Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

HEALING

Healing
40 min 350,00 kr

KOMBINATIONSBEHANDLING

Svensk Klassisk Massage är känd i hela världen. En behandlande massage löser upp muskelspänningar och ökar cirkulationen till dina muskler. Massören inriktar massagen utifrån var du har ont, avgör sedan vad du behöver för behandling. Muskeltöjningar, muskelstretch och ev. träningsråd får du med dig.

MASSAGE

Svensk Klassisk Massage är känd i hela världen. En behandlande massage löser upp muskelspänningar och ökar cirkulationen till dina muskler. Massören inriktar massagen utifrån var du har ont, avgör sedan vad du behöver för behandling. Muskeltöjningar, muskelstretch och ev. träningsråd får du med dig.
Svensk Klassisk Massage är känd i hela världen. En behandlande massage löser upp muskelspänningar och ökar cirkulationen i dina muskler. Massören inriktar massagen utifrån var du har ont, avgör sedan vad du behöver för behandling. Muskeltöjningar, muskelstretch och ev. träningsråd får du med dig.
Svensk Klassisk Massage är känd i hela världen. En behandlande massage löser upp muskelspänningar och ökar cirkulationen till dina muskler. Jag inriktar massagen utifrån var du har ont, avgör sedan vad du behöver för behandling. Muskeltöjningar, muskelstretch och ev. träningsråd får du med dig.
Varma basalstenar från Mexico läggs ut över hela kroppen. Värmen från stenarna i kombination med avslappnande massage ger dig den djupaste avslappnande massage du kan tänka dig.
Har du någon form av andningssvårigheter? Det kan vara Hosta, doftallergi, parfymallergi, astmaliknande symtom, astma, KOL etc. Behandlingen består av sk. PEF test, exkursionsmätning av bröstkorgen, mycket djupgående klassisk massage av andningsmuskulaturen, andningsövningar samt hemprogram. Se gärna www.lotorpsmetoden.se för mer info.
Djup klassisk massage med varma stenar. Värmen från stenarna hjälper till att öka cirkulationen och lösa upp spända och ömmande muskler. Muskelstretch och töjning ingår också i denna varma, djupa behandling

ÖVRIGT

Lyxig behandling för ditt ansikte. Du ligger inbäddad i värme med skön, avslappnande musik i rummet. Ansiktet blir noga rengjort och varsamt skrubbat. Ansiktsmask, avslutande creme och massage av ansikte, skuldror och nacke ingår.
Vaxning av underben

ZONTERAPI

Vacuflexmetoden är en vidareutveckling av traditionell zonterapi. Dina fötter sätts i ett par slags stövlar. Med hjälp av en vacummotor sugs luften ur stöveln och ett undertryck uppstår på foten. Det känns ungefär som att sitta i ett par slalompjäxor. Efter en stund tas stöveln av och en karta kan nu ses på foten. Zonterapeuten ”läser” av foten. Röda fält visar att översyra finns i motsvarande område, gula fält visar slembildning, vita fält visar infektioner eller kroniska tillstånd och blå fält visar akuta tillstånd. Behandlingen avslutas med traditionell zonterapi. Du känner dig avslappnad, lugn och kanske lite trött efteråt. En mycket bra behandling för dålig cirkulation i fötter och ben.
I flera tusen år har människan fått massage på sina fötter. Varje liten punkt på foten avspeglar ett ställe i kroppen. Zonterapeuten trycker på ”knappar” för att få igång självläkningsprocessen i kroppen. Blodcirkulationen och syresättningen av blodet ökar och en allmän slaggutrensning sker. Du känner dig avslappnad och lugn efteråt.

MEDITATION


Lär dig att vara med dig själv, stilla ditt sinne som hela tiden gör sig påmint. Hjärnan har vi fått för att tänka. Alltså är du helt normal som tänker. Men ibland tänker vi för mycket och har svårt, att fatta beslut eller har svårt att höra vad vår själ ropar efter. Vi letar svaren på våra frågor utanför oss själva, när vi egentligen redan vet djupt inom oss. Meditation är inget konstigt eller mystiskt- det är ett sätt att stilla sina tankar, hitta mellanrum mellan orden och att slappna av och hämta kraft.
Tillsammans träffas vi sex gånger för att få kontakt med vårt inre, vår egen ande.
Vi träffas en gång i veckan med start den 18 januari kl. 18.30 Kostnad 900:-


Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Mazoma AB

På Mazoma i Täby får du balsam för både kropp och själ. Du får mindre ont och du kommer lättare ner i varv. Hit kommer du om du förväntar dig en professionell behandling. Vi arbetar med Svensk Klassisk Massage, Zonterapi, Spa behandlingar och Thoracal mobilisering- Lotorpsmetoden.

Du kan få behandlingar som inriktar sig mest på olika typer av problem exempelvis rörelseinskränkningar, andningsproblem, svårigheter att utföra vissa rörelser. Självklart kan man också komma bara för lite avkoppling och lugn och ro.

Telefon 0709582733
Webbsida
E-post
Adress
Åkerbyvägen 382
187 38 Täby