Vad vill du boka?

VÄLKOMMEN!
Sommaren kom med dunder och brak under vårtiden!
I JUNI gäller dessa erbjudanden:

~ Vaxning, 10 % rabatt 
~ Klassisk massage, 45 min - 390 kr (ord. pris 490 kr).
**********************************************************************************************************************************
Drop-in i mån av tid.                 
Spända och överansträngda muskler behöver tas om hand så du slipper bli lidande av kronisk värk i framtiden. 
Hör av dig, så gör vi tillsammans en plan för vilken/vilka behandling/ar du vill ha, behöver och hur ofta. 

Finner du ingen tid som passar? Ring/messa mig så hittar vi en lösning. 
Avkoppling längtar de flesta av oss efter för att få må så bra det bara går - kom och sitt ned en stund och känn ditt lugn infinna sig! 
Ta en kopp te eller kaffe och titta in i den lilla (konstgjorda) brasan, och bläddra i en tidning eller bok om du vill, känn vad gott att
bara vara ett litet tag!
**********************************************************************************************************************************
Blir du förhindrad att komma till behandlingen - avboka senast 1 dygn före din bestämda tid. 
Om du uteblir ifrån den inbokade tiden debiteras du full taxa.

För behandlingarna betalar du enklast med kontanter, Swish eller faktura.
**********************************************************************************************************************************
Kanske du har fått ett PRESENTKORT - välkommen att "hämta ut" innehållet!

Om du har gett ett presentkort till någon vill jag be dig att påminna personen att ha koll på var det är så att han eller hon verkligen kommer till mig på sin "fådda" behandling.
**********************************************************************************************************************************

Nyfiken på en NYHET?

Nyhet 1) Härlig kroppsskrubb (scrubbing), ansikte, armar, händer, ben, fötter och rygg, du blir tvättad med varmt vatten och därefter insmord med skön olja och du får gärna välja att tillföra en eterisk olja i den. T.ex av Lavendel, Valor, Timjan, Basilika, Mejram, Pepparmynta eller någon annan!
Dess olika egenskaper är vitt varierande som avslappnande och lugnande, immunförsvarsstärkande, balanserande, energigivande, fysiskt och mentalt stärkande.
(Ord. pris 650 kr)

Nyhet 2)
Kom och pröva Magnetrullen ifrån Nikken, 

det här är för dig som har ont eller känner dig stel
 - så TESTA och känn om det kan ge dig någon effekt i dina stela ömmande muskler!
Jag rullar och kombinerar med massage. 
(Ord. pris 640 kr)

Just nu
 400 kr för en timma!
*****************************************************************************************************************************
NAT Neuro Aurícular Technique.
Syftet med NAT är att återuppväcka nervers kopplingar och funktion i kroppen, samt att kunna främja känslomässig frigörelse för att skapa bästa förutsättningarna för individens hälsa.

Behandlingen sker genom stimulering av reflexpunkter utmed övre ryggtavlan, nacken och ibland andra områden med ett lätt tryck av en glasstav 
tillsammans med terapeutiska eteriska oljor ifrån Young Living. Dessa oljor söker sig till kroppens fysiska obalanser, vilka de vill avhjälpa och stärka, 
mycket kort och förenklat förklarat.

Du hittar behandlingen i prislistan.
*********************************************************************************************************************************
Vill du känna dofterna av terapeutiska eteriska oljor 
(vilka jag ofta använder i mina behandlingar), så kom känn, dofta och upplev! 

Till hösten kommer nya tider för dessa träffar lite vartefter. 

~ T.ex känslo-oljor, hur vi kan hjälpa oss att balansera våra känslor pratar vi om denna kväll, och känner doften av ljuvliga aromer!
Du får också kort info om företaget Young Living varifrån oljorna kommer och om hur de framställs, hur du kan köpa dem osv.

Hjärtligt välkommen! 
(Mess: 073-839 16 58)

100 kr/person 
*******************************************************************************************************************************************************
Du kan gå en heldagskurs i Regndropptekniken hos mig, en avslappnande behandlingsform med eteriska oljor som alla kan lära sig. 
Mer info finns på www.regndroppskurser.se (sök Alingsås i listan)

Nästkommande kurs blir:
Skurup: Torsdag, 12 juli, kl 9 - 18;  1.700 kr, + oljor ca 1.480 kr
Malmö: 
Lördag 29 september, kl. 9 - 18; 1.700 kr, + oljor ca 1.480 kr


Om du gått en kurs i Regndropptekniken så kan du Diplomeras när du uppfyllt vissa kriterier, (kontakta mig).
Alingsås: Inget aktuellt datum just nu
Malmö: Söndag 30 september, kl. 9 - 14; Diplomering i Regndropptekniken, 500 kr
    
Kurs i Bibliska oljor i Regndroppsmassagen.
Malmö:  Torsdag 27 september, kl. 15 - 20; Regndropptekniken med Bibliska oljor, 700 kr.
Samma behandling som ovan, där alla de fina oljor som omnämns i Bibeln används istället.   
Förkunskaper: Kurs i Regndropptekniken.

Kurs i NAT.
Malmö: Fredag 28 september, kl. 14 - 20; NAT - Neuro Auricular Technique och Stressbuster,  1.100 kr inkl. glasstav + oljor beroende på vilka och hur många flaskor och vilka eteriska oljor du vill köpa, (från 400 kr och uppåt) det pratar vi om. Anmäl dig senast tio dagar före kursdagen så du får oljorna till dig i tid.
Förkunskaper:
 Kurs i Regndropptekniken.

NY KURS!!
Taktil, berörande massage.

Malmö: Fredag och Lördag, 13 - 14/7, kl. 9-16
Introduktionspris: 2.500 kr  (Ord. pris: 3.600 kr)
Under två dagar varvas teori och praktik i denna lugna och stillsamma behandling med mjuka, långsamma rörelser.

Den kan du ha användning av då du jobbar inom t.ex äldrevård, på boenden hos människor med t.ex funktionsstörningar, inom personlig assistans, inom sjukvården, inom annat vårdande yrke eller som massör/terapeut av något slag.

VARMT VÄLKOMMEN!


 Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Terapeutiska eteriska oljor

För den som vill ge sig själv något extra!
Med en avslappnande, lugn och varsamt mjuk behandling vaggas du till ro med hjälp av eteriska oljor ifrån Young Living. Dessa är ekologiska av terapeutisk klass, ljuvligt doftande, stödjer rygghälsan, immunförsvaret och anses av många vara känslomässigt upplyftande.
Samtidigt kan du komma att fyllas med livgivande energi och kraft.
Behandlingen utförs under fotsulorna och på ryggen.
I Bibeln omnämns ett antal oljor, och dessa kan du njuta av i en härlig behandling med Regndropptekniken. (Se tydligare info under den behandlingen).
De kraftfulla eteriska oljorna ifrån Myrten, Cistus (Sharons ros), Isop, Cypress, Sandelträ, Cederträ, Myrra Onycha, Kassia och Frankincense ingår i denna högklassiga behandling, samt en begynnande balansering med blandoljan Valor (eller Valor II).
Räkna med att bli avkopplad ifrån allt annat i denna stund!
NAT - Neuro Aurícular Technique.
Syftet med NAT är att återuppväcka nervers kopplingar och funktion i kroppen, samt att kunna främja känslomässig frigörelse att skapa bästa förutsättningarna för individens hälsa.

Genom stimulering av reflexpunkter utmed övre kotpelaren, ibland halskotorna och skallbasen, ibland även nedre kotpelaren och korsryggen genom lätt tryck med en glasstav tillsammans med terapeutiska eteriska oljor ifrån Young Living.
Eteriska oljor har mycket små molekyler som söker sig till människans obalanser, vilka de vill stärka, mycket kort och förenklat förklarat.
Kort nack- och ryggmassage som avslutning.

Taktil massage

En stillsam, rofylld och alltigenom lätt massage, med långa strykningar, som spänner av hela kroppen och får dig att komma i lugn och harmoni.
Om du har en önskan om det, så kan du välja en eterisk olja som tillförs den fina ekologiska, kallpressade grundoljan.
Kan även genomföras med kläderna på för den som har svårt med beröring, förstås utan att olja används.
Härlig kroppsskrubb (scrubbing), ansikte, armar, händer, ben, fötter och rygg, du blir tvättad med varmt vatten och därefter insmord med skön olja och du får gärna välja att tillföra en eterisk olja i den. T.ex av Lavendel, Valor, Timjan, Basilika, Mejram, Pepparmynta eller någon annan!

Dess olika egenskaper är vitt varierande som avslappnande och lugnande, immunförsvarsstärkande, balanserande, energigivande, fysiskt och mentalt stärkande.

Denna behandling tar ca 1 timma och är som en blandning av massage och skrubbning, vilket vi alla behöver ibland så de gamla hudcellerna får ge plats för hudens nya friska istället.

Svensk klassisk massage

Välj vad du i denna stund vill ha massagen riktad till, kanske enbart benen, eller rygg, axlar och nacke? Du bestämmer!

Genom Svensk Klassisk Massage avlägsnas spänningar i muskler genom strykningar på huden med olja. Metoden varieras alltefter klientens behov med knådningar och olika variationer av mer eller mindre djupgående "grepp", tryck eller töjningar. Blodcirkulationen ökar och spänningarna ger sig.

Ingen behandling är den andra lik, då varje individ behöver specifik behandling för just dennes behov.
Med intuitionens hjälp använder jag "verktygen" och blandar, vilket resulterar i nöjda klienter som upplever avslappning, lugn, avtagande smärtor och spänningar i kropp och sinne.

Vilka "verktyg" undrar du kanske... I kombination med massagen kan du få aktiva Triggerpunkter behandlade, bindvävsmassage, ligga på spikmatta, få eteriska oljor insmorda eller annat som känns aktuellt just här och nu.
Dessa delar av din kropp kommer att lysa av välmåga när du gett dem en stunds relaxande, visst är du väl värd det!

Genom Svensk Klassisk Massage avlägsnas spänningar i muskler genom strykningar på huden med olja. Metoden varieras alltefter klientens behov med knådningar och olika variationer av mer eller mindre djupgående "grepp", tryck eller töjningar. Blodcirkulationen ökar och spänningarna ger sig.

Ingen behandling är den andra lik, då varje individ behöver specifik behandling för just dennes behov.
Med intuitionens hjälp använder jag "verktygen" och blandar, vilket resulterar i nöjda klienter som upplever avslappning, lugn, avtagande smärtor och spänningar i kropp och sinne.

Vilka "verktyg" undrar du kanske... I kombination med massagen kan du få aktiva Triggerpunkter behandlade, bindvävsmassage, ligga på spikmatta, få eteriska oljor insmorda eller annat som känns aktuellt just här och nu.
Dessa kroppsdelar tar vi för givna, tänk så mycket våra händer och armar utför för dig hela dagarna, ge dem lite extra omsorg en stund, likväl halsen och nacken som alltid bär ditt tunga huvud!

Genom Svensk Klassisk Massage avlägsnas spänningar i muskler genom strykningar på huden med olja. Metoden varieras alltefter klientens behov med knådningar och olika variationer av mer eller mindre djupgående "grepp", tryck eller töjningar. Blodcirkulationen ökar och spänningarna ger sig.

Ingen behandling är den andra lik, då varje individ behöver specifik behandling för just dennes behov.
Med intuitionens hjälp använder jag "verktygen" och blandar, vilket resulterar i nöjda klienter som upplever avslappning, lugn, avtagande smärtor och spänningar i kropp och sinne.

Vilka "verktyg" undrar du kanske... I kombination med massagen kan du få aktiva Triggerpunkter behandlade, bindvävsmassage, ligga på spikmatta, få eteriska oljor insmorda eller annat som känns aktuellt just här och nu.
Våra fötter och vader behöver extra omsorg emellanåt - de gör ett bra jobb med att bära oss fram genom livet.

Genom Svensk Klassisk Massage avlägsnas spänningar i muskler genom strykningar på huden med olja. Metoden varieras alltefter klientens behov med knådningar och olika variationer av mer eller mindre djupgående "grepp", tryck eller töjningar. Blodcirkulationen ökar och spänningarna ger sig.

Ingen behandling är den andra lik, då varje individ behöver specifik behandling för just dennes behov.
Med intuitionens hjälp använder jag "verktygen" och blandar, vilket resulterar i nöjda klienter som upplever avslappning, lugn, avtagande smärtor och spänningar i kropp och sinne.

Vilka "verktyg" undrar du kanske... I kombination med massagen kan du få aktiva Triggerpunkter behandlade, bindvävsmassage, ligga på spikmatta, få eteriska oljor insmorda eller annat som känns aktuellt just här och nu.
Genom Svensk Klassisk Massage avlägsnas spänningar i muskler genom strykningar på huden med olja. Metoden varieras alltefter klientens behov med knådningar och olika variationer av mer eller mindre djupgående "grepp", tryck eller töjningar. Blodcirkulationen ökar och spänningarna ger sig.

Ingen behandling är den andra lik, då varje individ behöver specifik behandling för just dennes behov.
Med intuitionens hjälp använder jag "verktygen" och blandar, vilket resulterar i nöjda klienter som upplever avslappning, lugn, avtagande smärtor och spänningar i kropp och sinne.

Vilka "verktyg" undrar du kanske... I kombination med massagen kan du få aktiva Triggerpunkter behandlade, bindvävsmassage, ligga på spikmatta, få eteriska oljor insmorda eller annat som känns aktuellt just här och nu.
Ge dig själv och ditt barn en ovanlig men fin stúnd tillsammans! Jag är säker på att det kommer att stärka er relation!
En halvtimma massage till den vuxne medan barnet - över 8 år - i samma rum, får låna den gamla skolbänken där det finns böcker och papper med målarpennor inuti, en kreativ stund bort ifrån den moderna tekniken... Sedan är det barnets tur att få en go' massage, och föräldern får ta plats vid den gamla skolbänken....
Varmt välkomna!

Genom Svensk Klassisk Massage avlägsnas spänningar i muskler genom strykningar på huden med olja. Metoden varieras alltefter klientens behov med knådningar och olika variationer av mer eller mindre djupgående "grepp", tryck eller töjningar. Blodcirkulationen ökar och spänningarna ger sig.

Ingen behandling är den andra lik, då varje individ behöver specifik behandling för just dennes behov.
Med intuitionens hjälp använder jag "verktygen" och blandar, vilket resulterar i nöjda klienter som upplever avslappning, lugn, avtagande smärtor och spänningar i kropp och sinne.

Vilka "verktyg" undrar du kanske... I kombination med massagen kan du få aktiva Triggerpunkter behandlade, bindvävsmassage, ligga på spikmatta, få eteriska oljor insmorda eller annat som känns aktuellt just här och nu.

Öronljus

Denna metod och tradition är urgammal och förr användes den för att åtgärda besvär i örat och i de övre luftvägarna.

Genom vakuumet, skorstenseffekten, som uppstår i det ihåliga koniska tända vaxljuset sugs, av värmen, små orenheter, fukt och även vax upp ifrån mellanörat. Båda öronen behandlas alltid vid samma tillfälle.
Behandlingen kan upprepas med 7 – 10 dagars mellanrum.

Möjligen kan du få en upplevelse av:
- Förbättrad balans
- Minskad yrsel
- Mildrande av öroneksem
- Förbättrad hörsel
- Utjämnat tryck
- Mildrande av öronsusningar (Tinnitus)
- Lindra bihåleinflammationer

Vaxning

Med några enkla och snabba ryck tar jag bort den hårväxt du vill bli av med.
Är det första gången kan du ev få göra ombesök inom några få veckor, eftersom utväxten av hårstråna sker i olika tillväxtfaser.
Normalt sker därefter vaxningen var 4-6 vecka.
Du slipper känslan av "stubb" vid utväxten, stråna blir med tiden tunnare, mjukare och behåringen blir oftast glesare.
Särskilt snabba resultat ser jag hos ungdomar.

Efter vaxningen ska du undvika att duscha, träna, sola och bada, framförallt i klorvatten, låt även bli att använda parfymerade produkter inom de närmsta 24 timmarna, eftersom huden kan irriteras av det. Hårstråna har ryckts upp med rötterna och hårsäcksinflammation kan uppkomma om man är ovarsam.
Tiden vid vaxning varierar beroende på hur stora ytor som behandlas, och beroende på om hårstråna växer åt samma eller flera olika håll, ca 20 - 90 min.
Med några enkla och snabba ryck tar jag bort den hårväxt du vill bli av med.
Är det första gången kan du ev få göra ombesök inom några få veckor, eftersom utväxten av hårstråna sker i olika tillväxtfaser.
Normalt sker därefter vaxningen var 4-6 vecka.
Du slipper känslan av "stubb" vid utväxten, stråna blir med tiden tunnare, mjukare och behåringen blir oftast glesare.
Särskilt snabba resultat ser jag hos ungdomar.

Efter vaxningen ska du undvika att duscha, träna, sola och bada, framförallt i klorvatten, låt även bli att använda parfymerade produkter inom de närmsta 24 timmarna, eftersom huden kan irriteras av det. Hårstråna har ryckts upp med rötterna och hårsäcksinflammation kan uppkomma om man är ovarsam.
Tiden vid vaxning varierar beroende på hur stora ytor som behandlas, och beroende på om hårstråna växer åt samma eller flera olika håll, ca 20 - 90 min.
Med några enkla och snabba ryck tar jag bort den hårväxt du vill bli av med.
Är det första gången kan du ev få göra ombesök inom några få veckor, eftersom utväxten av hårstråna sker i olika tillväxtfaser.
Normalt sker därefter vaxningen var 4-6 vecka.
Du slipper känslan av "stubb" vid utväxten, stråna blir med tiden tunnare, mjukare och behåringen blir oftast glesare.
Särskilt snabba resultat ser jag hos ungdomar.

Efter vaxningen ska du undvika att duscha, träna, sola och bada, framförallt i klorvatten, låt även bli att använda parfymerade produkter inom de närmsta 24 timmarna, eftersom huden kan irriteras av det. Hårstråna har ryckts upp med rötterna och hårsäcksinflammation kan uppkomma om man är ovarsam.
Tiden vid vaxning varierar beroende på hur stora ytor som behandlas, och beroende på om hårstråna växer åt samma eller flera olika håll, ca 20 - 90 min.
Med några enkla och snabba ryck tar jag bort den hårväxt du vill bli av med.
Är det första gången kan du ev få göra ombesök inom några få veckor, eftersom utväxten av hårstråna sker i olika tillväxtfaser.
Normalt sker därefter vaxningen var 4-6 vecka.
Du slipper känslan av "stubb" vid utväxten, stråna blir med tiden tunnare, mjukare och behåringen blir oftast glesare.
Särskilt snabba resultat ser jag hos ungdomar.

Efter vaxningen ska du undvika att duscha, träna, sola och bada, framförallt i klorvatten, låt även bli att använda parfymerade produkter inom de närmsta 24 timmarna, eftersom huden kan irriteras av det. Hårstråna har ryckts upp med rötterna och hårsäcksinflammation kan uppkomma om man är ovarsam.
Tiden vid vaxning varierar beroende på hur stora ytor som behandlas, och beroende på om hårstråna växer åt samma eller flera olika håll, ca 20 - 90 min.
Med några enkla och snabba ryck tar jag bort den hårväxt du vill bli av med.
Är det första gången kan du ev få göra ombesök inom några få veckor, eftersom utväxten av hårstråna sker i olika tillväxtfaser.
Normalt sker därefter vaxningen var 4-6 vecka.
Du slipper känslan av "stubb" vid utväxten, stråna blir med tiden tunnare, mjukare och behåringen blir oftast glesare.
Särskilt snabba resultat ser jag hos ungdomar.

Efter vaxningen ska du undvika att duscha, träna, sola och bada, framförallt i klorvatten, låt även bli att använda parfymerade produkter inom de närmsta 24 timmarna, eftersom huden kan irriteras av det. Hårstråna har ryckts upp med rötterna och hårsäcksinflammation kan uppkomma om man är ovarsam.
Tiden vid vaxning varierar beroende på hur stora ytor som behandlas, och beroende på om hårstråna växer åt samma eller flera olika håll, ca 20 - 90 min.
Med några enkla och snabba ryck tar jag bort den hårväxt du vill bli av med.
Är det första gången kan du ev få göra ombesök inom några få veckor, eftersom utväxten av hårstråna sker i olika tillväxtfaser.
Normalt sker därefter vaxningen var 4-6 vecka.
Du slipper känslan av "stubb" vid utväxten, stråna blir med tiden tunnare, mjukare och behåringen blir oftast glesare.
Särskilt snabba resultat ser jag hos ungdomar.

Efter vaxningen ska du undvika att duscha, träna, sola och bada, framförallt i klorvatten, låt även bli att använda parfymerade produkter inom de närmsta 24 timmarna, eftersom huden kan irriteras av det. Hårstråna har ryckts upp med rötterna och hårsäcksinflammation kan uppkomma om man är ovarsam.
Tiden vid vaxning varierar beroende på hur stora ytor som behandlas, och beroende på om hårstråna växer åt samma eller flera olika håll, ca 20 - 90 min.
Med några enkla och snabba ryck tar jag bort den hårväxt du vill bli av med.
Är det första gången kan du ev få göra ombesök inom några få veckor, eftersom utväxten av hårstråna sker i olika tillväxtfaser.
Normalt sker därefter vaxningen var 4-6 vecka.
Du slipper känslan av "stubb" vid utväxten, stråna blir med tiden tunnare, mjukare och behåringen blir oftast glesare.
Särskilt snabba resultat ser jag hos ungdomar.

Efter vaxningen ska du undvika att duscha, träna, sola och bada, framförallt i klorvatten, låt även bli att använda parfymerade produkter inom de närmsta 24 timmarna, eftersom huden kan irriteras av det. Hårstråna har ryckts upp med rötterna och hårsäcksinflammation kan uppkomma om man är ovarsam.
Tiden vid vaxning varierar beroende på hur stora ytor som behandlas, och beroende på om hårstråna växer åt samma eller flera olika håll, ca 20 - 90 min.
Med några enkla och snabba ryck tar jag bort den hårväxt du vill bli av med.
Är det första gången kan du ev få göra ombesök inom några få veckor, eftersom utväxten av hårstråna sker i olika tillväxtfaser.
Normalt sker därefter vaxningen var 4-6 vecka.
Du slipper känslan av "stubb" vid utväxten, stråna blir med tiden tunnare, mjukare och behåringen blir oftast glesare.
Särskilt snabba resultat ser jag hos ungdomar.

Efter vaxningen ska du undvika att duscha, träna, sola och bada, framförallt i klorvatten, låt även bli att använda parfymerade produkter inom de närmsta 24 timmarna, eftersom huden kan irriteras av det. Hårstråna har ryckts upp med rötterna och hårsäcksinflammation kan uppkomma om man är ovarsam.
Tiden vid vaxning varierar beroende på hur stora ytor som behandlas, och beroende på om hårstråna växer åt samma eller flera olika håll, ca 20 - 90 min.
Med några enkla och snabba ryck tar jag bort den hårväxt du vill bli av med.
Är det första gången kan du ev få göra ombesök inom några få veckor, eftersom utväxten av hårstråna sker i olika tillväxtfaser.
Normalt sker därefter vaxningen var 4-6 vecka.
Du slipper känslan av "stubb" vid utväxten, stråna blir med tiden tunnare, mjukare och behåringen blir oftast glesare.
Särskilt snabba resultat ser jag hos ungdomar.

Efter vaxningen ska du undvika att duscha, träna, sola och bada, framförallt i klorvatten, låt även bli att använda parfymerade produkter inom de närmsta 24 timmarna, eftersom huden kan irriteras av det. Hårstråna har ryckts upp med rötterna och hårsäcksinflammation kan uppkomma om man är ovarsam.
Tiden vid vaxning varierar beroende på hur stora ytor som behandlas, och beroende på om hårstråna växer åt samma eller flera olika håll, ca 20 - 90 min.
Med några enkla och snabba ryck tar jag bort den hårväxt du vill bli av med.
Är det första gången kan du ev få göra ombesök inom några få veckor, eftersom utväxten av hårstråna sker i olika tillväxtfaser.
Normalt sker därefter vaxningen var 4-6 vecka.
Du slipper känslan av "stubb" vid utväxten, stråna blir med tiden tunnare, mjukare och behåringen blir oftast glesare.
Särskilt snabba resultat ser jag hos ungdomar.

Efter vaxningen ska du undvika att duscha, träna, sola och bada, framförallt i klorvatten, låt även bli att använda parfymerade produkter inom de närmsta 24 timmarna, eftersom huden kan irriteras av det. Hårstråna har ryckts upp med rötterna och hårsäcksinflammation kan uppkomma om man är ovarsam.
Tiden vid vaxning varierar beroende på hur stora ytor som behandlas, och beroende på om hårstråna växer åt samma eller flera olika håll, ca 20 - 90 min.
Med några enkla och snabba ryck tar jag bort den hårväxt du vill bli av med.
Är det första gången kan du ev få göra ombesök inom några få veckor, eftersom utväxten av hårstråna sker i olika tillväxtfaser.
Normalt sker därefter vaxningen var 4-6 vecka.
Du slipper känslan av "stubb" vid utväxten, stråna blir med tiden tunnare, mjukare och behåringen blir oftast glesare.
Särskilt snabba resultat ser jag hos ungdomar.

Efter vaxningen ska du undvika att duscha, träna, sola och bada, framförallt i klorvatten, låt även bli att använda parfymerade produkter inom de närmsta 24 timmarna, eftersom huden kan irriteras av det. Hårstråna har ryckts upp med rötterna och hårsäcksinflammation kan uppkomma om man är ovarsam.
Tiden vid vaxning varierar beroende på hur stora ytor som behandlas, och beroende på om hårstråna växer åt samma eller flera olika håll, ca 20 - 90 min.
Med några enkla och snabba ryck tar jag bort den hårväxt du vill bli av med.
Är det första gången kan du ev få göra ombesök inom några få veckor, eftersom utväxten av hårstråna sker i olika tillväxtfaser.
Normalt sker därefter vaxningen var 4-6 vecka.
Du slipper känslan av "stubb" vid utväxten, stråna blir med tiden tunnare, mjukare och behåringen blir oftast glesare.
Särskilt snabba resultat ser jag hos ungdomar.

Efter vaxningen ska du undvika att duscha, träna, sola och bada, framförallt i klorvatten, låt även bli att använda parfymerade produkter inom de närmsta 24 timmarna, eftersom huden kan irriteras av det. Hårstråna har ryckts upp med rötterna och hårsäcksinflammation kan uppkomma om man är ovarsam.
Tiden vid vaxning varierar beroende på hur stora ytor som behandlas, och beroende på om hårstråna växer åt samma eller flera olika håll, ca 20 - 90 min.
Med några enkla och snabba ryck tar jag bort den hårväxt du vill bli av med.
Är det första gången kan du ev få göra ombesök inom några få veckor, eftersom utväxten av hårstråna sker i olika tillväxtfaser.
Normalt sker därefter vaxningen var 4-6 vecka.
Du slipper känslan av "stubb" vid utväxten, stråna blir med tiden tunnare, mjukare och behåringen blir oftast glesare.
Särskilt snabba resultat ser jag hos ungdomar.

Efter vaxningen ska du undvika att duscha, träna, sola och bada, framförallt i klorvatten, låt även bli att använda parfymerade produkter inom de närmsta 24 timmarna, eftersom huden kan irriteras av det. Hårstråna har ryckts upp med rötterna och hårsäcksinflammation kan uppkomma om man är ovarsam.
Tiden vid vaxning varierar beroende på hur stora ytor som behandlas, och beroende på om hårstråna växer åt samma eller flera olika håll, ca 20 - 90 min.
Med några enkla och snabba ryck tar jag bort den hårväxt du vill bli av med.
Är det första gången kan du ev få göra ombesök inom några få veckor, eftersom utväxten av hårstråna sker i olika tillväxtfaser.
Normalt sker därefter vaxningen var 4-6 vecka.
Du slipper känslan av "stubb" vid utväxten, stråna blir med tiden tunnare, mjukare och behåringen blir oftast glesare.
Särskilt snabba resultat ser jag hos ungdomar.

Efter vaxningen ska du undvika att duscha, träna, sola och bada, framförallt i klorvatten, låt även bli att använda parfymerade produkter inom de närmsta 24 timmarna, eftersom huden kan irriteras av det. Hårstråna har ryckts upp med rötterna och hårsäcksinflammation kan uppkomma om man är ovarsam.
Tiden vid vaxning varierar beroende på hur stora ytor som behandlas, och beroende på om hårstråna växer åt samma eller flera olika håll, ca 20 - 90 min.
Med några enkla och snabba ryck tar jag bort den hårväxt du vill bli av med.
Är det första gången kan du ev få göra ombesök inom några få veckor, eftersom utväxten av hårstråna sker i olika tillväxtfaser.
Normalt sker därefter vaxningen var 4-6 vecka.
Du slipper känslan av "stubb" vid utväxten, stråna blir med tiden tunnare, mjukare och behåringen blir oftast glesare.
Särskilt snabba resultat ser jag hos ungdomar.

Efter vaxningen ska du undvika att duscha, träna, sola och bada, framförallt i klorvatten, låt även bli att använda parfymerade produkter inom de närmsta 24 timmarna, eftersom huden kan irriteras av det. Hårstråna har ryckts upp med rötterna och hårsäcksinflammation kan uppkomma om man är ovarsam.
Tiden vid vaxning varierar beroende på hur stora ytor som behandlas, och beroende på om hårstråna växer åt samma eller flera olika håll, ca 20 - 90 min.
Med några enkla och snabba ryck tar jag bort den hårväxt du vill bli av med.
Är det första gången kan du ev få göra ombesök inom några få veckor, eftersom utväxten av hårstråna sker i olika tillväxtfaser.
Normalt sker därefter vaxningen var 4-6 vecka.
Du slipper känslan av "stubb" vid utväxten, stråna blir med tiden tunnare, mjukare och behåringen blir oftast glesare.
Särskilt snabba resultat ser jag hos ungdomar.

Efter vaxningen ska du undvika att duscha, träna, sola och bada, framförallt i klorvatten, låt även bli att använda parfymerade produkter inom de närmsta 24 timmarna, eftersom huden kan irriteras av det. Hårstråna har ryckts upp med rötterna och hårsäcksinflammation kan uppkomma om man är ovarsam.
Tiden vid vaxning varierar beroende på hur stora ytor som behandlas, och beroende på om hårstråna växer åt samma eller flera olika håll, ca 20 - 90 min.
Med några enkla och snabba ryck tar jag bort den hårväxt du vill bli av med.
Är det första gången kan du ev få göra ombesök inom några få veckor, eftersom utväxten av hårstråna sker i olika tillväxtfaser.
Normalt sker därefter vaxningen var 4-6 vecka.
Du slipper känslan av "stubb" vid utväxten, stråna blir med tiden tunnare, mjukare och behåringen blir oftast glesare.
Särskilt snabba resultat ser jag hos ungdomar.

Efter vaxningen ska du undvika att duscha, träna, sola och bada, framförallt i klorvatten, låt även bli att använda parfymerade produkter inom de närmsta 24 timmarna, eftersom huden kan irriteras av det. Hårstråna har ryckts upp med rötterna och hårsäcksinflammation kan uppkomma om man är ovarsam.
Tiden vid vaxning varierar beroende på hur stora ytor som behandlas, och beroende på om hårstråna växer åt samma eller flera olika håll, ca 20 - 70 min.
Med några enkla och snabba ryck tar jag bort den hårväxt du vill bli av med.
Är det första gången kan du ev få göra ombesök inom några få veckor, eftersom utväxten av hårstråna sker i olika tillväxtfaser.
Normalt sker därefter vaxningen var 4-6 vecka.
Du slipper känslan av "stubb" vid utväxten, stråna blir med tiden tunnare, mjukare och behåringen blir oftast glesare.
Särskilt snabba resultat ser jag hos ungdomar.

Efter vaxningen ska du undvika att duscha, träna, sola och bada, framförallt i klorvatten, låt även bli att använda parfymerade produkter inom de närmsta 24 timmarna, eftersom huden kan irriteras av det. Hårstråna har ryckts upp med rötterna och hårsäcksinflammation kan uppkomma om man är ovarsam.
Tiden vid vaxning varierar beroende på hur stora ytor som behandlas, och beroende på om hårstråna växer åt samma eller flera olika håll, ca 20 - 70 min.
Med några enkla och snabba ryck tar jag bort den hårväxt du vill bli av med.
Är det första gången kan du ev få göra ombesök inom några få veckor, eftersom utväxten av hårstråna sker i olika tillväxtfaser.
Normalt sker därefter vaxningen var 4-6 vecka.
Du slipper känslan av "stubb" vid utväxten, stråna blir med tiden tunnare, mjukare och behåringen blir oftast glesare.
Särskilt snabba resultat ser jag hos ungdomar.

Efter vaxningen ska du undvika att duscha, träna, sola och bada, framförallt i klorvatten, låt även bli att använda parfymerade produkter inom de närmsta 24 timmarna, eftersom huden kan irriteras av det. Hårstråna har ryckts upp med rötterna och hårsäcksinflammation kan uppkomma om man är ovarsam.
Tiden vid vaxning varierar beroende på hur stora ytor som behandlas, och beroende på om hårstråna växer åt samma eller flera olika håll, ca 20 - 90 min.
Med några enkla och snabba ryck tar jag bort den hårväxt du vill bli av med.
Är det första gången kan du ev få göra ombesök inom några få veckor, eftersom utväxten av hårstråna sker i olika tillväxtfaser.
Normalt sker därefter vaxningen var 4-6 vecka.
Du slipper känslan av "stubb" vid utväxten, stråna blir med tiden tunnare, mjukare och behåringen blir oftast glesare.
Särskilt snabba resultat ser jag hos ungdomar.

Efter vaxningen ska du undvika att duscha, träna, sola och bada, framförallt i klorvatten, låt även bli att använda parfymerade produkter inom de närmsta 24 timmarna, eftersom huden kan irriteras av det. Hårstråna har ryckts upp med rötterna och hårsäcksinflammation kan uppkomma om man är ovarsam.
Tiden vid vaxning varierar beroende på hur stora ytor som behandlas, och beroende på om hårstråna växer åt samma eller flera olika håll, ca 20 - 90 min.
Med några enkla och snabba ryck tar jag bort den hårväxt du vill bli av med.
Är det första gången kan du ev få göra ombesök inom några få veckor, eftersom utväxten av hårstråna sker i olika tillväxtfaser.
Normalt sker därefter vaxningen var 4-6 vecka.
Du slipper känslan av "stubb" vid utväxten, stråna blir med tiden tunnare, mjukare och behåringen blir oftast glesare.
Särskilt snabba resultat ser jag hos ungdomar.

Efter vaxningen ska du undvika att duscha, träna, sola och bada, framförallt i klorvatten, låt även bli att använda parfymerade produkter inom de närmsta 24 timmarna, eftersom huden kan irriteras av det. Hårstråna har ryckts upp med rötterna och hårsäcksinflammation kan uppkomma om man är ovarsam.
Tiden vid vaxning varierar beroende på hur stora ytor som behandlas, och beroende på om hårstråna växer åt samma eller flera olika håll, ca 20 - 90 min.
Med några enkla och snabba ryck tar jag bort den hårväxt du vill bli av med.
Är det första gången kan du ev få göra ombesök inom några få veckor, eftersom utväxten av hårstråna sker i olika tillväxtfaser.
Normalt sker därefter vaxningen var 4-6 vecka.
Du slipper känslan av "stubb" vid utväxten, stråna blir med tiden tunnare, mjukare och behåringen blir oftast glesare.
Särskilt snabba resultat ser jag hos ungdomar.

Efter vaxningen ska du undvika att duscha, träna, sola och bada, framförallt i klorvatten, låt även bli att använda parfymerade produkter inom de närmsta 24 timmarna, eftersom huden kan irriteras av det. Hårstråna har ryckts upp med rötterna och hårsäcksinflammation kan uppkomma om man är ovarsam.
Tiden vid vaxning varierar beroende på hur stora ytor som behandlas, och beroende på om hårstråna växer åt samma eller flera olika håll, ca 20 - 90 min.

Lokaluthyrning

Det charmiga rummet om ca 50 kvm kan hyras till konferens, diverse sammanträden eller kalas.

I pentryt kan du/ni ordna med kaffe/te och lättare tilltugg som inte kräver tillagning.

Lokalen rymmer max 40 personer.

Här finns en vägghängd TV (och DVD-spelare), till vilken du kopplar datorn för att visa bilder, film eller text inför en grupp och en whiteboard.

Det perfekta teambildningstillfället finner ni då ni avslutar med att genomföra disk och städ efter er, eftersom det lilla pentryt är just litet och trångt, vilket kräver samarbete, kommunikation och följsamhet till varann!

Vill ni hellre slippa de praktiska bitarna med disk och städ så finns det en prisklass för det, exkluderat lokalhyran.
Fråga mig.

Rök- och djurfritt.

Ring och avtala med mig innan du bokar tid för detta så undviker vi krockar med andra evenemang som inte syns här på Bokadirektsidan.
(Heldag = 8-10 timmar, bokadirektsystemet har inget tidsintervall för såpass lång tid.)

Det charmiga rummet om ca 50 kvm kan hyras till konferens, diverse sammanträden eller kalas.

I pentryt kan du/ni ordna med kaffe/te och lättare tilltugg som inte kräver tillagning.

Lokalen rymmer max 40 personer.

Här finns en vägghängd TV (och DVD-spelare), till vilken du kopplar datorn för att visa bilder, film eller text inför en grupp, och en whiteboard.

Det perfekta teambildningstillfället finner ni då ni avslutar med att genomföra disk och städ efter er, eftersom det lilla pentryt är just litet och trångt, vilket kräver samarbete, kommunikation och följsamhet till varann!

Vill ni hellre slippa de praktiska bitarna med disk och städ så finns det en prisklass för det inkluderat i lokalhyran.
Fråga mig.

Rök- och djurfritt.

Ring och avtala med mig innan du bokar tid för detta så undviker vi krockar med andra evenemang som inte syns här på Bokadirektsidan.

Behandling

Med Nikken's Magcreator kan ömma och spända muskler komma att mjukas upp genom att magnet-rullen rullas över dem samt frigöra eventuella energiblockeringar.

På så vis kan ett bättre energi- och blodflöde skapas vilket i sin tur ökar syresättningen i kroppen och frigör slaggprodukter som lymfsystemet kan ta hand om och transportera ut ur kroppen.

Även rygg, huvud, armar och ben kan naturligtvis bli "rullade" av denna kavel-liknande magnetrulle.
Avslutning med huvudmassage för den som önskar, om tiden räcker.

Introduktionspris: 400 kr

Gott Å Leva

Det lilla företaget med det stora hjärtat.

Sök dig hit för att komma till ro, få en behandling av något slag och lämna det hektiska livet utanför vår dörr en stund.
Hämta andan kanske, om den vardagliga tillvaron intensivt pockar på din uppmärksamhet. Ja, då har du kommit rätt!
Här kan du slå dig ner, sitta i tysthet lite grann och känna att du blir omhändertagen den tid du bokat.

Varmt välkommen!
Susanne
Friskvårdsterapeut/massör

Telefon 073-839 16 58
Webbsida Under uppbyggnad
E-post
Öppettider Måndag 10-19
Torsdag 8 - 17
Andra tider efter överenskommelse.
Adress
Nordostpassagen 17, in fr Hallbovägen
441 34 Alingsås
Västra Götaland