Vad vill du boka?

Välkommen hit!

Jag har mångårig erfarenhet av alternativa behandlingsmetoder, och är dimplomerad Kaironreflexolog. Kairon Reflexologi är en modern form av zonterapi som har hjälpt och hjälper många människor till ett bättre, friskare och mer levande liv.

Reflexologi utförs genom att trycka, beröra eller massera olika punkter på kroppen. För att hjälpa dig på bästa möjliga sätt använder jag mig även av inslag från andra tekniker. Du väljer var vi börjar, och sedan följer vi flödet tillsammans.

Jag har med tiden upptäckt att det finns ett behov av vägledande samtal i samband med behandlingen, något som normalt inte hinns med under en normal behandling. Jag erbjuder därför nu en behandlingssession med vägledande samtal, där jag använder mig av min livserfarenhet och intuition, med inslag från bland annat astrologin.

Varmt välkommen, och tveka inte att höra av dig om du undrar över något.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tjänster

En mycket skön och behaglig behandling som hjälper dig att komma ner i varv, stressa ner och uppnå balans och harmoni.
Blodcirkulationen i ansiktet stimuleras vilket påverkar din hy positivt.
Om du under en längre tid samlat på dig stress, kan detta sätta sig som spänningar i kraniet och orsaka obehag. Behandlingen syftar till att släppa dessa spänningar.
Eftersom det finns kroppszoner även på ansiktet och på kraniet kommer hela din kropp att påverkas, och självläkning stimuleras.
Boka detta om du inte vet vilken behandling du ska välja. Vi börjar med ett samtal, så bestämmer vi efter hand.
En behandlingssession där vi avsatt tid för samtal och rådgivning.

För att vägleda dig använder jag mig av min livserfarenhet och intuition, samt av inslag från astrologin och shamanism.

Den astrologiska vägledningen blir mer exakt om du låter mig ta fram ditt personliga födelsehoroskop innan du kommer. Välj då istället "Behandling med vägledande samtal och födelsehoroskop". Det kostar lite mer då det kräver lite förberedelser från min sida.
En behandlingssession där vi avsatt tid för samtal och rådgivning.

För att vägleda dig använder jag mig av min livserfarenhet och intuition, men även av inslag från astrologin och shamanism.

Den astrologiska vägledningen blir mer exakt om du låter mig ta fram ditt personliga födelsehoroskop innan du kommer. Det ligger sedan till grund för kommande samtal.

I samband med din bokning meddelar du mig då följande, så exakt som möjligt:
- Födelsedatum
- Klockslag
- Födelsort/plats
Under healingsessionen är det min intuition som vägleder mig och jag blir en kanal för att låta det högsta bästa hjälpa dig på bästa sätt.
Kairon Reflexologi är en modern och kraftfull zonterapi som har hjälpt och hjälper många människor till ett bättre, friskare och mer levande liv.

Medan den traditionella zonterapin ofta slutar vid fotknölarna har är zonerna i denna metod kartlagd över hela kroppen och på alla nivåer: kroppsligt, mentalt och själsligt. Det gör Kairon Reflexologi till ett mycket kraftfullt verktyg för att behandla olika typer av åkommor eller för att hjälpa dig i din personliga utveckling.

Axet Naturbehandling / Karin Ax

Lite om mig: Jag har varit verksam inom alternativa behandlingar sedan 1995 bland annat i Spekeröd och på Rosenkvartsen i Göteborg. Verksamheten har därefter flyttat runt lite, via bland andra Naturmedicinteamet i Stenungsund och jag har nu landat i Jörlanda strax söder om Stenungsund, där du får behandlingen i mitt hem.

Mina behandlingar syftar bland annat till följande:
- energibalansering
- stressrelease / läkande vid utbrändhet
- öka din mentala stabilitet
- lindra muskelsmärta och ledproblem
- stödja inre organ och hormonsystem
- mycket annat

Jag är inte heltidsterapeut, jag har f.n. heltidsarbete på Volvo Cars i Torslanda, och detta är anledningen till att behandlingstiderna oftast ligger kvällstid.

Betalning via swish.

Tips: "Gilla" min sida på Facebook! Då och då lägger jag ut intressant information och specialerbjudanden.
https://www.facebook.com/Axet-Reflexologi-Zonterapi-567070106743179/
Telefon 073-6195727
Webbsida
E-post
Öppettider Enligt överenskommelse
Adress
Kvarnhöjden 26
444 92 Jörlanda
Stenungsund
Öppna i Google Maps 🗗