ANATOMICAL TÄBY AB

betyg4.9 Fantastiskt bra41 betyg
Gribbylundsvägen 3, 187 62, Täby
Gällande Coronaviruset och COVID-19 Har du en bokad tid hos oss eller tänker du boka tid men har symptom som liknar luftvägsinfektion med några av följande symptom; feber, hosta, trötthet, huvudvärk, värk i kroppen i övrigt och snuva? Om du har de symptom som nämns ovan bör du stanna hemma. Bra information om Coronaviruset får du via Folkhälsoinstitutet och Vårdguiden 1177. Om du har symptom och en bokad tid – kontakta oss via mejl eller telefon så hjälper vi dig att boka en ny tid vid ett senare tillfälle. Har du symptom och tänker boka tid – avvakta med det och kontakta oss via mejl eller telefon för rådgivning.

Boka tjänst

Naprapati

  • Naprapati 45 minuter, 650 kr · Mer info
    Boka
  • Naprapati60 minuter, 750 kr
    Boka
  • Akupunktur60 minuter, 750 kr · Mer info
    Boka

utövare

noImage
Greger Starker
4.6
(7 betyg)
noImage
Anna Lindbäck
5.0
(34 betyg)

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
41 betyg
Helt fantastisk! Har fått massor av hjälp under åren med allt ifrån höftproblem till sportskador. Får också massor av pepp och tips!
Anna är så kunnig och engagerad - kan varmt rekommendera Anatomical i Täby
Som alltid stor hjälp för spända och onda muskler.
Found all the right spots to relieve pain in my shoulder and elbow.

Om företaget

Anatomical naprapati & idrottsrehab grundades 2011 och finns idag i Täby och i Danderyd. Du behandlas i lugn och ro och gott om tid läggs på en noggrann undersökning för att du som kund ska få så bra behandling som möjligt. Utrustningen vi använder är modern och vi använder tex det senaste inom laser. Utöver behandlingar på kliniken gör vi även uppdrag för idrottsklubbar samt massage och ergonomiuppdrag på företag. Vi finns i ljusa trevliga lokaler i Lansenhuset i Gribbylund. Utanför finns goda parkeringsmöjligheter. Hos oss är du i goda händer!

Bilder