1. Hem
 2. Massage Malmö

Atlaskotan Malmö

betyg4.7 Fantastiskt bra(107 betyg)
Ola Hanssonsgatan 8, Malmö
Det finns begränsat med tider på onlinebokningen. Om du inte hittar en tid som passar ring 0739860511. Tänk på att vara på plats ca 15 min före din tid. Särskilt om du bokar en undersökningstid som är kostnadsfri. Dessa läggs mellan våra bokade behandlingar och ger oftast inget utrymme för försening. -------- Atlaskotan erbjuder atlasbehandlingar samt uppföljningsbehandlingar, undersökning och vibrationsmassage och om behov finns även extra atlasbehandling. Atlasbehandlingen som är unik för oss startar med en noggrann undersökning. Sedan behandlas muskler och bindväv utefter hela ryggen och nacken med värme och djupverkande vibrationsmassage. Primärt behandlas punkter i muskelgruppen nackrosetten, omkring översta nackleden där skallen vilar mot atlaskotan. Vi utför inga ryck eller knäckningar På Malmökliniken erbjuds behandlingar som eventuellt inte finns på övriga atlaskliniker såsom bindvävsmassage, värme/vacum massage, klassisk massage, cellulitebehandling, ansiktsvård samt kolestrol/glukos provtagning. Vi har även ett stort utbud av hud och hår produkter från A´vera som produceras av Dr. Melumad från Israel. Han är internationellt välkänd forskare, föreläsare och skribent inom kosmetik och dermatologi. Hos oss kan du betala med Kort, Swisch och Klarna. Du kan även betala med Epassi. Vid betalning med Epassiappen tillkommer en transaktionsavgift med 10%, bokar du via Epassibokning är priserna redan justerade. Mycket välkomna!

Boka tjänst

Atlaskotan

 • Atlasbehandling - Nybesök
  1 895 krMer info
 • Atlasbehandling - Uppföljning
  895 krMer info
 • Djupverkande vibrationsmassage 45-60 min
  800 krMer info
 • Extra Atlasbehandling
  1 550 krMer info
 • Undersökning 15 min
  15 minuter, KostnadsfriMer info

JULBEHANDLING

 • 2022 års Julbehandling
  75 minuter, 950 krMer info

Värme/Vacuum massage - R.F., värme, vacuum & led-ljus

 • Värme/Vacuum Massage Ben 30 min
  30 minuter, 500 krMer info
 • Värme/Vacuum Massage Rygg 30 min
  30 minuter, 500 krMer info
 • Värme/Vacuum Massage Rygg/stuss 45 min
  45 minuter, 650 krMer info
 • Värme/Vacuum Massage Rygg+Ben 60 min
  60 minuter, 800 krMer info

Svensk Klassisk Massage

 • Massage, 30 min
  30 minuter, 420 krMer info
 • Massage, 45 min
  45 minuter, 570 krMer info
 • Massage, 60 min
  60 minuter, 750 krMer info

Övriga behandlingar

 • Bowenterapi
  550 krMer info
 • Provtagning kolestrol & glukos
  199 krMer info

Personal

noImage
Atlaskotan Malmö
4.7
(107 betyg)
Atlasterapeut, Massageterapeut, Bowenterapeut
Presentkort

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
107 betyg
Wally T.
till Atlaskotan Malmö
Bra och professionellt behandlad vid mitt undersöknings besök .

Visa mer

Caroline Y.
till Atlaskotan Malmö
Snabbt och professionellt förstabesök.

Visa mer

Jonas P.
till Atlaskotan Malmö
Har gått hos massörer, naprapater, kiropraktiker, sjukgymnaster i över 20 år och tror man vet det mesta om spänningshuvudvärk och nack- & ryggont. I lördags fick jag en aha-upplevelse som konkret visade med före- & efterbilder vad som verkligen är fel, tack för detta och på återseende om 2 månader😃👍🏻

Visa mer

Ingrid A.
till Atlaskotan Malmö
Fick snabbt o bra utlåtande!!

Visa mer

Om företaget

Atlaskotan Malmö Atlaskotan erbjuder atlasbehandlingar samt uppföljningsbehandlingar, undersökning och vibrationsmassage och om behov finns även extra atlasbehandling. Atlasbehandlingen som är unikt för oss startar med en noggrann undersökning. Sedan behandlas muskler och bindväv utefter hela ryggen och nacken med värme och djupverkande vibrationsmassage. Primärt behandlas punkter i muskelgruppen nackrosetten, omkring översta nackleden där skallen vilar mot atlaskotan. Vi utför inga ryck eller knäckningar På Malmökliniken erbjuds behandlingar som eventuellt inte finns på övriga atlaskliniker såsom bindvävsmassage, värme/vacum massage, klassisk massage, cellulitebehandling, ansiktsvård samt kolestrol/glukos provtagning. Vi har även ett stort utbud av hud och hår produkter från A´vera som produceras av Dr. Melumad från Israel. Han är internationellt välkänd forskare, föreläsare och skribent inom kosmetik och dermatologi. Mycket välkomna!

Bilder

Medlem i Kroppsterapeuternas YrkesförbundMedlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Detaljer och kontakt
 • Vägbeskrivning Från Malmö C tag stadsbuss 7 och stig av hållplats Öresundsparken. Gå upp Sergels väg och ta första gatan till vänster.
 • 073989605 XXVisa nummer

 • Ola Hanssonsgatan 8, Malmö