Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Massagebehandlingar

Här får du en behandling med hjälp av varma stenar. Värmen gör att musklerna lättare slappnar av och du får en annan slags upplevelse än med traditionell massage. Bland de som provat så är det en mycket uppskattad behandlingsform
En mjukare massagebehandling där vi sätter fokus på att få muskler och sinne att slappna av. Avslappningsmusik och tända ljus bidrar till att skapa rätt atmosfär. En avslappningsmassage är helt rätt för dig som vill få något för både kropp och sinne. Välkommen till vår mottagning i Luleå!
Du får en massagebehandling som är utformad för skador och besvär från muskler och leder. I egenskap av sjukgymnast är jag van att jobba med sådana problem och du kan dessutom få tips för saker du kan göra själv för att snabba på läkningsprocessen. En behandlande massage kan göra mer för läkning av skadan/besvär än vad en vanlig massagebehandling gör. Välkommen till vår mottagning i Luleå!
En klassisk massage är framförallt rygg, nacke och axlar. Men har du specifika önskemål så är det bara att säga till. Välkommen till min mottagning i Luleå!
Under en skön timme så får du massage av rygg, nacke, axlar, ben och armar. Har du särskilda önskemål så är det bara att säga till.

Personlig träning

Personlig träning innebär att få hjälp av en personlig tränare med din hälsa, utifrån just Dina förutsättningar och målsättningar. Jag har jobbat som Personlig Tränare sedan 2009 och hjälpt människor i alla åldrar och träningsnivåer, från tonåringar till pensionärer, nybörjare och elitidrottare.

Personlig Träning innefattar bland annat fysisk träning; planering, utförande och utvärdering av denna, men också motivation, kontinuerlig uppföljning och kontakt under den tid som samarbetet pågår.

Ulrika Widman går också att boka som personlig tränare, hon har jobbat med det sedan 2013 och har själv tävlat i flera idrotter som crossfit, fotboll och styrkelyft.

Läs mer på www.petersfysio.se om PT.

Välkommen till vår PT-studio i centrala Luleå på Rådstugatan 6.
Om du önskar ett kortare PT-pass så erbjuder vi även 40 minuters-pass. Effektivt, roligt och resultatinriktat på dina behov och önskemål. Varmt välkommen till vår egen PT-studio i centrala Luleå på Rådstugatan 6.
Du kan välja mellan Peter Johansson eller Ulrika Widman när du bokar PT. Läs mer på www.petersfysio.se eller kontakta oss för mer info eller ev frågor.
Rehabträning används vid all seriös skadehantering, för att minska besvär, komma igång med träning efter skadan, minska risken för besvär i framtiden samt grundlägga positiv syn på hälsa och träning - trots skador/besvär.

I ditt rehabträningspass med mig får du konkreta tips på hur träningen ska genomföras, hur ofta och vilka övningar. Välkommen till vårt gym i Luleå på Rådstugatan 6.

Sjukgymnastik

Sjukgymnastik kan hjälpa dig som har besvär med skador eller smärtor från rörelseapparaten; muskler och leder. Jag har jobbat som sjukgymnast sedan 2007, både på vårdcentral och i privat verksamhet. Jag har hjälpt människor med rehab efter trafikolyckor, ryggskott, inflammationer och idrottsskador mm. Även jobbat som sjukgymnast åt skidskyttelandslaget.

Vid ett besök hos mig börjar vi med en undersökning, går vidare med en behandling och du får dessutom med dig verktyg och tips du kan använda själv för att snabba på din läkning. Välkommen till min mottagning i Luleå!

Övrigt

Kostrådgivning handlar om att hitta ett sunt förhållande till mat. Vad vi äter spelar stor roll i hur vi mår och hur vår hälsa är. Det vi äter är avgörande för vad vi orkar, hur vi mår, och vad vi väger. Kostrådgivning kan handla om att minska kroppsfett och gå ner i vikt, kostrådgivning kan också handla om att få ordning på rutiner för att bli starkare, få mera muskler eller prestera bättre resultat i sin träning eller idrott.
Tillsammans lägger vi upp ett kostprogram som passar dig och dina målsättningar.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Peters Fysio och Rehab

PETER JOHANSSON:
Jag heter Peter Johansson och driver eget gym i Luleå som Personlig Tränare, Sjukgymnast/Fysioterapeut och Massör.

Andra engagemang Peters Fysio har: företagsmassage, föreläsningar om kost, träningsupplägg mm samt företagshälsovård som t ex gruppass, fystester, hälsotester mm.

Peters Fysio arrangerar även regelbundet kurser i längdskidåkning, både privata och mot företag, stora grupper eller enskilda skidpass med en tränare.

Välkommen! M V H //Peter 070-312 66 62

ULRIKA WIDMAN:
Jag heter Ulrika Widman och jag jobbar som massör, PT-PersonligTränare och Friskvårdskonsult.

Jag jobbar i våran lokal på Rådstugatan 6 samt ute på företag med både massage, träningspass, föreläsningar och kurser mm.

Jag är medlem i kroppsterapeuternasyrkesförbund och har både patient och ansvarsförsäkring.

Välkommen till mig! //Ulrika 070-575 55 53

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Rådstugatan 6
972 38 Luleå
Innerstaden-Östermalm
Öppna i Google Maps 🗗