Athena Osteopati

betyg5.0 Fantastiskt bra(36 betyg)
Upplandsgatan 74, 113 44, Stockholm
Bästa nya och gamla patienter! Den 3e juli jobbar jag sista dagen före semester (åter på plats i början av augusti)! Jag har inte så många lediga tider kvar innan dess men skulle du behöva behandling är du välkommen att höra av dig så kanske vi kan ordna en tid ändå! Annars är du mycket välkommen i augusti! Önskar alla en jättehärlig sommar!! Välkommen på osteopatisk behandling i MJ-Studio där vi även erbjuder andra tjänster så som medicinsk fotvård, medicinsk laser, kost- o näringsrådgivning, zon-terapi, medicinsk yoga, samt olika typer av massage och ansiktsbehandlingar. Kliniken håller hög standard med avseende på hygien och hälsa! Jag har tillfälligt tagit bort 24h-avbokningstiden och uppmanar istället till ombokning vid förkylningssymptom. Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om osteopati! Osteopati är avdragsgillt som friskvård!

Boka tjänst

 • Osteopatisk Behandling - Förstagångsbesök90 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka
 • Osteopatisk Behandling Student/Pensionär (leg/intyg) - Förstagånbsbesök90 minuter, 600 kr · Mer info
  Boka
 • Osteopatisk Behandling Barn/Ungdom (8-17 år) - Förstagångsbesök90 minuter, 500 kr · Mer info
  Boka
 • Osteopatisk Behandling45 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka
 • Osteopatisk Behandling Student/Pensionär (leg/intyg)45 minuter, 600 kr · Mer info
  Boka
 • Osteopatisk Behandling Barn/Ungdom (8-17 år)45 minuter, 500 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Athena Frändén
(36 betyg)
Osteopat D. O.
Presentkort

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
36 betyg
till Athena Frändén
Jag är alltid lika nöjd efter ett besök hos Athena. Både min kropp och mående har förändrats till det bättre och jag kan inte annat än att starkt rekommendera Athena.
till Athena Frändén
Proffsigt!!
till Athena Frändén
Väldigt trevlig och upplevdes som otroligt kunnig
till Athena Frändén
Rekommenderar alla att gå till Athena, nu!

Om företaget

Jag som driver Athena Osteopati heter Athena Frändén och erbjuder osteopatisk behandling centralt i Stockholm (Odenplan). Osteopati är en individanpassad, manuell behandlingsform som adresserar kroppen som en enhet och en helhet. Behandling hjälper dig att minska smärtor och återgå till dina vardagliga aktiviteter, samtidigt som den fokuserar på att hitta och behandla de underliggande orsakerna till problemen för att förhindra att dessa återkommer. Många söker osteopatisk behandling för besvär som: - nacksmärta - bröstryggssmärta - ländryggssmärta  - muskelsmärta - ledsmärta - domningar - ischiasproblematik Osteopaten kan dock även hjälpa dig med besvär som: - huvudvärk och migrän - andningsproblem - matsmältningsbesvär - PMS och menstruationssmärta - foglossning/ graviditetsrelaterade besvär - käkproblematik - stress och sömnsvårigheter. Jag har genomgått en 4,5-årig teoretisk och praktisk utbildning vid Stockholm College of Osteopathic Medicine (SCOM) vilket givit mig ett godkänt D.O. (Diploma of Osteopathy). Ett D.O. innebär att osteopaten har en godkänd och kvalitetssäkrad utbildning utförd via högskola. Som medlem i Svenska Osteopatförbundet innehar jag ansvarsförsäkring, behandlingsskadeförsäkring och kundolycksfallsförsäkring via Adekvat försäkring. Jag innehar F-skattsedel.

Bilder