Vad vill du boka?

Mitt namn är Anna-karin Gustavsson och jag kommer från Arvika är utbildad undersköterska, hälsoinsperatör,och Lpg terapeut. Lpg är en populär behandling med många användningsområden som används för bl.a reducera celluliter strama åt huden och lindra muskel och ledvärk. Lpg är en unik och patenterad massagemetod som bygger på mekanisk bindvävsmassage och lymfdränage. Med Lpg ökar cirkulationen och vätskeflödet i området som behandlas vilket leder till att slaggprodukter frigörs,bindväven mjukas upp, celluliter minskar och elasticiteten i huden återställs. Massagen tar 35 minuter men för att uppnå bästa resultat avsätter vi tid tillsammans för att gå igenom dina önskemål så jag kan detaljplanera och anpassa din behandling. Under Lpg behandlingen bär du en kroppsstrumpa som finns att hyra eller köpa. Varmt välkommen att boka in en behandling.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Värdekort

Akg`s
Anna-Karin Gustavsson, 400,00 kr, värde 400,00 kr
Akg`s
Anna-Karin Gustavsson, 750,00 kr, värde 750,00 kr Mer info
En Lpg behandling
...fler kort
Visa alla kort hos Akg's /Anna - Karin Gustavsson

Tjänster

LPG Ansikte Liftmassage, en icke-kirurgisk mekanisk massageteknik som genom djupgående stimulerande massage lyfter och slätar ut din hy och tar fram ansiktets konturer. Cirkulationen förbättras i ansiktet och slätar ut rynkor. Man kan välja fokusera extra tex på ögonpartiet, längs ansiktets konturer, hals/dekolletage eller för att strama upp s.k ”hamsterkinder”.

Resultat efter kur med LPG Liftmassage:
•Stramar upp huden, minskar dubbelhaka & stramar upp halsen
•Reducerar linjer och rynkor, samt förebygger nya i och med ökad kollagen- & elastinproduktion
•Slätar ut och stramar upp dekolletage
•Motverkar påsig, trött och glåmig hy
•Reparerar, återställer och bygger upp hudens kondition på djupet
•Tar bort döda hudceller (huden blir renare), ger en smidigare & fastare hud med ungdomlig lyster
Med expressbehandling kan du själv välja fokusområde så som dubbelhaka, ringar / påsar under ögonen, uppstramning.
Lpg är en populär behandling med många användningsområden som används för bl.a reducera celluliter,strama åt huden och lindra muskel och ledvärk. Lpg är en unik och patenterad massagemetod som bygger på mekanisk bindvävsmassage och lymfdränage.Med Lpg ökar cirkulationen och vätskeflödet i området som behandlas vilket leder till att slaggprodukter frigörs,bindväven mjukas upp, celluliter minskar och elasticiteten i huden återställs. Massagen tar 20 minuter och är för behandling av halva kroppen. Under Lpg behandlingen bär du en kroppsstrumpa som finns att hyra eller köpa.
Lpg är en populär behandling med många användningsområden som används för bl.a reducera celluliter strama åt huden lindra muskel och ledvärk. Lpg är en unik och patenterad massagemetod som bygger på mekanisk bindvävsmassage och lymfdränage.Med Lpg ökar cirkulationen och vätskeflödet i området som behandlas vilket leder till att slaggprodukter frigörs,bindväven mjukas upp, celluliter minskar och elasticiteten i huden återställs. Massagen tar 35 minuter och är en helkropps behandling, men för att uppnå bästa resultat avsätter vi tid tillsammans för att gå igenom dina önskemål så jag kan detaljplanera och anpassa din behandling. Under Lpg behandlingen bär du en kroppsstrumpa som finns att hyra eller köpa.

Akg's /Anna - Karin Gustavsson

Visa kontaktinformation
Adress
Rud Söder 1
671 91 Arvika
Arvika
Öppna i Google Maps 🗗