1. Hem
 2. Healing Jonsered

Angelicas Livsmagi

betyg5 Fantastiskt bra(22 betyg)
Länsmansvägen 6A, 433 75, Jonsered
Välkommen till Angelicas Livsmagi! Just nu håller jag på flytta lokal och därför erbjuder jag inga behandlingar på plats i nuläget. Från och med den 15 juli kommer du att kunna boka behandlingar igen. Jag erbjuder Reiki-behandlingar och tarot- och änglakorts-vägledningar i min mysiga lokal i Jonsered eller via distans. Jag brinner för att hjälpa andra och jag vill med mitt arbete sprida ljus och kärlek. Utöver healing och vägledning, så skapar jag också smycken och inredning i makramé-teknik: allt med en magisk touch. På min hemsida kan du läsa mer samt beställa smycken och inredning. Reiki är godkänd som friskvård av Skatteverket. Välkommen att boka tid hos mig!
9512

Boka tjänst

Kampanjer

 • Kampanj
  Soul Realingment- läsning
  180 minuter, 2 800 kr (ord. 3 333 kr) · Mer info
  För tider fram till 16 jun
  Boka

Distansvägledning

 • Kampanj
  Soul Realingment- läsning
  180 minuter, 2 800 kr (ord. 3 333 kr)Mer info
  För tider fram till 16 jun
  Boka

Distansbehandling

 • Prova på: Angelic Reiki® distansbehandling
  45 minuter, 600 krMer info
  Boka
 • Prova på: Reiki distansbehandling
  50 minuter, 600 krMer info
  Boka
 • Angelic Reiki® distansbehandling + Gåva
  45 minuter, 700 krMer info
  Boka
 • Reiki distansbehandling
  50 minuter, 700 krMer info
  Boka

Behandling på plats

 • Prova på: Angelic Reiki®
  50 minuter, 700 krMer info
  Boka
 • Prova på: Reikibehandling
  50 minuter, 700 krMer info
  Boka
 • Angelic Reiki® + Gåva
  60 minuter, 800 krMer info
  Boka
 • Reikibehandling
  60 minuter, 800 krMer info
  Boka
 • Angelic Reiki® + vägledning med änglakort
  90 minuter, 1 000 krMer info
  Boka
 • Reiki + Tarotvägledning
  90 minuter, 1 000 krMer info
  Boka

Paket-priser

 • Lilla Reiki-paketet
  1 600 krMer info
  Boka
 • Lilla Reiki-paketet: distans
  1 300 krMer info
  Boka
 • Stora Reiki-paketet
  2 600 krMer info
  Boka
 • Stora Reiki-paketet: distans
  2 200 krMer info
  Boka

Personal

noImage
Angelica
5
(22 betyg)
Reikimaster

Betyg och recensioner

5Fantastiskt bra
22 betyg
Christina S.
till Angelica
Underbart ❤️

Visa mer

Christina S.
till Angelica
Underbart Hit går vi fler gånger🙏🏻

Visa mer

Johanna C.
till Angelica
Första gången för mig. Bara att träffa Angelica var helande i sig. Hon kändes så rätt med en gång, en varm,genuin och kännande människa. Det hände en hel del under healingen (valde Angelic) .Värmen som strålade från hennes händer var mycket påtaglig och behaglig. Tack fina Angelica. Vi ses igen!

Visa mer

Irene L.
till Angelica
Förvånad över den värme som Angelicas händer utstrålade under behandlingen och hennes förmåga att hitta de ställen på kroppen som behövde extra avkoppling. Det här var min första Reikibehandling men absolut inte min sista. Jätteskönt!

Visa mer

Om företaget

Jag som driver Angelicas Livsmagi heter Angelica Schagerström och är certifierad Reikimaster och änglakortstolkare. Jag är medlem i Förenade Reikiförbundet. Jag har alltid arbetat med människor i syftet att sprida ljus och kärlek och för ett tag sedan så kom jag till insikt i att jag bör ta detta till ytterligare en nivå genom att utbilda mig till Reikimaster. Jag ångrar det inte för en sekund. Både att få ge och ta emot Reiki är magiskt och den känslan och de effekter som jag personligen har får via Reikin önskar jag sprida till dig när du får en behandling hos mig. Så länge jag kan minnas har andligheten funnits i mitt liv. Jag har alltid lockats av magi, örter, healing, kristaller och spådom. Min mormor började lära mig tarot och om kristallers egenskaper när jag var ungefär 11 år gammal och det var i samband med det som mitt andliga sökande verkligen drog igång. Min mormor hjälpte mig att sätta ord på och se att det som jag tidigare visste och kände inom mig faktiskt kunde studeras, och att det fanns fler likasinnade ute i världen. Mitt intresse för tarot och kristaller har vuxit sig starkare med åren och utan att jag märkte det själv, så har jag utvecklat mina spirituella förmågor. Makramén kom in i mitt liv i samband med att jag fick utmattningsdepression för ungefär 10 år sedan. Jag fick då svårt med sinnesintryck, så mina tidigare intressen såsom datorspel, film och träning blev svårare att genomföra. Då fann jag en Youtube-video på hur man knyter ett armband och sedan var jag fast. Att knyta fungerade som terapi för mig - jag kunde slappna av och vara i nuet. Sedan har jag bara fortsatt att knyta och knyta. Vad jag skapar är lite olika och går många gånger i perioder - ibland är det smycken och ibland amplar, bonader och drömfångare. Jag inspireras av naturen och magi och jag använder ofta kristaller i det som jag skapar.

Certifieringar

Här kan du öppna utövares uppladdade certifikat för en tryggare behandling. Klicka på det certifikat ni önskar läsa under respektive utövare.

Bilder

Detaljer och kontakt