Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Klassisk massage

Klassisk massage är en avkopplande, djupgående massage som riktar sig till människor som har spända muskler.
Klassisk massage är en avkopplande, djupgående massage som riktar sig till människor som har spända muskler.
Klassisk massage är en avkopplande, djupgående massage som riktar sig till människor som har spända muskler.

Idrottsmassage

Idrottsmassage är en mer kraftfull, djupgående massage som riktar sig till människor som har muskelvärk eller spända muskler. I denna behandling används ofta i samråd med patienten hjälpmedel så som koppor (behandling av fascia och lymfsystem) eller Thumper (maskin som går på djupet av muskulaturen med syfte att öka cirkulationen på ett effektivt sätt).


Varmt välkommen!
Idrottsmassage är en mer kraftfull, djupgående massage som riktar sig mot människor som har muskelvärk eller spända muskler.
Idrottsmassage är en mer kraftfull, djupgående massage som riktar sig mot människor som har muskelvärk eller spända muskler.

Ortobionomi

Ortobionomi betyder, Orto = rak, Bio = liv och Nomi = läran om. Det är en teknik som grundades i USA och kommer från Osteopati. Det är en helhetsbehandling där man genom akupressur och massage går igenom kroppen för att få tillbaks rätt anatomiskt grundläge.

Genom behandlingen påverkas hjärnan och nervsystemet så att det släpper taget om muskelspänningar i kroppen och på ett mjukt sätt korrigerar spänningar och smärta i leder och muskler, mycket effektivt. Det är en behaglig behandling utan manipulation (ej ryck och knäckande).

Denna behandling riktar sig till personer med benlängdsskillnad, roterat bäcken, ischiasbesvär, lumbago eller personer som vill förbättra sin kroppshållning. Samt personer som vill bibehålla rätt grundläge. En av de bästa behandlingarna för människor med kronisk smärta, artos, fibromyalgi, benskörhet eller mycket värk i kroppen.

Behandlingen går att genomföras med kläder på om patienten önskar det.

Rehab

Smärtlindrande behandling där vi arbetar med att lokalisera smärta och behandla olika besvär i kroppen.

ActiWay

Valfri behandling som massage, idrottsmassage, smärtlindrande behandling eller ortobionomi genom ActiWay (Friskvårds system). Skriv vilken behandlingsform som önskas i bokningen.
För personal vars företag är anslutna till Actiway.
Valfri behandling som massage, idrottsmassage, smärtlindrande behandling eller ortobionomi genom ActiWay (Friskvårds system). Skriv vilken behandlingsform som önskas i bokningen. För personal vars företag är anslutna till Actiway.

Klippkortserbjudande

Tre behandlingstillfällen

För att få bättre effekt av behandlingen behöver man ibland fler behandlingar för att uppnå ett önskat resultat. Några exempel är att bli av med smärta i kroppen, hjälpa kroppen in i rätt anatomisk grundläge eller förbättrad hållning.

Här finns ett erbjudande där du och jag tillsammans lägger upp en plan för en period där vi jobbar tillsammans mot ditt mål. Ofta med träningsövningar/stretching mellan behandlingarna för att stärka upp kroppen där det behövs.

Vid första besöket träffas vi 70 min för att göra en konsultation och behandling sedan 2 * 60 min.

Tveka inte att kontakta mig om du har frågor kring något.

Pris 1950 kr (Ord. pris 2375)

Välkommen!

Health by MG

Om mig - Malin Göthberg
Jag är utbildad på Naprapathögskolan i Stockholm med 1,5 års studier och är därmed Lic. Massageterapeut. Efter utbildningen har jag arbetat på en klinik i Brunflo där jag praktiserat och lärt mig helhetsbehandlingen Ortobionomi. Jag har också varit en del av teamet på KBK BIKES i Falun där jag haft ansvaret för behandlingsmottagningen där. Jag brinner för att hjälpa människor att må så bra som möjligt! Som terapeut hjälper jag dig att lindra allt från spänningshuvudvärk, nack- & ländryggssmärta till andra problem i rörelseapparaten.

Behandlingstekniker
Jag individanpassar behandlingen efter varje person och använder mig av behandlingstekniker så som massage, ortobionomi, koppning, triggerpunkts-behandling, mobilisering, akupressur och stretching.
När det behövs skickar jag gärna med övningar för att vi tillsammans
ska arbeta mot bästa resultat för din kropp och hälsa.

Varmt välkommen!

Visa kontaktinformation
Öppettider 9.00 - 18.00
Adress
Trotzgatan 10
791 30 Falun
Dalarna
Öppna i Google Maps 🗗