AAA-Kliniken

betyg4.9 Fantastiskt bra(342 betyg)
Västmannagatan 20, 113 60, Stockholm

Boka tjänst

Standardtjänster

  • Akupunktur och Massage60 minuter, 700 kr · Mer info
    Boka

utövare

noImage
Linnea Almerlöv
(66 betyg)
Medicinsk Massageterapeut & akupunktör
noImage
Peter Sjölund
(138 betyg)
Akupunktör och Massageterapeut
Presentkort
noImage
Anneli Flaur
(138 betyg)
Akupunktör och Massageterapeut

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
342 betyg
till Anneli Flaur
Har gått hos Annelie på AAA-klinken sedan 2000 och hon är den bästa massageterapeuten jag vet!
till Linnea Almerlöv
Jag går till Linnea för olika besvär så som musarm, mensvärk, pms och nu senast ryggskott. Hon är grym, har ett bra handlag och lyssnar in och anpassar behandling med massage, akupunktur och koppning. Mina varmaste rekommendationer, jag har skickat flera vänner till henne som också är mycket nöjda.
till Anneli Flaur
Inkännande och kunnig terapeut som pp ett proffsigt sätt mötte mina frågor och gav min kropp en lugn stund. Rekommenderas varmt!
till Linnea Almerlöv
Jag har gått till Linnea till och från i åtta år. Hon är otrolig! Inkännande, proffsig och genuin. Hjälpt mig bli fri från svår ryggsmärta. Rekommenderar henne till alla som har problem med smärta, trötthet eller obalanser i kroppen.

Om företaget

AAA-kliniken har flyttat till Västmannagatan 20. AAA-kliniken är en av Stockholms största och äldsta akupunktur- och massagekliniker. Utifrån gedigen kunskap och erfarenhet personanpassar vi behandlingarna genom att integrera flera metoder. De individuellt utformade behandlingarna syftar till att stimulera kroppens självläkande förmåga till strukturell, energimässig och psykisk balans, samt till hälsa och livskvalitet. Välkommen att besöka oss, invid Odenplan! Vi tar kort.

Bilder

Inga bilder ännu.