Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tjänster

Osteopati är en manuell behandlingsform inom den manuella medicinen vilket syftar till att terapeuten använder sina händer som verktyg vid undersökning och behandling. Osteopater behandlar olika smärttillstånd i rörelseapparaten, kroniska som akuta, med filosofin att kroppen är en helhet, den är självläkande i sin natur med hjälp av god cirkulation och att struktur och funktion påverkar varandra.

Vanliga smärttillstånd som behandlas hos en osteopat är rygg- och nacksmärta, ischias, ledvärk, huvudvärk, idrottsrelaterade skador mm, samt mer funktionella besvär relaterade till andning, menstruation, matsmältning för att nämna några. Teknikerna som används är bland annat ledmobilisering, ryggradsmanipulation, mjukdelsbehandling, BLT samt kraniell osteopati. Vilka tekniker som används anpassas efter personen och dess behov för att få ut det bästa resultatet.

2stads Osteopatklinik

2stads Osteopatklinik drivs av mig, Amanda Sjöö, Osteopat DO BSc.
Jag tog examen i juni 2018 från Skandinaviska Osteopathögskolans 4-åriga universitetsutbildning i Göteborg samt Dresden International University.

Medlem i svenska osteopatförbundet. Har genom förbundet en patient- och ansvarsförsäkring.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag, Tisdag, Torsdag 8-16
Onsdag 14-19
Fredag 8-15
Adress
Verkmästarevägen 5E
461 37 Trollhättan
Stavrelund-Halvorstorp
Öppna i Google Maps 🗗