As Above Astrologiska Tjänster c/o Isis Kammare

betyg4.9 Fantastiskt bra(439 betyg)
Storkyrkobrinken 8, 111 28, Stockholm

Boka tjänst

 • Årshoroskop60 minuter, 1 200 kr · Mer info
  Boka
 • Astro & Tarot60 minuter, 1 200 kr · Mer info
  Boka
 • Stor Astrologikonsultation90 minuter, 1 600 kr · Mer info
  Boka
 • Årshoroskop - DISTANS60 minuter, 1 200 kr · Mer info
  Boka
 • Stor Astrologikonsultation - DISTANS90 minuter, 1 600 kr · Mer info
  Boka
 • Vägledning & Tarot - DISTANS60 minuter, 1 200 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Margareta Hedin
(439 betyg)
Astrolog
Presentkort

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
439 betyg
till Margareta Hedin
Jag är jättenöjd! Fick mycket information som var matnyttig och jag kände igen mig jättemycket i min personlighet hur Margareta tolkade mitt horoskop. Rekommenderas🥰
till Margareta Hedin
Inspirerande, spännande och roligt. Lugnt och pedagogiskt. Med noll förkunskaper lyckades jag ändå hänga med i läsningen av mitt livshoroskop.
till Margareta Hedin
Bra vägledning och råd hur man ska se på framtiden, för att det ska bli bra som möjligt.
till Margareta Hedin
Hon är duktig och kan sin grej. Men jag hade förväntat mig mer än vad det gav. Bokade 1,5h. Står att man ska fylla i sina ”födelseuppgifter” så trodde hon skulle vara mer förberedd och ha lite koll i förväg. Pratade en del om andra saker som inte hade med mitt horoskop att göra vilket jag känner tog av tiden. Hade velat ha ännu mer grundligt och gärna fått något slags dokument gällande mitt horoskop och inte bara min karta utskriven. Hon är absolut trevlig! Men hade jag vetat i förväg hade jag aldrig bokat den på 1,5h för 1600kr.

Om företaget

Tjoho! Nu är min astrologiska mottagning öppen igen. Jag känner mig så glad att kunna hälsa alla välkomna till mig på Storkyrkobrinken igen. Jag är astrolog med 25 års daglig erfarenhet av att ge läsningar, skriva om och undervisa i astrologi. Man kan se mig som en själsguide och rådgivare som även arbetar med Tarot. Genom intuitiva gåvor och hårt arbete har jag utvecklat en förmåga att möta varje person där de befinner sig i livet. Mottagning i Gamla Stan, Stockholm eller distansmöten via Zoom. Läs Astrobloggen: https://wp.damernasvarld.se/astrobloggen/ Läs mig i tidningen Damernas Värld - varje nummer.

Bilder