1. Hem
  2. Frekvensterapi Borås

Friskfrekvens

betyg5 Fantastiskt bra(6 betyg)
Yxhammarsgatan 8-10, 503 31, Borås
Välkommen till friskfrekvens! Just nu erbjuder jag 30% på alla balanseringar. Angivet pris är rabatterat.
8605

Boka tjänst

Frekvensbalansering

  • Frekvensbalansering distans, återbesök
    90 minuter, 630 krMer info
    Boka
  • Frekvensbalansering distans, paketpris 3 återbesök
    90 minuter, 1 740 krMer info
    Boka
  • Frekvensbalansering distans, special
    60 minuter, 490 krMer info
    Boka
  • Frekvensbalansering distans, uppstart
    120 minuter, 840 krMer info
    Boka
  • Frekvensbalansering special
    60 minuter, 560 krMer info
    Boka
  • Frekvensbalansering, återbesök
    90 minuter, 700 krMer info
    Boka
  • Frekvensbalansering, paketpris 3 återbesök
    90 minuter, 1 950 krMer info
    Boka
  • Frekvensbalansering, uppstart
    120 minuter, 980 krMer info
    Boka
  • Kostnadsfri konsultation
    15 minuter, Varierande prisMer info
    Boka

Personal

noImage
Anette Andersson
5
(6 betyg)
Frekvensterapeut, undersköterska
Mitt namn är Anette Andersson. Jag är uppväxt på landet i en stor familj med fyra syskon, två äldre bröder och två yngre systrar. Naturen var nära och mycket tid tillbringades utomhus. När jag var liten ville jag bli flygvärdinna, sjuksköterska eller polis. Det blev inget av detta men jag har alltid jobbat med människor. Jag är utbildad undersköterska med erfarenhet från vårdcentral, sjukhem och äldreboenden. Jag har också arbetat i ledande position inom restaurangnäringen. Numera arbetar jag deltid i en textilbutik med att sy och sälja tyg, gardiner och sybehör. Alternativa behandlingsmetoder har alltid intresserat mig. Redan som ung var det lika naturligt att besöka en homeopat som att besöka vårdcentralen. Under uppväxten blev förkylningar ofta svåra med påverkan på luftrören. För drygt 20 år sen utvecklade sig detta till astma med kortisonbehandling både i tablettform och spray. Jag kände att detta inte var bra för kroppen och sökte mig återigen till homeopatin. Efter fyra kurer var jag besvärsfri och har inte behövt någon mer behandling. Genom min nyfikenhet på alternativ hälsa, fann jag av en ren händelse QUEXED och blev genast intresserad. Med denna kvantumteknik knyts allt samman till en helhet och vi får hjälp att läka på alla plan – fysiskt, känslomässigt och andligt. För egen del har jag, utöver att stärka min fysiska kropp, också förändrats mentalt. Framför allt har jag blivit bättre på att hantera stress och det har medfört att jag nu är gladare, mer positiv och mer villig att ta tag i det som behöver förändras. Jag har genomgått grundutbildning till frekvensterapeut och påbörjar vidareutbildning till hösten. Min vårdutbildning är naturligtvis också ett fint komplement, som ger mig en bra utgångspunkt för att nå djupare förståelse för kroppen och dess funktioner.

Betyg och recensioner

5Fantastiskt bra
6 betyg
Sanna R.
till Anette Andersson
Allt Anette fick fram stämde mitt i prick, känner mig mycket piggare nu efteråt och ser fram emot vad den fortsatta behandlingen kommer att göra. Tack Anette för kunskap och entusiasm.

Visa mer

Om företaget

Vad är frekvensterapi? Frekvensterapi är ett holistiskt, välbeprövat, frekvensbaserat analys- och balanseringssystem. Denna terapi bygger på att allt, friskt som sjukt, har en egen unik vibration och frekvens. Genom en elektromagnetisk avläsning kan frekvenser identifieras och kartläggas för att påvisa var obalanser finns. Därefter sänds korrigerande frekvenser in för att återställa balansen, påminna om rätt funktion samt stimulera kroppens naturliga självläkande förmåga. Obalanser skapar stresstillstånd och energiblockeringar i kroppen. Orsakerna kan vara många till exempel patogener (bakterier, parasiter, svamp) förgiftningar (kemikalier, tungmetaller, strålning), uttorkning, näringsbrist, smärta, utbrändhet, droger, sömnbrist, psykiska besvär och obearbetade känslor. På kort sikt kan dessa obalanser orsaka små, diffusa besvär som stelhet och muskelsmärtor. På lång sikt kan de manifesteras i kroppen och orsaka kroniska besvär. Målsättningen med en frekvensbalansering är att kartlägga och balansera den obalans/stress som orsakar ett visst fysiskt- eller psykiskt symptom så tidigt som möjligt, eller allra helst att balansering sker innan symptom uppstår. Hur går det till? Frekvensbalansering sker på plats i min lokal där du sitter/ligger bekvämt i en positionsfåtölj. Avläsning sker med hjälp av elektroder på handleder, fotleder och på pannan. Tusentals frekvenser sänds ut och besvaras omedvetet. Informationen tolkas och förslag på balansering ges. Balansering kan också ske på distans dvs. avläsning sker utan att använda elektroder. I övrigt fungerar det på samma sätt som beskrivs ovan. Fördelen med distansbalansering är att du kan befinna dig i ditt hem eller på annan valfri plats där du får vara ostörd och har möjlighet att sitta eller ligga bekvämt. Vi börjar och avslutar varje session med ett telefonsamtal. Det känns kanske tveksamt att det kan fungera, men när man tänker på att vi idag kan tala i telefon med någon på andra sidan jorden så är det kanske inte så konstigt ändå. Personligen balanserar jag mig själv på distans med utmärkt resultat. Metoden upplevs som mycket avslappnande, är helt smärtfri och har inga biverkningar. Kan alla göra frekvensbalansering? Svaret är ja. Dock säger svensk lag att man ska ha fyllt 8 år. Har också beslutat att i nuläget inte ta emot gravida, personer med pacemaker eller med diagnosticerade hjärtproblem samt personer med epilepsi.

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppettider (Övrig information)
    • Varierande tider enligt tidsbokning. Hittar du ingen tid som passar, kontakta mig.
  • 07366398 XXVisa nummer

  • Yxhammarsgatan 8-10, 503 31, Borås