Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tjänster

Avkopplande ansiktsrengöring (Rosenserien) med ansikts akupressur och lymfriktig massage. Händer och fötter masseras med återfuktande krämer.
i kuren ingår kroppspeeling, avslappnande massage med varm olja samt lätt ansiktskur.Avslutar med kroppskräm. Produkterna innehåller ekologiskt kaffe, choklad samt havtorn
Här får du en avslappnande massage med varm olja, samt kroppskräm. Avslutar med lätt ansiktskur. Produkterna innehåller kaffe, choklad och havtorn. Allt är ekologiskt.
En mycket avslappnande massage av hela kroppen genom djupgående massagegrepp, avslutar med en skön ansiktsmassage.
djupgående massage, där du själv önskar och behöver det
djupgående massage där mer tid kan läggas på de muskler som behöver mer energi och omsorg
Vågornas ljud och rörelsemönster har format denna helkroppsmassage som har sina rötter i den Polynesiska övärlden. Den följer meridiansystemet och påverkar det fysiska och själsliga tillståndet. Balanserar chakra och påverkar det endokrina körtelsystemet. Stimulerar flödena, löser upp spänningar, vitaliserar och lyfter .
Havtorn
105 min 700,00 kr Mer info
kroppspeeling, avslappnande massage med varm olja samt kroppskräm. Lätt ansiktskur ingår med rosenseriens ansiktsprodukter.Havtorn har god effekt på hud genom innehållet av välgörande näringsämnen
Efter en lätt kroppspeeling görs en avslappnande massage med stenar. Använder rosenseriens lyxiga havtornsolja som innehåller naturliga vitaminer och som lämnar kroppen sammetslen och väldoftande. Även ansiktet masseras med stenar.

anwu massage och kroppsvård

Cert. massageterapeut
Mindfulnessinstruktör steg 1
Spaterapeut
Taktil massör

Välgörande massage, din stund, som ger energipåfyllning till sinne och kropp.
Välkommen!

Jag tar emot checkar från FriskvårdsChecken

Telefon 0761470845
Adress
myntgatan 13
93148 Skellefteå