1. Hem
  2. Meditation Ekerö

MediYoMa Jungfrusund

betyg5 Fantastiskt bra(10 betyg)
Bryggavägen 133, 178 51, Ekerö
Välkommen till MediYoMa! Tisdagar kl. 19.00-20.00 Mediyinfulness mot stress Det bästa av tre världar! Medicinsk yoga, yinyoga och mindfulness i en härlig kombination. Plats: i Ekerö Padels bastu- och relaxhus i Jungfrusund, precis vid sjön bredvid padelbanan närmast bryggan. Ingång via omklädningsrummen som ställs upp ca 10 min innan passet börjar. FÖRETAG OCH ORGANISATIONER Behöver ni kunskap och praktiska verktyg inom stress och återhämtning på arbetsplatsen? Praktiska föreläsningar där upplägget kan anpassas efter era önskemål och passar på mötet, APT, kickoff eller som en hälsoinsats på företaget. Välkommen att höra av dig till mediyoma1@gmail.com och beskriv era önskemål.
18134

Boka tjänst

Boka drop-inklass

  • Mediyinfulness mot stress tisdagar kl. 19.00-20.00
    60 minuter, 250 krMer info
    Boka

utövare

noImage
Marie Boltjes
5
(10 betyg)
Mediyogalärare steg 1 & 2, mindfulness- och yinyogalärare

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
10 betyg
Marie A.
till Marie Boltjes
Det känns så skönt i nacken och höfterna! Det var en toppenbra timme som Marie guidade en igenom. Tack!

Visa mer

Maria B.
till Marie Boltjes
Superhärlig Mediyoga som lugnar hela systemet. Marie är så proffsig och jag går alltid därifrån med en skön känsla. Kan varmt rekommendera MediYoma!

Visa mer

Om företaget

MediYoMa erbjuder stressreducerande mediyoga (medicinsk yoga), yinyoga och medveten närvaro för privatpersoner och företag. Föreläsningar, workshops, och gruppträning inom stresshantering och återhämtning. MediYoga är en terapeutisk och vetenskapligt beprövad yogaform som används inom både hälsovård och sjukvård/rehab. Passen baseras på andningsövningar, mjuka stärkande rörelser, djupavslappning och meditation. Forskning på MediYoga har visat på goda effekter på exempelvis stressnivå, sömn och blodtryck som är väldigt viktiga förutsättningar för god hälsa och självläkning. MediYoga har även positiva effekter på smärta, utmattning, ryggbesvär, huvudvärk, lymfsystemet, oro och ångest. Träningen ger ökad fokus, energi, avspänning, rörlighet och ett mer stillat sinne i bättre balans. En effektiv stressreducerande metod som ger dig en djup aktiv återhämtning som du dessutom enkelt kan använda i din vardag mellan passen. Ditt sätt att andas påverkar hela kroppen och ditt sinnestillstånd. Långvarig stress och oro har negativ inverkan på ditt andningsmönster. Lär dig att påverka ditt mående med andningsövningar i kombination med enkla men effektiva rörelser! Andningsövningarna förbättrar även din syreupptagning vilket ökar din fysiska prestationsförmåga. Inga förkunskaper krävs. Du kan anpassa träningen till dina förutsättningar, behov och din dagsform. En helhetsträning som möjliggör förbättring av tillstånd oavsett diagnos och ålder och som stöd till annan eventuell behandling. Varmt välkommen!

Bilder

Detaljer och kontakt
  • 07085704 XXVisa nummer

  • Bryggavägen 133, 178 51, Ekerö