Vad vill du boka?

OBS! Vi säljer och/eller tar ej emot BokaDirekts presentkort men däremot våra egna i butiken/receptionen.
Om du inte har möjlighet att komma till oss, så skickar vi gärna presentkort till dig! Varmt Välkommen!

TÄNK PÅ vid bokning;
välj terapeut först, och sedan behandling.

TÄNK även PÅ att boka av din behandling i tid om du får förhinder!
Uteblivet besök debiteras!

Håll dig gärna uppdaterad om våra olika event på
www.aromiamedvanner.se FaceBook eller Instagram

Blodanalyser bokas i receptionen 0470-339977

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Ortobionomi

Strykningsterapi

Strykningsterapi är en behandlingsform som visat sig vara effektiv när man ligger lite lågt i energiflödet.
I underben och fot "flyter" energierna väldigt ytligt och påverkas lätt av yttre stimulans som strykningsterapi.
Strykningsterapi är en generator för livskraften och metoden bygger på naturens egna lösningar på flöde och kraft.
Pernilla arbetar med strykningar, tryck och drag på fot och underben för att hjälpa kroppen att släppa taget om en mental eller känslomässig blockering.
Metoden har varit till stor hjälp för personer med mycket inre stress eller för de som blivit utbrända.
De upplever att de kommer tillbaka snabbare och känner att de orkar ta tag i sin dag.

Zonterapi

Ansiktsbehandling

AHA-syror från sockerbeta är en mild peeling som jämnar ut hudytan, minskar porerna och ger efterföljande produkter större möjlighet att penetrera huden.
Passar alla hudtyper.
Avslappnande ansiktsbehandling innehållande skonsam oljerengöring med peeling i ansikte och på dekolletage, avstressande ansiktsmassage samt massage på dekolletage, överarmar, nacke och axlar för att avslutas med fuktgivande ansiktsmask med lera samt arm och handmassage. Allt med 100% ekologiska produkter från Organics by Sara samt naturliga, ekologiska råvaror som blandas efter behov. Produkterna anpassas efter din hud just nu för optimalt resultat och kort rådgivning efter behandlingen. Din hud känns ren och len samtidigt som kroppen och själen har fått djup återhämtning.
Fräscha upp huden och få ny lyster!
Den här behandlingen passar alla hudtyper men är speciellt effektiv för den med acne samt plitor och pormaskar. Även den trötta, grå huden får märkbar effekt.
Efter grundlig rengöring och peeling öppnas porerna upp med varma handdukar och örter eller eteriska oljor. Därefter sker en skonsam men effektiv portömning med honung som redskap. Tekniken gör även att huden får en effektiv bindvävsmassage som ökar genomströmningen i huden och underlättar en snabbare läkning och lyster.
Behandlingen avslutas med en lugnande lermask som även drar ut eventuella rester från porerna.
Huden känns otroligt len och fräsch med en härlig lyster.
I naturkosmetiken anser vi att klämmning av pormaskar skadar huden på sikt och pormaskarna återvänder snabbt. Senare i livet visar det sig som förstorade porer, ytliga blodkärl och ärr.
Denna behandling skadar inte huden utan rengör effektivt på ett skonsamt sätt.
Det här är en resultatinriktad liftingmassage där flera tekniker vävs samman. Allra bäst och mest bestående resultat får du givetvis om du följer upp med en daglig rutin på 5 min hemma. Jag använder mig av verktyg från CHIA Holistic Beauty & Massagetools som finns att köpas i butiken. I behandlingen ingår en cirkulationsökande, otroligt skön rengöringsmassage och peeling, varm handduk, massage av dekolletage, axlar, nacke, följt av Koppning, Gua Sha, Akupressur och Rollers med fokus på eventuella problemområden. Behandlingen avslutas med en härlig skalpmassage. Hudoljorna jag använder i behandlingen är från Organic by Sara. Läs mer på www.aromiamedvanner.se
Lyxbehandling med levande stamceller från Rosenrot som läker på cellnivå!
Omedelbar effekt men verksam på lång sikt!
Denna behandling passar alla och kan göras året runt. Den är speciellt bra när huden behöver vitalitet och behöver stärkas upp. Då är detta högintensiv näring som bygger upp på cellnivå. Passar vid alla hudtillstånd eftersom cellerna verkar där de behövs. Användning av färska, nypressade växtstamceller är en nyhet inom hudvård. Behandlingen är helt naturlig.
I behandlingen masseras cellerna kraftfullt in i huden i ansikte, dekolletage och även på händer alternativt annan del av kroppen där behandling behövs. Huvudmassage ingår då masken av celler ligger på. Behandlingen är ljuvligt skön!

Detta gör behandlingen:
Ökar cellförnyelsen
Gör dina egna hudceller mer motståndskraftiga
Skyddar huden mot fria radikaler
Stimulerar kollagenproduktionen
Bygger upp hudens syraskyddsmantel
Ger lyster ( Du ser ut som efter en dag i skidbacken )
Påskyndar reparationssystemet i huden
Ökar vitalitet och spänst
Detta är en holistisk behandling som behandlar hela människan. Hudproblem beror inte enbart av yttre påfrestningar utan även på inre.
Jag använder bara naturliga produkter i mina behandlingar för att bygga upp & stärka hudens egna funktioner.
Massagen i behandlingarna släpper på spänningar & blockeringar i hela kroppen. Den fungerar även som en ANTI-agebehandling.
Här trycker jag även på triggerpunkter som balanserar organens funktioner - ansiktszonterapi.
Behandlingarna anpassas efter dina behov och önskemål och efter ditt hudtillstånd.
En lymfdränage på fötterna alternativt händerna ingår för att hjälpa lymfsystemet med utrensningen. Hela behandlingen är väldigt effektiv för att rena kroppen!
Med enbart naturliga produkter får du en otroligt avslappnande,
djupverkande, balanserande och utrensande behandling med mkt massage nacke, axlar och ansikte, fötter och underben. Kost och Näringsråd ingår vid behov och önskemål.

Massage

Ansikte, huvud, nacke, axlar, öron och överarmar
Bra vid besvär med bihålor och spända käkar samt vid spänningshuvudvärk och nackproblem.
Ansiktsmassage är även otroligt avslappnande och upplyftande på huden i ansiktet.
Fungerar som zonterapi och balanserar kroppen i helhet. Jag använder eteriska oljor som både ger välbehag och anpassas efter dina behov.
Massagen anpassar jag också efter dina behov – mjuk eller kraftfull. I båda fallen är den mycket avslappnande och även lymfdränerande.
Massagen är mycket effekfull vid alla stress-relaterade problem. I dagens samhälle har människan behov av att ibland komma ner i djup avslappning.
Regelbunden massage ökar ditt välbefinnande och förebygger smärta och värk av olika slag.
Ansikte, huvud, nacke, axlar, öron och överarmar
Bra vid besvär med bihålor och spända käkar samt vid spänningshuvudvärk och nackproblem.
Ansiktsmassage är även otroligt avslappnande och upplyftande på huden i ansiktet.
Fungerar som zonterapi och balanserar kroppen i helhet. Jag använder eteriska oljor som både ger välbehag och anpassas efter dina behov.
Lymfdränage fötter & underben ingår i denna behandlingen.
Massagen anpassar jag också efter dina behov – mjuk eller kraftfull. I båda fallen är den mycket avslappnande och även lymfdränerande.
Massagen är mycket effekfull vid alla stress-relaterade problem. I dagens samhälle har människan behov av att ibland komma ner i djup avslappning.
Regelbunden massage ökar ditt välbefinnande och förebygger smärta och värk av olika slag.
Vi står och går dagar lång på våra ben och fötter. viktiga muskler som utför ett bamse jobb! Spänningar och kramp samt ömma punkter ska också omhändertas i detta viktiga område . Väldigt skönt när detta sker i denna massage.
Med varma eteriska oljor masserar jag hela armen på fram och baksidan. Händerna och fingrarna blir mjuka och lena . Stela muskler i våra händer gör att de känns ömma. Vi använder händerna så många timmar om dagen! För allt! Även axlar blir masserade i denna härliga uppiggande behandling.
Indiska ayurveda massagen är en otroligt lyxmassage på bänken som värmer, avstressar och rensar kroppen. Rikligt med varma oljor används i massagen som har en djup avslapnande effekt .
Hela kroppen blir inoljad där baksidan och framsidan av kroppen ,ben , fötter , tår även arm , hand ,fingrar masseras.
En intensiv rygg/nack massage och även magen där tjocktarmen och tunntarmen blir uppmjukade, avstressade .
För dig som behöver total vila och behöver komma ner i varv !
Lyxig varm oljemassage .
I behandlingen använder jag eteriska oljor
som är anpassade för behoven för din kropp.
Avstressande och harmoniserande.
Kort samtal och pulsläsning ingår . Huvud, ansikte blir masserade sittande på stolen. På bänken masseras ryggen , nacke och axlar . Denna massage är väldigt skönt för dig med spänningshuvudvärk och spänningar i nacken och axlar.
Extrem Lyxig Indisk Varm-oljemassage.
I denna klassiska behandlingen använder jag eteriska oljor
som är anpassade för just din kropp. Vi doftar fram de tillsammans . En ljuvlig upplevelse!
Avstressande och vitaliserande samt utrensade massage.
Kort hälsosamtal och pulsläsning ingår i alla massagebehandlingar så som man gör i Indien.
Huvud, ansikte , nacke, axlar, fötter och kroppen blir masserade med mycket olja. Sittande på stol och sedan liggande på bänken.
Massagen är utformad ayurvediska enligt Human Healths riktlinjer.
Kom gärna osminkad och tänk på att oljan sitter kvar i håret och kroppen efteråt.
När vi är stressade i vardagen är det lätt hänt att vi sätter spänningar i käken, ansiktsmuskler och bygger upp huvudvärk . Vi kan gå rund alldeles för länge med känslan att man `inte orkar tänka, eller `att huvudet brinner`. Denna massage frigör dem härliga oxytociner som ger vår kropp en känsla av total avslappning inom kort tid. Varma oljor i håret och nacken ger en extra djup avspänning . Konsten att släppa taget.
En massage för dig som har behov av avspänning och cirkulation i fötter och ben. Hårda muskler i vader och ömma muskler i fötterna är mer vanligt än man kanske vet. Börjar man massera detta område då känner man plötsligt hur man står mer stadigt,har bättre cirkulation som gör fötterna varma och lättar trycket på svullna ben. . Stabilitet i rygg och höfter börjar med en bra kontakt med jorden vi står på många timmar om dagen. Fotbad ingår medans vi väljer fram en eterisk olja som passar just din kropp i massagen .
En massage på bänken som värmer, avstressar och rensar kroppen. Rikligt med varma oljor används i massagen på baksidan och framsidan av kroppen där ben , fötter , tår även arm , hand ,fingrar masseras.Ansikte samt rygg/nack massage och även magen där tjocktarmen och tunntarmen blir uppmjukade, avstressade .
För dig som behöver total vila och avslappning. Man får somna under massagen som många gör !
Lyxig djupgående massage på händerna som får igång cirkulationen i hela kroppen.
Mycket avslappnande och njutningsfull behandling med peeling och oljor
En mjuk och behaglig stund där du känner dig ordentligt omhändertagen och alla dina sinnen berörs
En extra dimension till avslappning för muskler och sinne. En djupt avslappnande och även behandlande massage med heta stenar. Stenarna värms upp till ca 60 grader och läggs först på din kropp. Värmen och tyngden från stenarna sjunker in, därefter behandlas knutor och spänningar på djupet med stenarna.
En extra dimension till avslappning för muskler och sinne. En djupt avslappnande och även behandlande massage med heta stenar. Stenarna värms upp till ca 60 grader och läggs först på din kropp. Värmen och tyngden från stenarna sjunker in, därefter behandlas knutor och spänningar på djupet med stenarna.
Indisk huvudmassage är en speciell massagemetod, skön och avkopplande för både kropp och själ, med rötter i en flera tusen år gammal indisk tradition. Den görs i torrt hår med sesamolja, sittande på stol och liggande på bänk.
Förutom huvudet omfattar den axlar, skuldror, öron och ansikte. Den ger kropp och själ ny energi. Massagen är mjuk och effektfull, den lindrar spänningar i huvud, nacke och axlar. Mycket välgörande vid stress och sömnsvårigheter. Massagen balanserar också energiflödet i kroppen och en känsla av lugn, stillhet och ro infinner sig.
Den stärker håret och stimulerar hårrötterna, då den ökar blodcirkulationen och näringstillförseln till hårsäckarna.
Klassisk massage är djupgående och läkande. Musklerna bearbetas genom strykningar ochknådningar. Detta minskar spänningar och värk i muskler och leder samt även svullnader orsakade av dålig lymfcirkulation. Massagen verkar också avslappnande och lugnande för sinnet genom att beröringen frigör lugn och ro-hormoner.
Massagen kan kombineras med specifik behandling av triggerpunkter (t.ex. tryck, massage, töjning) och tips på stretchövningar.
Massagen används både i friskvårdande syfte och för rehabiliterande behandling av specifika skador och besvär i muskler och leder.
Klassisk massage är djupgående och läkande. Musklerna bearbetas genom strykningar ochknådningar. Detta minskar spänningar och värk i muskler och leder samt även svullnader orsakade av dålig lymfcirkulation. Massagen verkar också avslappnande och lugnande för sinnet genom att beröringen frigör lugn och ro-hormoner.
Massagen kan kombineras med specifik behandling av triggerpunkter (t.ex. tryck, massage, töjning) och tips på stretchövningar.
Massagen används både i friskvårdande syfte och för rehabiliterande behandling av specifika skador och besvär i muskler och leder.
En dynamisk och djupgående helkroppsmassage med rötter i yogan och utvecklad av Kusum Modak, verksam i Indien.
Massage och yoga-baserad stretching stimulerar kroppen att återgå till sin naturliga hälsa och vitalitet.
Yogamassage är en avkopplande men samtidigt aktiv form av massage där massage, stretching och andning kombineras vilket stärker kroppens naturliga tillstånd av hälsa. Efter en behandling känns din kropp lätt, vitaliserad och full av energi!
Yogamassage utförs på madrass på golvet, där massören använder både sina händer och fötter. Trycket anpassas till klientens muskelspänning. Sesamolja, som är mjukgörande och närande för huden och sägs ha en läkande och värmande effekt, används.
Behandlingsformen kallas ibland för ”lat mans yoga” då du känner av många av yogans effekter utan att du behöver göra så mycket själv utan får assistans av yogamassören. Därför passar behandlingen också dig som är intresserad av yoga men inte riktigt kommer igång.
Effekter:
Motverkar rygg- och nackproblem
Motverkar ischias
Moverkar besvär från skuldror, höfter, knän och fotleder
Motverkar stress och sömnproblem
Assisterad stretching är utmärkt för att hjälpa stela eller spända klienter att öppna upp och slappna av djupare än normalt.

Kostrådgivning

Kostens betydelse för vårt fysiska välbefinnande är idag allt fler medvetna om. Vad vi stoppar i oss påverkar i högsta grad vår fysiska men också vår psykiska hälsa. Det är därför viktigt att vi äter mat regelbundet, varierat och hälsosamt – naturlig mat i lagom proportioner – samt att vi rör på oss. ”Låt maten vara din medicin och låt medicinen vara din mat”
Behöver du hjälp med att få ordning på dina kostvanor,
vilken kosthållning som fungerar både kort-och långsiktigt?
Rådgivning i grupp, privat eller på företag. Boka en tid så tar vi tillsammans fram ett lämpligt upplägg utifrån dina ev. problem, mål och förutsättningar.
Lågkolhydratkost i kombination med KBT
Kostens betydelse för vårt fysiska välbefinnande är idag allt fler medvetna om. Vad vi stoppar i oss påverkar i högsta grad vår fysiska men också vår psykiska hälsa. Det är därför viktigt att vi äter mat regelbundet, varierat och hälsosamt – naturlig mat i lagom proportioner – samt att vi rör på oss. ”Låt maten vara din medicin och låt medicinen vara din mat”
Behöver du hjälp med att få ordning på dina kostvanor,
vilken kosthållning som fungerar både kort-och långsiktigt?
Rådgivning i grupp, privat eller på företag. Boka en tid så tar vi tillsammans fram ett lämpligt upplägg utifrån dina ev. problem, mål och förutsättningar.

Hälsorådgivning

Med hjälp av Ayurvediska kunskaper från Indien bygger vi tillsammans upp din specifika balans. Vi kommer fram hur du kan utforma din livsstil efter dina unika behov. Genom balanserande åtgärder för kropp och sinne stärker vi din egen förmåga till läkning. Urgammla kunskaper som är så basala att de känns som väldigt naturliga att ta till i din vardag. Blir medveten om vad du som individu behöver, inga allmänna råd men personligt utformad vägledning.

Samtal

Ibland känner vi att vi behöver hjälp utifrån,
då kan psykologisk behandling, terapi eller stödsamtal vara ett alternativ. Några exempel på bekymmer och besvär och situationer som jag ger hjälp vid är:

• Personlig utveckling
• Stöd vid rehabilitering och omställning
• Relationsproblem
• Föräldrabekymmer
• Livskris
• Öka självförtroende och självkänsla
• Stress och besvär orsakade av stress
• Depression och nedstämdhet
• Ångest & oro
• Panikångest
• Rädsla i sociala situationer
• Sömnproblem
• Missbruk
2 tim/10 ggr 4000kr
Varieras efter behov och kan handla om
tex oro, ångest, stress, beroende
Medlem i Komplementärmedicinska RiksförbundetMedlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Aromia med vänner

AROMIA MED VÄNNER

Naturlig holistisk hälsa

Aromia med vänner är ett gäng välutbildade terapeuter med lång erfarenhet och lika tankesätt: naturligt och holistiskt för din hälsa. Vi har olika sorters behandlingar och även grupper som kompletterar varandra. I kombination med detta så finns butiken med de produkter du behöver och vi har föreläsningar om hälsa av olika slag. Vi brinner för det vi arbetar med och finns här för att tillmötesgå dina speciella behov. Vi utför även Blodanalyser, för mer info se www.aromiamedvanner.se

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Butik/Reception helgfria och klämfria vardagar 10.00 - 18.00
Se hemsidan för löpande info om eventuella stängda dagar eller tillfälliga ändrade öppettider.
Adress
Sandgärdsgatan 29
352 30 Växjö
Centrum
Öppna i Google Maps 🗗