Vad vill du boka?

Välkommen hit!

Jag har mångårig erfarenhet av alternativa behandlingsmetoder, och har sedan 1996 huvudsakligen använt mig av zonterapi eller reflexologi för att hjälpa klienter till ett bättre, friskare och mer levande liv.

Zonterapi eller reflexologi utförs genom att trycka, beröra eller massera olika punkter på kroppen. Punkterna representerar på ett specifikt sätt till exempel organ, muskler, leder, vävnader och hormonsystem. Att stimulera dessa punkter hjälper din kropp att läka sig själv.

Varmt välkommen, och tveka inte att höra av dig om du undrar över något.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tjänster

Zonterapi är en gammal och väl beprövad behandlingsform som har hjälpt och fortfarande hjälper många människor till ett bättre, friskare och mer levande liv. Enligt den traditionella definitionen av zonterapi representerar punkter under fötterna olika organ eller kroppsdelar, och behandlingen görs genom beröring eller tryck på dessa punkter, eller zoner.

Reflexologi är en vidareutvecklad form av zonterapi, som är kartlagd över hela kroppen och därmed kan man behandla alla nivåer: kroppsligt, mentalt och själsligt. Det är ett mycket kraftfullt verktyg för att behandla olika typer av åkommor eller för att hjälpa dig i din personliga utveckling. Metoden jag arbetar efter och är diplomerad i är Kairon Reflexologi.

Axet Naturbehandling / Karin Ax

Lite om mig: Jag har varit verksam inom alternativa behandlingar sedan 1995 bland annat i Spekeröd,på Rosenkvartsen i Göteborg samt Naturmedicinteamet i Stenungsund. Jag har nu landat i Jörlanda strax söder om Stenungsund, där du tar emot behandlingen i mitt hem.

Mina behandlingar syftar bland annat till följande:
- energibalansering
- stressrelease / läkande vid utbrändhet
- öka din mentala stabilitet
- lindra muskelsmärta och ledproblem
- stödja inre organ och hormonsystem
- mycket annat

Välkommen att höra av dig om du undrar över något.

Betalning via swish. Pensionärer, långtidssjukskrivna och arbetslösa 10% rabatt.

Tips: "Gilla" min sida på Facebook! Då och då lägger jag ut intressant information och specialerbjudanden.
https://www.facebook.com/Axet-Reflexologi-Zonterapi-567070106743179/
Visa kontaktinformation
Öppettider Enligt överenskommelse
Adress
Kvarnhöjden 26
444 92 Jörlanda
Stenungsund
Öppna i Google Maps 🗗