Vad vill du boka?

VÄLKOMMEN TILL ANNS HÄLSOHUS (tidigare Anns Fotvård)

Anns Hälsohus på Västanväg 63 A i Limhamn erbjuder medicinsk fotvård, massage, träning och personlig utveckling. I butiken finner du ett brett sortiment av fotvänliga produkter samt en kollektion av spännande och unika konsthantverk. Ombonad och trivsam miljö - en servicenivå utöver det vanliga.


Om Du inte hittar en tid som passar Dig eller har andra frågor är Du välkommen att kontakta mig på telefon 0708-920 842 eller via mail ann.v.backlund@gmail.com

Välkommen med din bokning!

Avbokning bör ske senast 24 timmar innan utsatt tid annars blir vi tyvärr tvungna att debitera full avgift. 

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Massage

Avslappnande fotmassage med fotkräm som passar din hudtyp. En behandling som får fart på cirkulationen, löser spänningar och verkar avslappnande på fotmuskulatur och senor.

Massagen kan skräddarsys för behandling av olika smärttillstånd t.ex. plantar fasciit.

För bästa resultat rekommenderas en intensivkur med en behandling/vecka under minst en månads tid. Förmånliga 5 och 10 ggr kort finns att köpas på plats.
Massage av underben och fötter som som får fart på cirkulationen och verkar avslappnande för spända och ansträngda muskler samt motverkar åderbråck och celluliter.

I behandlingen används olja/liniment samt fotkräm som passar Din hudtyp och Ditt behov.

För bästa resultat rekommenderas en intensivkur med en behandling/vecka under minst en månads tid. Förmånliga 5 och 10 ggr kort finns att köpas på plats.

Medicinsk Fotvård

I denna behandling ingår mjukgörande fotbad, nagelvård, borttagning av förhårdnader, åtgärdande av diverse medicinska tillstånd (t.ex. liktornar, nageltrång, vårtor) samt fotmassage, statuskontroll och rådgivning avseende egenvård och lämpliga fotvårdsprodukter.

Detta alternativ passar för Dig som föredrar regelbunden fotvård för att åtgärda och undvika framtida problem. Om tånaglarnas status medger och om så önskas kan Du även få dem lackade.

Vid förekomst av mer omfattande medicinska problem med t.ex. liktornar, nageltrång, svåra förhårdnader, nagelsvamp, fotsvamp rekommenderas medicinsk fotvård på 90 minuter.
Den långa medicinska fotvårdsbehandlingen passar Dig som inte så ofta går på fotvård eller som har medicinska problem av mer omfattande karaktär såsom tjocka förhårdnader, liktornar, nagelsvamp, fotsvamp, fotvårtor, nageltrång - förekomst av ett eller flera problem samtidigt.

I behandlingen ingår ett mjukgörande fotbad, nagelvård, borttagning av förhårdnader m.m. , fotmassage, fotkontroll samt rådgivning avseende lämplig egenvård och fotvårdsprodukter.

Om tånaglarnas status bedöms okej och om så önskas kan Du även få dem lackade i tre skikt (bas/färg/topp).
Artikulering innebär varsam mobilisering av fotens leder. Behandlingen inleds med ett fotbad och en kort fotmassage vilket mjukar upp lederna och gör dem mottagliga.

Själva artikuleringen innebär att jag sträcker ut och med små rörelser tänjer dina leder vilket ökar produktionen av ledvätska vilket på sikt medför förbättrad rörlighet i lederna.

Artikulering passar för Dig som har stela eller deformerade leder, hallux valgus, klotå- och hammartåställning, artros, reumatism, balansproblem.

För bästa effekt bör artikulering kompletteras med fotgymnastik.
Denna behandling är lämplig för Dig som bara behöver åtgärda något enstaka medicinskt problem, såsom t.ex. borttagning av liktornar, nageltrång, förhårdnader eller behandling av vårtor (vid frysning av vårtor tillkommer en startkostnad på 150kr/vårta + 7 kr/sek frystid, vanligen max 15 sek/vårta)

Behandlingen lämpar sig även för Dig som behöver fräscha upp Dina fötter men som har ont om tid. Om tånaglarnas status medger och om så önskas kan Du även få dem lackade.

Boka även gärna denna behandling om Du vill göra en fotkontroll eller prova ut inlägg, sulor och avlastningar.

Fotbad ingår inte.

Träning

Fotgymnastik är ett 60 minuters träningspass då vi går igenom rörelser för Dina behov samt träningsprogrammets allmänna delar som syftar till att träna upp fotmusklernas och ligamentens styrka, fot- och tåledernas rörlighet, kroppens balans, koordination samt att gå och stå i rätt fotställning.

Kom i bekväma kläder.

Skriftlig instruktion för hemmabruk medföljer.

Anns Hälsohus Västanväg

Västanväg 63, ingång bredvid Pizzerian.
Fri parkering på gatan utanför.
Buss nr 4 och 34 stannar utanför på hållplats Västanväg.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag - torsdag 8.30-20
Fredag 12.30-17
Öppettider under sommaren kan variera - övriga tider enligt överenskommelse.
Adress
Västanväg 63A
216 15 Malmö
Öppna i Google Maps 🗗