1. Hem
 2. Massage Mörsil

Åre All Mountain Massage/Brinkeboda

betyg5 Fantastiskt bra(38 betyg)
Kyrkvägen 2, 83004, Mörsil
Åre All Mountain Massage flyttar till Brinkeboda! Tider för massage på Brinkeboda i kalendern, kommer lägga ut så mycket jag hinner, hoppas att det ska uppskattas! Finns även tider i Åre på Tott hotell i Åre Fjällfrids lokaler. Du kan även höra av dig så hjälper jag dig att boka, skicka gärna sms vid förfrågan om tid. 0702718083 / anna@areallmountainmassage.se till bokningen på Tott https://www.bokadirekt.se/places/åre-fjällfrid-massage--29267 Om du använder friskvårdsbidrag så tänk på att boka den på mig om du valt mig i benify eller epassi. Har du epassi så kan du göra den betalningen på plats i samband med behandling via epassis webbkassa. Välkommen till Åre All Mountain Massage! Jag är utbildad på Axelsons i Stockholm och är certifierad massör genom branschrådet svensk massage och är medlem i yrkesmassörernas förbund för massageterapeuter och massörer. Jag arbetar med svensk klassisk massage, hot stone massage, men stort fokus i mina behandlingar är problemfokuserade behandlingar där jag använder massage, stretching och verktyg som laser, elektroterapi, djupvågsmaskin/bindvävsbehandling/stötvåg samt triggerpukntsbehandling genom pressur.
15165

Boka tjänst

Massagebehandlingar djupgående/avslappning

 • Hotstone massage 75 min
  75 minuter, 1 050 krMer info
 • Klassisk Massage 30 min
  30 minuter, 450 krMer info
 • Klassisk massage 60 min
  60 minuter, 850 krMer info

Massageterapeutisk behandling

 • Bindväv och muskelbehandling med djupvågsmaskin och koppning 75 min
  75 minuter, 780 krMer info
 • Massageterapeutisk behandling 40 min
  40 minuter, 580 krMer info
 • Massageterapeutisk behandling 60 min
  60 minuter, 780 krMer info

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
38 betyg
Britta C.
Anna är så kunnig och det känns verkligen hur bra hennes behandling gör

Visa mer

Ann-Mari J.
Ett stort och brett kunnande på kropp och själ. Hon såg att jag var sned och hon rättade till detta och gav råd om både kost och olika stretch som jag bör göra. Jag kommer verkligen att prova att göra detta för att få känna mig pigg och glad...

Visa mer

Philip E.
Hon kan verkligen göra en ny människa av en.

Visa mer

Irene J.
Trevligt bemötande i mitt föräldrahem. Mycket duktig massör. Tack Anna!

Visa mer

Om företaget

Massage i Brinkebodas lokaler under våren 2023! Jag heter Anna Johansson och är utbildad på Axelsons i Stockholm och är certifierad i branchorganisationen Svensk Massage. "Min drivkraft är att lösa problem och jag brinner för att få människor och djur att må bra." Varmt välkommen!

Certifieringar

Här kan du öppna utövares uppladdade certifikat för en tryggare behandling. Klicka på det certifikat ni önskar läsa under respektive utövare.

Utövare: Anna Johansson

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Öppettider (Övrig information)
  • Varierande öppettider både vardag och helg.
 • 07027180 XXVisa nummer

 • Kyrkvägen 2, 83004, Mörsil