High Five Hund

betyg4.7 Fantastiskt bra(10 betyg)
Fabriksvägen 4, 564 35, Bankeryd
Hos mig hittar du hundkurser och privatträning i Jönköping där du får personlig coachning av en H-märk hundinstruktör och etolog med djup kunskap om hundens behov och träning. Stor vikt läggs vid din och hundens upplevelse. Jag tror på glädje och samarbete för en trygg relation där du och din hund bygger en ömsesidig kontakt och förståelse. Hör gärna av dig med frågor eller om du har önskemål på kurs. Välkommen!

Boka tjänst

15:00
Privatträning hund - Jönköping
Jasmine Boman
90 minuter, 750 kr · Mer info
FullBokat
18:15
Valpkurs 011 - valpar 9 v. till 6 mån.
Jasmine Boman
90 minuter, 2 100 kr · Mer info
FullBokat

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
10 betyg
Jasmine är en så klok hundinstruktör och hon lär ut på ett lugnt och pedagogiskt sätt.
Mysig första träff på valpkurser där vi fått bra information och praktiska övningar att arbeta vidare med. Vi ser fram emot nästa vecka!
Toppen första träff och ser fram emot del 2.

Om företaget

Jag heter Jasmine Boman och är H-märkt hundinstruktör och etolog som hjälper hundägare att hitta kontakten med sin hund. Lydnad är viljan att samarbeta med dig; genom kommunikation, rätt motivation och glädje kommer också samarbetet och du får en lyhörd och lydig hund. Jag kan hjälpa dig hitta eller finslipa på kommunikationen, motivationen och glädjen! Tack vare Hundens hus gedigna instruktörsutbildning tillsammans med SLUs kandidatutbildning i etologi, djurs beteende, får du professionell coachning baserat på erkänd och beprövad kunskap. Kommunikation och samspel mellan hund och ägare ligger mig särskilt varmt om hjärtat, därför lägger jag mycket fokus på hundars sätt att kommunicera och hur vi kan kommunicera med dem för att få det där önskvärda samarbetet och en harmonisk relation. Jag bygger kurser och hundträning på positiva attityder och glädje där ägare och hund får utrymme att utvecklas oavsett förkunskaper.

Bilder