1. Hem
  2. Djurvård Norrköping

High Five Hund

betyg4.6 Fantastiskt bra(28 betyg)
, Norrköping
High five hund flyttar till Norrköping! Hos mig hittar du hundkurser och privatträning i Norrköping där du får personlig coachning av en hundinstruktör och etolog med djup kunskap om hundens behov och träning. Stor vikt läggs vid din och hundens upplevelse. Jag tror på glädje och samarbete för en trygg relation där du och din hund bygger en ömsesidig kontakt och förståelse. Hör gärna av dig med frågor eller om du har önskemål på kurs.   Tider för privatträning publiceras på efterfrågan, hör av dig vid intresse. Välkommen!
18364

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
28 betyg
Lisbeth N.
Inte anpassat till ägarens verklighet . Efter att ha haft ett antal hundar finns en annan erfarenhet. Besviken ingen respekt för ägarens åsikter

Visa mer

Sara W.
Jättebra!!

Visa mer

Malin T.
Inkännande och tydliga instruktioner vilket kommer ge oss bättre samarbete med vår hund 😍

Visa mer

Jennie T.
Påläst, proffsig och inkännande!

Visa mer

Om företaget

Jag heter Jasmine Boman och är hundinstruktör och etolog som hjälper hundägare att hitta kontakten med sin hund. Lydnad är viljan att samarbeta med dig; genom kommunikation, rätt motivation och glädje kommer också samarbetet och du får en lyhörd och lydig hund. Jag kan hjälpa dig hitta eller finslipa på kommunikationen, motivationen och glädjen! Är utbildad hundinstruktör genom Hundens hus tillsammans med SLUs kandidatprogram i etologi, djurs beteende, vilket ger dig professionell coachning baserat på erkänd och beprövad kunskap. Kommunikation och samspel mellan hund och ägare ligger mig särskilt varmt om hjärtat, därför lägger jag mycket fokus på hundars sätt att kommunicera och hur vi kan kommunicera med dem för att få välmående och samarbetsvilliga hundar samt en fördjupad tillit och relation. Jag bygger kurser och hundträning på positiva attityder och glädje där ägare och hund får utrymme att utvecklas oavsett förkunskaper.

Bilder

Detaljer och kontakt