1. Hem
 2. Massage Östersund

Åre Fjällfrid massage (Östersund)

betyg4.9 Fantastiskt bra(104 betyg)
Postgränd 12, 831 31, Östersund
Välkommen till Åre Fjällfrid`s filial i Östersund! Åre Fjällfrid massage erbjuder massagebehandlingar i Åre och Östersund. I Östersund finner du mig (Maria) i Hälsoteamet`s lokaler på Rådhusgatan 61. På Hälsoteamet är vi 6 olika företag som delar på en och samma lokal. Du som bokat behandling måste därför kika efter Hälsoteamet`s skyltar för att hitta till Åre Fjällfrid massage. Vill du boka tid gör du det enklast via denna bokningssida. Du kan även skicka ett mejl eller sms, men med reservation för en eventuell fördröjning med svar då jag utför behandling. Jag som utför behandlingarna heter Maria Riikola och är utbildad massage-, spa- och hudterapeut via Umeå Universitet och Scandinavian Academy for spa and beauty (tidigare Åre Spa school). Jag har även läst en del kurser för att få större förståelse och fördjupning i problemfokuserad massage. Efter att jag arbetat som anställd inom spa- branschen tog jag beslutet att stå på egna ben och startade därmed Åre Fjällfrid massage & spa i Åre 2018 och i september 2021 öppnade jag även en filial i Östersund. Har du friskvård att utnyttja? Åre Fjällfrid är ansluten till ePassi/ ActiWay samt Benify. För att boka med Benify måste du gå in via ditt konto på Benify och söka på Åre Fjällfrid massaage & spa By M.
13736

Boka tjänst

Massage Östersund

 • Susabäckens massagekur/ Relaxing massage, 30 min.
  30 minuter, 550 krMer info
  Boka
 • Susabäckens massagekur/ Relaxing massage, 50 min.
  50 minuter, 850 krMer info
  Boka
 • Susabäckens massagekur/ Relaxing massage, 75 min.
  75 minuter, 1 350 krMer info
  Boka
 • Svensk klassisk massage, 30 min.
  30 minuter, 550 krMer info
  Boka
 • Svensk klassisk massage, 50 min.
  50 minuter, 850 krMer info
  Boka
 • Svensk klassisk massage, 75 min.
  75 minuter, 1 350 krMer info
  Boka
 • Stendalens hot stone massage, 30 min.
  30 minuter, 550 krMer info
  Boka
 • Stendalens hot stone massage, 50 min.
  50 minuter, 850 krMer info
  Boka
 • Stendalens hot stone massage, 75 min.
  75 minuter, 1 350 krMer info
  Boka

Problemfokus Östersund

 • Triggerpunktsmassage, 45 min
  45 minuter, 795 krMer info
  Boka
 • Fjällfrids massage och koppning, 30 min.
  30 minuter, 550 krMer info
  Boka
 • Fjällfrids massage och koppning, 50 min.
  50 minuter, 850 krMer info
  Boka
 • Fjällfrids massage och koppning, 75 min.
  75 minuter, 1 350 krMer info
  Boka

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
104 betyg
Karin F.
Maria är den bästa!

Visa mer

Andrea Å.
Helt fantastiskt bra!

Visa mer

Sabina E.
Fantastisk massage, Maria är lyhörd och enormt kunnig.

Visa mer

Susanna S.
Tog en klassisk massage och fick kroppen ordentligt genomgången. Eftersom det var första besöket kände Maria igenom kroppen på ett sätt som kändes proffsigt. Hit går jag gärna igen.

Visa mer

Om företaget

Välkommen till Åre Fjällfrid`s filial i Östersund! Åre Fjällfrid massage i Östersund öppnade filialen i september 2021, men har funnits i Åre sedan 2018. Är du nyfiken, vill läsa ännu fler omdömen och/eller få ytterligare information kan du gå in på länken nedan; https://www.bokadirekt.se/places/åre-fjällfrid-massage--29267 Åre Fjällfrid massage erbjuder massagebehandlingar i Åre och Östersund. I Östersund finner du mig (Maria) i Hälsoteamet`s lokaler på Rådhusgatan 61. Jag som utför behandlingarna heter Maria Riikola och är utbildad massage-, spa- och hudterapeut via Umeå Universitet och Scandinavian Academy for spa and beauty (tidigare Åre Spa school). Jag har även läst en del kurser för att få större förståelse och fördjupning i problemfokuserad massage. Efter att jag arbetat som anställd inom spa- branschen tog jag beslutet att stå på egna ben och startade därmed Åre Fjällfrid massage & spa 2018. Stress, oro och ångest blir särskilt påtagligt under dessa coronatider. Detta kan sätta sig på både kropp och själ. Det kan ge sig till känna genom symtom som muskelspänning, muskelvärk, huvudvärk, tinnitus, utstrålning/ stickningar/ domningar/ krypningar, sömnproblem, problem med mag- och tarmfunktioner. Forskning har visat att beröring bl.a. frisätter oxytocin som ingår i vårt antistressystem, minskar smärta i muskler och leder samt minskar oro och ångest. Visst låter det fantastiskt! Passa på att utnyttja din friskvårdspeng! Jag är ansluten till friskvårdsportalerna Benify och Actiway. Betalning sker via Swish eller med kort. Du kan köpa och utnyttja presentkort vi Bokadirekts hemsida. Varmt välkommen!

Bilder

Detaljer och kontakt