Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Svensk klassisk/idrotts massage

Vid kombinationen laser och massage används olika manuella tekniker, grepp triggerpunktbehandling samt terapeutisk laser för att hjälpa kroppens egna läkande processer att "kicka" igång. Laser och massagebehandlingen rekommenderas både vid akuta eller kronisk besvär i käke, nacke, axlar, rygg, höft, ben och fötter.
Ytliga massagegrepp kombineras med djupgående tekniker. Klassisk massage är en effektiv och vedertagen metod att behandla muskulära besvär, såväl befintliga sådana som i förebyggande syfte

Laserbehandling

Vid enbart laserbehandling används terapeutisk laser för att sätta igång kroppens egna läkande processer. Laserbehandlingen rekommenderas både för akuta eller kronisk besvär i käke, nacke, axlar, rygg, höft, ben och fötter.

För att uppnå bästa resultat krävs 1-3 behandlingar i tät följd under 1-2 veckor för att se om det har någon effekt. Sammanlagt upp till 7-10 behandlingar.

REDUCERAR ANTALET BEHANDLINGAR, många patienter märker skillnad redan efter en behandling och vetenskapliga studier har visat att 4 – 5 behandlingen räckt för att minska smärtan med åtminstone 50 % ( vid rehabilitering av ledfunktioner ).

TTack vare MLS-terapin kan patienten snabbt komma över den akuta fasen av smärta, få en långvarig effekt och bättre klara av vardagen liksom att på kort tid komma tillbaka till normal aktivitet såsom arbete, sport och ett socialt liv. Ett faktum är att MLS Laserterapi inte bara hjälper till att komma över de smärtsamma symtom som är typiska för muskuloskeletala sjukdomar/skador utan också är ett viktigt verktyg vid rehabilitering eftersom den effektivt främjar funktioner som kan äventyras vid operationer eller frakturer.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Ängelholms Massage

Ängelholms massage erbjuder allt i från idrottsmassage, laserbehandling, kinesiotejpning, triggerpunktsbehandling, rehabilitering och behandling av idrottsskador, smärttillstånd till lätt avslappnande massage. Vi ger även kunden ergonomiska råd och information om olika stretchtekniker.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Mån-Tors 0830-1900
Fred 0830-1600
Adress
Landshövdingevägen 9
26252 Ängelholm
Vattenhuset
Öppna i Google Maps 🗗