Athena Osteopati

betyg5 Fantastiskt bra(95 betyg)
Upplandsgatan 74, 113 44, Stockholm
Sommarstängt hela juli & första veckan i augusti! Varmt välkommer därefter! (Vid akuta problem är du välkommen att höra av dig tidigare - ibland kan tid lösas.) Önskar alla en jättefin sommar! ************* Välkommen på osteopatisk behandling i MJ-Studio där vi även erbjuder andra tjänster så som medicinsk fotvård, medicinsk laser, kost- o näringsrådgivning, zon-terapi, medicinsk yoga, samt olika typer av massage och ansiktsbehandlingar. Kliniken håller hög standard med avseende på hygien och hälsa! Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om osteopati! Osteopati är avdragsgillt som friskvård! (Avbokning/ombokning görs senast 24 timmar före utsatt tid; för ej avbokad tid eller avbokning gjord senare än 24 timmar före besök debiteras fullt arvode.)

Boka tjänst

 • Osteopatisk Behandling - Förstagångsbesök90 minuter, 850 kr · Mer info
  Boka
 • Osteopatisk Behandling Student/Pensionär/Ungdom 14-17år (leg/intyg) - Förstagånbsbesök90 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka
 • Osteopatisk Behandling Barn (8-13 år) - Förstagångsbesök90 minuter, 550 kr · Mer info
  Boka
 • Osteopatisk Behandling45 minuter, 850 kr · Mer info
  Boka
 • Osteopatisk Behandling Student/Pensionär/Ungdom 14-17år (leg/intyg)45 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka
 • Osteopatisk Behandling Barn (8-13 år)45 minuter, 550 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Athena Frändén
(95 betyg)
Osteopat D. O.

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
95 betyg
till Athena Frändén
Athena var lyhörd och stressade inte fram något. Jag kände mig hörd och i trygga händer samt fick ett bra första intryck!
till Athena Frändén
Professionellt och empatiskt.
till Athena Frändén
Uppmanar alla att gå till Athena!
till Athena Frändén
Vilken kunskap och bemötande. Jag är helt tagen. ❤️

Om företaget

Jag som driver Athena Osteopati heter Athena Frändén och erbjuder osteopatisk behandling centralt i Stockholm (Odenplan). Osteopati är en individanpassad, manuell behandlingsform som adresserar kroppen som en enhet och en helhet. Behandling hjälper dig att minska smärtor och återgå till dina vardagliga aktiviteter, samtidigt som den fokuserar på att hitta och behandla de underliggande orsakerna till problemen för att förhindra att dessa återkommer. Många söker osteopatisk behandling för besvär som: - nacksmärta - bröstryggssmärta - ländryggssmärta  - muskelsmärta - ledsmärta - domningar - ischiasproblematik Osteopaten kan dock även hjälpa dig med besvär som: - huvudvärk och migrän - andningsproblem - matsmältningsbesvär - PMS och menstruationssmärta - foglossning/ graviditetsrelaterade besvär - käkproblematik - stress och sömnsvårigheter. Jag har genomgått en 4,5-årig teoretisk och praktisk utbildning vid Stockholm College of Osteopathic Medicine (SCOM) vilket givit mig ett godkänt D.O. (Diploma of Osteopathy). Ett D.O. innebär att osteopaten har en godkänd och kvalitetssäkrad utbildning utförd via högskola. Som medlem i Svenska Osteopatförbundet innehar jag ansvarsförsäkring, behandlingsskadeförsäkring och kundolycksfallsförsäkring via Adekvat försäkring. Jag innehar F-skattsedel.

Bilder