en liten blixt när nålen når ca 0,5mm från huden. Nålen ska således inte sättas an mot huden. Den allra yttersta delen av epidermis, 0,06mm, förkolnas och en liten sårskorpa bildas i form av en prick. Tack vare den högra temperaturen bli såret helt sterilt. Sårskorpan sitter kvar i några dagar och faller av naturligt när allt under har läkt ut helt.

Kontraindikationer:
Cancer
Infektioner, aktiva eller systematiska
Hepatit.
Graviditet.
Allergi mot vanliga bedövningsmedel.
Autoimmuna sjukdomar.

Efter behandlingen:

Undvik att använda några kosmetiska produkter förrän minst 3 dagar efter behandlingen.
Undvik alla direkta värmekällor, dvs sol, UV-strålning, bastu osv i minst två veckor.
Var försiktig med att du inte gnider av skorporna/missfärgningen som bildas under de första 5-7 dagarna. De brukar falla av inom en vecka.
Använd någon sort solskyddsprodukt med SPF50+ ett krav.
Antalet behandlingar beror på vad/hur mycket som vill åtgärdas plus hudens tillstånd/ålder. Normalt är 2-4 behandlingar tillräckligt med en minsta tidsperiod av sex veckor mellan behandlingarna.

Före behandling och bokning görs en mycket noggrann kontroll av kontraindikationer, analys av huden, kundinformation, kontraktskrivning och eftervårdsanvisningar, osv.
Plaxel Plasma Pen - är en revolutionerande teknologi som nu gör det möjligt att strama upp slapp hud både i ansiktet och på kroppen, utan kirurgi eller injektioner!

Pennan genererar energi som i plasmaform utlöses i form av en liten blixt när nålen når ca 0,5mm från huden. Nålen ska således inte sättas an mot huden. Den allra yttersta delen av epidermis, 0,06mm, förkolnas och en liten sårskorpa bildas i form av en prick. Tack vare den högra temperaturen bli såret helt sterilt. Sårskorpan sitter kvar i några dagar och faller av naturligt när allt under har läkt ut helt.

Kontraindikationer:
Cancer
Infektioner, aktiva eller systematiska
Hepatit.
Graviditet.
Allergi mot vanliga bedövningsmedel.
Autoimmuna sjukdomar.

Efter behandlingen:

Undvik att använda några kosmetiska produkter förrän minst 3 dagar efter behandlingen.
Undvik alla direkta värmekällor, dvs sol, UV-strålning, bastu osv i minst två veckor.
Var försiktig med att du inte gnider av skorporna/missfärgningen som bildas under de första 5-7 dagarna. De brukar falla av inom en vecka.
Använd någon sort solskyddsprodukt med SPF50+ ett krav.
Antalet behandlingar beror på vad/hur mycket som vill åtgärdas plus hudens tillstånd/ålder. Normalt är 2-4 behandlingar tillräckligt med en minsta tidsperiod av sex veckor mellan behandlingarna.

Före behandling och bokning görs en mycket noggrann kontroll av kontraindikationer, analys av huden, kundinformation, kontraktskrivning och eftervårdsanvisningar, osv.
Plaxel Plasma Pen - är en revolutionerande teknologi som nu gör det möjligt att strama upp slapp hud både i ansiktet och på kroppen, utan kirurgi eller injektioner!

Pennan genererar energi som i plasmaform utlöses i form av en liten blixt när nålen når ca 0,5mm från huden. Nålen ska således inte sättas an mot huden. Den allra yttersta delen av epidermis, 0,06mm, förkolnas och en liten sårskorpa bildas i form av en prick. Tack vare den högra temperaturen bli såret helt sterilt. Sårskorpan sitter kvar i några dagar och faller av naturligt när allt under har läkt ut helt.

Kontraindikationer:
Cancer
Infektioner, aktiva eller systematiska
Hepatit.
Graviditet.
Allergi mot vanliga bedövningsmedel.
Autoimmuna sjukdomar.

Efter behandlingen:

Undvik att använda några kosmetiska produkter förrän minst 3 dagar efter behandlingen.
Undvik alla direkta värmekällor, dvs sol, UV-strålning, bastu osv i minst två veckor.
Var försiktig med att du inte gnider av skorporna/missfärgningen som bildas under de första 5-7 dagarna. De brukar falla av inom en vecka.
Använd någon sort solskyddsprodukt med SPF50+ ett krav.
Antalet behandlingar beror på vad/hur mycket som vill åtgärdas plus hudens tillstånd/ålder. Normalt är 2-4 behandlingar tillräckligt med en minsta tidsperiod av sex veckor mellan behandlingarna.

Före behandling och bokning görs en mycket noggrann kontroll av kontraindikationer, analys av huden, kundinformation, kontraktskrivning och eftervårdsanvisningar, osv.
Plaxel Plasma Pen - är en revolutionerande teknologi som nu gör det möjligt att strama upp slapp hud både i ansiktet och på kroppen, utan kirurgi eller injektioner!

Pennan genererar energi som i plasmaform utlöses i form av en liten blixt när nålen når ca 0,5mm från huden. Nålen ska således inte sättas an mot huden. Den allra yttersta delen av epidermis, 0,06mm, förkolnas och en liten sårskorpa bildas i form av en prick. Tack vare den högra temperaturen bli såret helt sterilt. Sårskorpan sitter kvar i några dagar och faller av naturligt när allt under har läkt ut helt.

Kontraindikationer:
Cancer
Infektioner, aktiva eller systematiska
Hepatit.
Graviditet.
Allergi mot vanliga bedövningsmedel.
Autoimmuna sjukdomar.

Efter behandlingen:

Undvik att använda några kosmetiska produkter förrän minst 3 dagar efter behandlingen.
Undvik alla direkta värmekällor, dvs sol, UV-strålning, bastu osv i minst två veckor.
Var försiktig med att du inte gnider av skorporna/missfärgningen som bildas under de första 5-7 dagarna. De brukar falla av inom en vecka.
Använd någon sort solskyddsprodukt med SPF50+ ett krav.
Antalet behandlingar beror på vad/hur mycket som vill åtgärdas plus hudens tillstånd/ålder. Normalt är 2-4 behandlingar tillräckligt med en minsta tidsperiod av sex veckor mellan behandlingarna.

Före behandling och bokning görs en mycket noggrann kontroll av kontraindikationer, analys av huden, kundinformation, kontraktskrivning och eftervårdsanvisningar, osv.
Plaxel Plasma Pen - är en revolutionerande teknologi som nu gör det möjligt att strama upp slapp hud både i ansiktet och på kroppen, utan kirurgi eller injektioner!

Pennan genererar energi som i plasmaform utlöses i form av en liten blixt när nålen når ca 0,5mm från huden. Nålen ska således inte sättas an mot huden. Den allra yttersta delen av epidermis, 0,06mm, förkolnas och en liten sårskorpa bildas i form av en prick. Tack vare den högra temperaturen bli såret helt sterilt. Sårskorpan sitter kvar i några dagar och faller av naturligt när allt under har läkt ut helt.

Kontraindikationer:
Cancer
Infektioner, aktiva eller systematiska
Hepatit.
Graviditet.
Allergi mot vanliga bedövningsmedel.
Autoimmuna sjukdomar.

Efter behandlingen:

Undvik att använda några kosmetiska produkter förrän minst 3 dagar efter behandlingen.
Undvik alla direkta värmekällor, dvs sol, UV-strålning, bastu osv i minst två veckor.
Var försiktig med att du inte gnider av skorporna/missfärgningen som bildas under de första 5-7 dagarna. De brukar falla av inom en vecka.
Använd någon sort solskyddsprodukt med SPF50+ ett krav.
Antalet behandlingar beror på vad/hur mycket som vill åtgärdas plus hudens tillstånd/ålder. Normalt är 2-4 behandlingar tillräckligt med en minsta tidsperiod av sex veckor mellan behandlingarna.

Före behandling och bokning görs en mycket noggrann kontroll av kontraindikationer, analys av huden, kundinformation, kontraktskrivning och eftervårdsanvisningar, osv.
Plaxel Plasma Pen - är en revolutionerande teknologi som nu gör det möjligt att strama upp slapp hud både i ansiktet och på kroppen, utan kirurgi eller injektioner!

Pennan genererar energi som i plasmaform utlöses i form av en liten blixt när nålen når ca 0,5mm från huden. Nålen ska således inte sättas an mot huden. Den allra yttersta delen av epidermis, 0,06mm, förkolnas och en liten sårskorpa bildas i form av en prick. Tack vare den högra temperaturen bli såret helt sterilt. Sårskorpan sitter kvar i några dagar och faller av naturligt när allt under har läkt ut helt.

Kontraindikationer:
Cancer
Infektioner, aktiva eller systematiska
Hepatit.
Graviditet.
Allergi mot vanliga bedövningsmedel.
Autoimmuna sjukdomar.

Efter behandlingen:

Undvik att använda några kosmetiska produkter förrän minst 3 dagar efter behandlingen.
Undvik alla direkta värmekällor, dvs sol, UV-strålning, bastu osv i minst två veckor.
Var försiktig med att du inte gnider av skorporna/missfärgningen som bildas under de första 5-7 dagarna. De brukar falla av inom en vecka.
Använd någon sort solskyddsprodukt med SPF50+ ett krav.
Antalet behandlingar beror på vad/hur mycket som vill åtgärdas plus hudens tillstånd/ålder. Normalt är 2-4 behandlingar tillräckligt med en minsta tidsperiod av sex veckor mellan behandlingarna.

Före behandling och bokning görs en mycket noggrann kontroll av kontraindikationer, analys av huden, kundinformation, kontraktskrivning och eftervårdsanvisningar, osv.
Plaxel Plasma Pen - är en revolutionerande teknologi som nu gör det möjligt att strama upp slapp hud både i ansiktet och på kroppen, utan kirurgi eller injektioner!

Pennan genererar energi som i plasmaform utlöses i form av en liten blixt när nålen når ca 0,5mm från huden. Nålen ska således inte sättas an mot huden. Den allra yttersta delen av epidermis, 0,06mm, förkolnas och en liten sårskorpa bildas i form av en prick. Tack vare den högra temperaturen bli såret helt sterilt. Sårskorpan sitter kvar i några dagar och faller av naturligt när allt under har läkt ut helt.

Kontraindikationer:
Cancer
Infektioner, aktiva eller systematiska
Hepatit.
Graviditet.
Allergi mot vanliga bedövningsmedel.
Autoimmuna sjukdomar.

Efter behandlingen:

Undvik att använda några kosmetiska produkter förrän minst 3 dagar efter behandlingen.
Undvik alla direkta värmekällor, dvs sol, UV-strålning, bastu osv i minst två veckor.
Var försiktig med att du inte gnider av skorporna/missfärgningen som bildas under de första 5-7 dagarna. De brukar falla av inom en vecka.
Använd någon sort solskyddsprodukt med SPF50+ ett krav.
Antalet behandlingar beror på vad/hur mycket som vill åtgärdas plus hudens tillstånd/ålder. Normalt är 2-4 behandlingar tillräckligt med en minsta tidsperiod av sex veckor mellan behandlingarna.

Före behandling och bokning görs en mycket noggrann kontroll av kontraindikationer, analys av huden, kundinformation, kontraktskrivning och eftervårdsanvisningar, osv.
Plaxel Plasma Pen - är en revolutionerande teknologi som nu gör det möjligt att strama upp slapp hud både i ansiktet och på kroppen, utan kirurgi eller injektioner!

Pennan genererar energi som i plasmaform utlöses i form av en liten blixt när nålen når ca 0,5mm från huden. Nålen ska således inte sättas an mot huden. Den allra yttersta delen av epidermis, 0,06mm, förkolnas och en liten sårskorpa bildas i form av en prick. Tack vare den högra temperaturen bli såret helt sterilt. Sårskorpan sitter kvar i några dagar och faller av naturligt när allt under har läkt ut helt.

Kontraindikationer:
Cancer
Infektioner, aktiva eller systematiska
Hepatit.
Graviditet.
Allergi mot vanliga bedövningsmedel.
Autoimmuna sjukdomar.

Efter behandlingen:

Undvik att använda några kosmetiska produkter förrän minst 3 dagar efter behandlingen.
Undvik alla direkta värmekällor, dvs sol, UV-strålning, bastu osv i minst två veckor.
Var försiktig med att du inte gnider av skorporna/missfärgningen som bildas under de första 5-7 dagarna. De brukar falla av inom en vecka.
Använd någon sort solskyddsprodukt med SPF50+ ett krav.
Antalet behandlingar beror på vad/hur mycket som vill åtgärdas plus hudens tillstånd/ålder. Normalt är 2-4 behandlingar tillräckligt med en minsta tidsperiod av sex veckor mellan behandlingarna.

Före behandling och bokning görs en mycket noggrann kontroll av kontraindikationer, analys av huden, kundinformation, kontraktskrivning och eftervårdsanvisningar, osv.
Plaxel Plasma Pen - är en revolutionerande teknologi som nu gör det möjligt att strama upp slapp hud både i ansiktet och på kroppen, utan kirurgi eller injektioner!

Pennan genererar energi som i plasmaform utlöses i form av en liten blixt när nålen når ca 0,5mm från huden. Nålen ska således inte sättas an mot huden. Den allra yttersta delen av epidermis, 0,06mm, förkolnas och en liten sårskorpa bildas i form av en prick. Tack vare den högra temperaturen bli såret helt sterilt. Sårskorpan sitter kvar i några dagar och faller av naturligt när allt under har läkt ut helt.

Kontraindikationer:
Cancer
Infektioner, aktiva eller systematiska
Hepatit.
Graviditet.
Allergi mot vanliga bedövningsmedel.
Autoimmuna sjukdomar.

Efter behandlingen:

Undvik att använda några kosmetiska produkter förrän minst 3 dagar efter behandlingen.
Undvik alla direkta värmekällor, dvs sol, UV-strålning, bastu osv i minst två veckor.
Var försiktig med att du inte gnider av skorporna/missfärgningen som bildas under de första 5-7 dagarna. De brukar falla av inom en vecka.
Använd någon sort solskyddsprodukt med SPF50+ ett krav.
Antalet behandlingar beror på vad/hur mycket som vill åtgärdas plus hudens tillstånd/ålder. Normalt är 2-4 behandlingar tillräckligt med en minsta tidsperiod av sex veckor mellan behandlingarna.

Före behandling och bokning görs en mycket noggrann kontroll av kontraindikationer, analys av huden, kundinformation, kontraktskrivning och eftervårdsanvisningar, osv.
Vi går igenom frågor, kontraindikationer, skötselråd etc inför ett Plasma Pen Plaxel Ögonlockslyft. Denna konsultation är nödvändig innan en behandling kan utföras.

Kostnaden på 250:- dras av vid bokning av behandling.

MAKEUP

Makeup Rådgivning, vi tittar på vad just du passar i för färger, tekniker.

Spraytan

Inför behandlingen: Se till att peela hela kroppen och ansikte kvällen innan. Använd inga hudvårdsprodukter, så som bodylotion, ansiktskräm, deodorant eller make-up efter peelingen och innan behandlingen. Bra att ha mörka lösa kläder efter behandlingen.

Viktigt att undvika nedanstående till dagen efter din behandling
- Inte duscha inom 8 timmar
- Solarium
- Träning
- Bastu
- Alla typer av krämer
- Puder, foundation och rouge
- Deodorant
- Parfum

Vita Liberata
- Ger en helt naturlig solbrun färg
- Produktens färg avtar jämt, som en naturlig solbränna
- Innehåller ett unikt moister lock system som gör att huden känns mjuk upp till 72 timmar
- Den är helt doftfri
- Innehåller ingen parfym, alkohol, parabener
- Innehåller organiskt och eko- certifierade ingredienser

Vita Liberata erbjuder dig en naturlig brun färg!

NAGLAR & HÄNDER

I denna kombo-behandling lägger vi extra fokus på avslappning och vård av den naturliga nageln. Vi lägger även ett permanent lack (Gellack) på naturliga naglar.

I denna behandling ingår:
Vattenbad, rensning av nagelband, lätt filning av den fria randen, handmassage samt permanent lack.Behandlingen utförs av Josefines Beauty Studio
Josefine Hallander (Certifierad Manikyrist).
I denna behandling lägger vi extra fokus på avslappning och vård av den naturliga nageln.

I denna behandling ingår:
Vattenbad, rensning av nagelband, lätt filning av den fria randen, handmassage samt transparent lack.


Behandlingen utförs av Josefines Beauty Studio
Josefine Hallander (Certifierad Manikyrist).
Här gör vi en förlängning av den naturliga nageln där du väljer längd och form.

I denna behandling ingår:
Val av design, längd och form. Råd om hemmavård för bäst möjliga hållbarhet.

Behandlingen utförs av Josefines Beauty Studio
Josefine Hallander (Certifierad Manikyrist under utbildning till Nagelterapeut samt Stylist).
Här gör vi en förstärkning av den naturliga nageln. Formfilning av den naturliga nageln efter önskemål.

I denna behandling ingår:
Val av design och färg. Råd om hemmavård för bäst möjliga hållbarhet.Behandlingen utförs av Josefines Beauty Studio
Josefine Hallander (Certifierad Manikyrist under utbildning till Nagelterapeut samt Stylist).
Här gör vi en permanent lackning av den naturliga nageln. Gellack är en permanent lackning som ger nageln maximal glans och fungerar även som ett "extra skydd" på den naturliga nageln. Perfekt för dig som vill ha lackade naglar men som tröttnat på nagellack som inte håller. Normalt görs en påfyllning av lacket efter 3-5 veckor.

I denna behandling ingår:
Nagelbandsvård, formfilning av den naturliga nageln samt permanent lackning. Råd om hemmavård för bäst möjliga hållbarhet.Behandlingen utförs av Josefines Beauty Studio
Josefine Hallander (Certifierad Manikyrist).
Här gör vi en påfyllning av dina tidigare förlängda naglar.

I denna behandling ingår:
Påfyllning samt nytt val av färg och design.

Behandlingen utförs av Josefines Beauty Studio
Josefine Hallander (Certifierad Manikyrist under utbildning till Nagelterapeut samt Stylist).

VIKTIGT! Har du naglar gjorda på en annan salong så hör av dig till salongen så kan jag göra en bedömning om det räcker med en påfyllning eller om ett nytt set behövs.

Här gör vi en påfyllning av dina tidigare förstärkta naglar.

I denna behandling ingår:
Påfyllning samt nytt val av färg och design.

Behandlingen utförs av Josefines Beauty Studio
Josefine Hallander (Certifierad Manikyrist under utbildning till Nagelterapeut samt Stylist).

VIKTIGT! Har du naglar gjorda på en annan salong så hör av dig till salongen så kan jag göra en bedömning om det räcker med en påfyllning eller om ett nytt set behövs.
Här gör vi en borttagning av de gamla lacket och gör en ny permanent lackning.

I denna behandling ingår:
Borttagning av gammalt lack, nagelbandsvård, lätt formfilning samt val av nytt lackgel.


Behandlingen utförs av Josefines Beauty Studio
Josefine Hallander (Certifierad Manikyrist).
Här gör vi en borttagning av gammalt permanent lack.

I denna behandling ingår:
Borttagning och lätt manikyr. Avslutas med transparent lack om så önskas.Behandlingen utförs av Josefines Beauty Studio
Josefine Hallander (Certifierad Manikyrist).
Här gör vi en borttagning av allt material.

I denna behandling ingår:
Borttagning och lätt manikyr. Avslutas med transparent lack om så önskas.Behandlingen utförs av Josefines Beauty Studio
Josefine Hallander (Certifierad Manikyrist).
Behandlingen utförs av Josefines Beauty Studio
Josefine Hallander (Certifierad Manikyrist).

Köpa produkter

Vill du bara komma in och köpa produkter går det jättebra utan att boka tid, men vill du vara säker på att jag är på plats och kan svara på frågor mm så boka gärna 10 minuter för köp.

NBE 1000

En skönt behandling utan kirurgiska ingrepp - en avkopplande behandling där elektromagnetisk energi kombineras med värme och specialutvecklade serum. De aktiva ingredienserna slussas effektivt ner på djupet i huden och ger cellerna energi. Huden stärks upp och tillväxten av nya celler stimuleras. NBE är en säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp och önskat resultat. En banbrytande metod för hudföryngring med omedelbara effekter och långsiktig förbättring av hudens struktur. Kan behandla Rynkor, linjer, slapp hud, akne, ärr, dubbelhaka, tunga ögonlock, oren hud, couperoser, pigment äckar, förstorade porer, mörka ringar/påsar under ögonen.

Även för acnehud.90 min 1700 kr
Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

Confidence Skin & Spa

Confidence Skin&Spa


En professionell hudvårdssalong med fokus på resultatinriktade behandlingar samtidig
  erbjuder jag skräddarsydda behandlingar med målet att lyfta fram och bevara din yttre skönhet och inre välbefinnande. Hos mig får du koppla av i min mysiga behandlingsrum och njuta av en stund som bara är din.
 
Jag har bred kompetens inom mitt område och vidareutbildar mig kontinuerligt för att alltid kunna erbjuda mina kunder det absolut bästa.
 
Jag älskar mitt arbete och gör alltid min yttersta för att du som kund ska känna dig välkommen och varmt omhändertagen.

-Makeupartist
Utbildad på IMC Stockholm

Utbildad på Elisabethskolan

- Medlem i SHR

- Auktoriserad hudterapeut

- Auktoriserad spaterapeut

- Innehar svensk och internationell Cidesco
examen.

- Utbildad i dermapen microneeding hos MMSkincare

-Utbildad i kemiskpeeling
hos MMSkincare

- Utbildad i TCA peel hos Dermaceutic

- Utbildad i Spraytan hos
Vita liberata

-Utblildad i NBE 1000 hos
Nannic Sverige

-Utbildad PhiBrow Academy
Stockholm

-Utbildad I Plasma Plaxel CERTIFITERAD

-Utbildad i BBGLOW
CERTIFITERAD

-Utbildat i YumiLashes
CERTIFITERAD

-Utbildat av Yakov Gershkovich ledande expert på ansiktsestetik.
CERTIFITERAD
Utbildat i SHARPER Of Sweden
-utbildad Biologique Recherche Academy Paris
-utbildad Biologique Recherche STOCKHOLM
- Innehar patientförsäkring
 
Välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider mån -tid 10.00 - 16.00
Ons - fre 10.00 - 18.00

varannan lördagar 10-14 (se lediga tider i bokadirekt)
Adress
Ekerövägen 53
178 37 Ekerö
Öppna i Google Maps 🗗