Vad vill du boka?

Ibland har vi tider som vi inte lägger ut så pröva gärna att ring oss på 08-630 01 46.

Välkommen!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Naprapati

Olika smärttillstånd kan uppstå genom att samspelet mellan muskler och leder inte fungerar optimalt. Grunden för naparapati är ett helhetstänkande där ortopedisk medicin kombineras med specifik kunskap om rörelseapparatens uppbyggnad och funktion.

Behandlingsmetoderna en naprapat använder är mobilisering och manipulationstekniker i kombination med massage, triggerpunktsbehandling och stretching. Vid behov används även akupunktur, TENS, laser eller ultraljud. Behandlingen följs vanligen upp med individuella träningsprogram och råd om ergonomi samt eventuella hemövningar.
Naprapati
60 min 750,00 kr

Akupunktur

Vi använder akupunktur i smärtlindrande syfte, oftast i kombination med naprapatbehandling.

Akupunktur har använts som en medicinsk behandlingsform under lång tid för att bota och lindra smärta och sjukdom. År 1984 godkände socialstyrelsen akupunktur med västerländsk inriktning (medicinsk akupunktur) som behandlingsmetod för smärta inom sjukvården vilket innebär att förklaringsmodellerna bygger på ett fysiologiskt resonemang.

ANATOMICAL TÄBY AB

Anatomical naprapati & idrottsrehab grundades 2011 och finns idag i Täby och i Danderyd. Kliniken i Täby hette tidigare Viggbyholms naprapatklinik och drivs av Anna Lindbäck.

Du behandlas i lugn och ro och gott om tid läggs på en noggrann undersökning för att du som kund ska få så bra behandling som möjligt. Utrustningen vi använder är modern och vi använder tex det senaste inom laser. Utöver behandlingar på kliniken gör vi även uppdrag för idrottsklubbar samt massage och ergonomiuppdrag på företag. Vi finns i ljusa trevliga lokaler i Lansenhuset i Gribbylund. Utanför finns goda parkeringsmöjligheter.

Hos oss är du i goda händer!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Gribbylundsvägen 3
187 62 Täby
Öppna i Google Maps 🗗