Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

FOTVÅRD

Förebyggande och behandlande fotvård som inkluderar mjukgörande fotbad, nagelklippning, behandling av nagelplatta, borttagning av t ex liktornar, förhårdnader, nageltrång, hudsprickor, vårtor och filning. Behandlingen avslutas med avslappnande fotmassage.

FOTVÅRD SOM FRISKVÅRD

I behandlingen ingår fotbad, nagelvård, eventuella förhårdnader avlägsnas, avslutas med en härlig fotmassage.
Detta är främst i förebyggande syfte och rekommenderas inom friskvård.
Behandlingen är momsbelagd.

FOTVÅRD ÖVRIGT

Välgörande fot- och underbensmassage där ben och fötter återfår sin energi och spänst. Löser upp spänningar och gör att hela kroppen känns skönt avslappnad.
Inkluderar även mjukgörande fotbad.
Unna dig en stunds avkoppling och ge dina fötter och ben omvårdnad i en lugn och rofylld miljö!

Förebyggande och behandlande fotvård som inkluderar mjukgörande fotbad, nagelklippning, behandling av nagelplatta, borttagning av t ex liktornar, förhårdnader och filning.
Avslutas med välgörande fot- och underbensmassage där ben och fötter återfår sin energi och spänst. Löser upp spänningar och gör att hela kroppen känns skönt avslappnad.
Endast klippning av friska tånaglar, ej svampangripna. Mjukgörande fotbad ingår.
Nagelkorrigering kan göras vid besvärande nageltrång för att hjälpa felväxta naglar att växa rakt igen. Det finns flera olika sorters korrigeringar, jag väljer ut den som passar för din nagel. Naglarna får inte vara svampangripna.

Vårtbehandling med ACETOCAUSTIN är speciellt lämplig för dig som provat andra metoder utan resultat. Behandlingen ska upprepas med ett intervall av 7-10 dagar tills vårtan är borta. Den genomsnittliga användningstiden är fem veckor. Kan dock krävas längre tid beroende på storlek samt hur länge du haft vårtan.

Så går en behandling till: avlägsnande av vårtans förhårdnad och applicering av en liten mängd ACETOCAUSTIN som innehåller mycket frätande verksamma ämnet monoklorättiksyra. Behandlingen kräver inga restriktioner utan man kan som vanligt delta i olika aktiviteter som gymnastik och idrott.

Priset gäller 1-3 vårtor. Pristillägg vid fler vårtor.

Obs! Barn under 8 år, kvinnor under graviditeten samt under amning behandlas ej.
Delbehandling innebär att du får hjälp med det som är mest akut, så som nageltrång, liktornsbehandling eller annat fotproblem som inte kräver en hel behandlingstid.
Exklusiv och lyxig behandling – lika välgörande som behaglig. Inkluderar ett uppiggande fotbad, scrub/peeling, paraffininpackning, filning samt en skön fotmassage.
Nagelklippning ingår ej.
Exklusiv och lyxig behandling – lika välgörande som behaglig. Inkluderar ett uppiggande fotbad,nagelklippning, behandling av nagelplatta, borttagning av t ex liktornar, förhårdnader, filning, scrub/peeling och paraffininpackning. Behandlingen avslutas med avslappnade fotmassage.
Det är en skön, djupt fuktgivande behandling, för både händer och fötter, som ger synbara förbättringar redan efter första gången. Används bl. a för att öka blodcirkulationen, mjuka upp torra och nariga händer/fötter och för att hindra smärtan vid artrit och reumatism. Paraffinbad öppnar upp porerna och kapslar in värme och fukt i huden. Värmen ökar blodgenomströmningen, stärker bindvävnaden och drar ut slaggprodukter. Har även en otroligt avslappnande effekt.

Kontraindikationer: hudirritationer, öppna sår, svamp, brännskador, värmekänslighet.

I behandlingen ingår peeling, applicering av Collagen Elastin + som hjälper till att bevara hudens vatteninnehåll för att ge ökad fasthet och elasticitet, dopp i det varma paraffinet som man avlägsnar efter 10 min. Avslutar med skön massage med återfuktande kräm.

Medlem i Sveriges fotterapeuter

Akilles Fotvård

Akilles Fotvård erbjuder sköna välgörande behandlingar i en lugn och rofylld miljö för dig med fotproblem eller i förebyggande syfte. Vi utför även hembesök om du har svårigheter att ta dig till oss.

Presentkort - ge bort en härlig behandling, väldigt uppskattad gåva!


Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag - Fredag
Adress
Svandammsvägen 32
126 34 Hägersten
Stockholm
Öppna i Google Maps 🗗