Annas energi healing

betyg4.7 Fantastiskt bra(12 betyg)
Uardavägen 87, 224 71, Lund
Hej! jag heter Anna och arbetar med kommunikativ energihealing och vägledning på distans. I energihealing arbetar jag tillsammans med dig för att skapa kontakt mellan energikroppen och din fysiska kropp. Syftet är att förnya energiflödet och att rensa bort blockeringar. Energihealing kan hjälpa dig att släppa gammalt psykiskt bagage, som hänger kvar i energikroppen och öka ditt välbefinnande. Healingen utgår ifrån din energikropp, men läker även din fysiska kropp och ditt mentala välmående. Hur går det till med energibehandling på distans? Först får du berätta vad du känner att du behöver och vad du längtar efter att få balans i. Du får gärna fundera lite innan samtalet och sitta en stund med dig själv så du kommit ner i varv. Grundningen är viktig så ofta tar jag en stund med vägledd avslappning för att du ska komma ner i kroppen ordentligt. Jag har en stark intuitiv förmåga som ibland redan innan samtalet sats igång och den leder mej vart vi ska gå och hur just du kan bli hjälpt. Med medialt seende och coachning fungerar jag som ett bollplank för dig och ger sen en spegling av det som för dig närmre en bra balans. Du kan ta upp allt mellan himmel och jord, inget är för litet eller stort. Känner du att du vill boka en tid men tycker en timme är för mycket går det bra att boka en halvtimme. jag jobbar alltid utifrån vad du behöver. Hjärtligt välkommen! Jag arbetar på distans via telefonsamtal

Boka tjänst

Medial coachning helhetsperspektiv med energihealing

 • Coachning helhetsperspektiv med energihealing60 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka

Djurkommunikation och healing för dig och ditt djur

 • Djurkommunikation och healing för dig och ditt djur30 minuter, 400 kr · Mer info
  Boka

Energihealing medial vägledning kroppsterapi på plats Lund/ Hårsjö OBS! Bokas endast via telefon

 • Privat coachning och healing 60 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka

Healing i samtalsform: Kommunikativ energi healing balansering och vägledning

 • Kommunikativ energi healing balansering och vägledning60 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka

Healing med inriktning på att läka tidigare liv

 • Healing för kropp & själ med inriktning tidigare liv60 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka

Medial vägledning och coachning 30 min

 • Medial vägledning och coachning30 minuter, 400 kr · Mer info
  Boka

Samtal med chakrabalansering och reconnectiv healing

 • Samtal med chakrabalansering och reconnectiv healing45 minuter, 500 kr · Mer info
  Boka

Distanshealing

 • Distanshealing30 minuter, 400 kr · Mer info
  Boka

Healing i samtalsform

 • Distanshealing60 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka

Medial vägledning och coachning

 • Medial vägledning och coachning60 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka

Reconnective healing

 • Reconnective healing distans60 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
12 betyg
Jag kände en påtaglig energi i hela kroppen som var så stark upplevelse så jag blev lite borta för en stund. Anna vägledde mig till de trauman som blockerat och hjälpte mig lösa upp dem. Känner mig nu som en nyplöjd åker, så mycket som kommit till ytan. Skratt och tårar. Innerligt tacksam 🙏✨🕊✨❤️ En välsignad resa!
Närvaro, nånting blev nått, som var betydelsefullt. Kanske inte nytt, men lyssnat på med en speciell närvaro av nånting mer än människan Anna. Upplevde det så. Det gick därför djupare in, mer troligt att jag på allvar gör nånting åt det.
Anna är helt otrolig på att känna in och ta upp/jobba med det som behövs. Annas gåvor är gudomliga! Rekommenderar henne verkligen.
Jag bokade en tid med Anna för att få hjälp att komma till klarhet i vissa större beslut. Istället blev det en mycket kraftfull healing, rensning, läkning av det som ligger i vägen och blockerar, så att jag inte känner vilka beslut som är de rätta för mig att ta. En minst sagt omtumlande timme där jag upplevde att vi, i ett gemensamt arbete, Anna och jag och vännerna i den andliga världen, kunde lösa upp trauman som präglat hela min livshistoria och som jag i årtionden arbetat aktivt för att komma till rätta med (därmed inte sagt att allt annat jag gjort skulle varit utan verkan, tvärtom kanske 999 steg redan var tagna på 1000-milavägen). Fantastiskt engagemang hos Anna, där hon går in med alla sina resurser för att stötta en positiv förändring, förvandling, frigörelse. Skratt och gråt, igenkänning, glädje och känslan av att ha hamnat rätt, att komma tillbaka hem till djupet av mig själv, präglade samtalet. Djupt tacksam!

Om företaget

Hej jag heter Anna Lehtipalo. Jag har utbildning i coaching med energiarbete, reconnectiv healing och Yuenmetoden och jag arbetar med Intuitiv healing. Energihealing påverkar inre balans såväl som kroppens välbefinnande och allt utgår från att vi genom samtal och behandling når din väg till välmående och balans. För mej är energihealing ett sätt att förhålla sig till livet där det jag ser och upptäcker inom mej också går att förändra, det ger en fördjupad kärlek och acceptans till allt det jag är. Jag använder mig av helhetssyn på människa där kroppen samverkar med själen och många gånger är det endast att ändra tankesätt som får energin att flöda. Vem mår bra av Energihealing? Är du i valet och kvalet att byta jobb? Släppa en relation? Vill ha mer input så är coachningen ett fantastiskt redskap. Har du en tung ryggsäck som du längtar efter att släppa? Är du en sökare och börjar längta efter djupare kontakt med ditt inre? Energihealing är fantstiskt för fördjupad nivå och förståelse. Så energihealing på distans är att möta dig där du är och ge kärlek och kraft på alla nivåer. Tankar från kunder ----------------------------------------- Reconnective healing som Anna arbetar med är på en mycket djupt och förändringsbar nivå. Jag har fått hjälp med både kroppslig smärta och gamla barndomsupplevelser. Evert Jag har fått många bra redskap för hur jag ska jobba med min hund så att han känner sig trygg med den nya bebisen. Sara Anna har hjälpt mig otaliga gånger då jag upplevt att jag fastnat i livet på ett sätt som gjort att jag kunnat fatta nya beslut och komma vidare med helt ny energi och riktning. Det har handlat om djupa så och problem som uppstått i olika situationer i mitt liv Mia Anna är mycket inkännande och har en förmåga att intuitivt känna var blokeringarna sitter. Jag rekomenderar henne varmt Cia

Bilder