1. Hem
 2. Hälsovård Göteborg

Barnmorskehuset

betyg4.9 Fantastiskt bra(3448 betyg)
Stampgatan 15, 416 64, Göteborg
VI VILL UPPMÄRKSAMMA ATT VI VÄLKOMNAR ALLA UTAN FÖRKYLNINGSSYMTOM MED EN ANHÖRIG/ RESPEKTIVE. BARN KAN DESSVÄRRE INTE FÖLJA MED PÅ BESÖKET. Välkommen till Barnmorskehuset! Vi är en privat barnmorskemottagning som tydligt skiljer sig mot andra kliniker i regionen. I en lugn och härlig miljö erbjuder vi möjlighet att boka tid för gravidrelaterade besök såsom graviditetskontroller och  efterkontroller för dig som är förlöst. Vi erbjuder även fosterdiagnostik NIPT (non invasive prenatal testing) och obstetriska ultraljud (tidiga graviditetsultraljud, rutinultraljud och tillväxtkontroller). På vår mottagning kan man även få hjälp med preventivmedelsrådgivning och förskrivning av Barnmorska. (Vi sätter dock inte P-stav) Tveka inte att kontakta oss för förfrågningar, gärna via mail. Observera att det är en kontantfri mottagning och det endast är kortbetalning som gäller. Även du som inte är inskriven hos oss är välkommen för enskilda besök och ultraljud. Vi har tid för dig!

Boka tjänst

Fosterdiagnostik / ultraljud

 • NIPT blodprov och ultraljud från v 10+0 och framåt
  5 795 krMer info
 • Rutinultraljud, (RUL), v 18+0-21+6, enbart avsett för singelgraviditet
  1 195 krMer info
 • Tidigt ultraljud, (TUL) v 12+3-15+6
  1 095 krMer info
 • Tidigt ultraljud,(TUL), TVILLING, v 12+3-15+6
  1 195 krMer info
 • Tillväxtultraljud från v 25+0, enbart avsett för singelgraviditet
  1 295 krMer info
 • Tillväxtultraljud med 3D/4D , enbart avsett för singelgraviditet
  1 795 krMer info
 • Viabilitetsultraljud v 8+0-12+2
  995 krMer info

utövare

noImage
Mottagning Anneli
(1145 betyg)
Leg Barnmorska
noImage
Mottagning Annika/Anette
(737 betyg)
leg Barnmorska
noImage
Mottagning Ingrid
(620 betyg)
leg Barnmorska
noImage
Mottagning Karin
(942 betyg)
Leg Barnmorska

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
3448 betyg
Jennifer K.
till Mottagning Ingrid
Jättetrevligt bemötande och duktig barnmorska!

Visa mer

Stefanie H.
till Mottagning Anneli
Så trevligt och varmt bemötande

Visa mer

Nermin K.
till Mottagning Anneli
Anneli var helt fantastisk med sitt varma och innerliga bemötande. Hon är kompetent, tydlig och har ett öppet sätt med härligt sinne för humor och medkänsla med positiv energi. Hon var angelägen om att stunden skulle bli så givande och bra som möjligt för oss. Anneli tog sig tid att visa och förklara och tog många bra bilder. Det var värt varenda krona och vi gick därifrån med en mycket go känsla!

Visa mer

Evelina S.
till Mottagning Karin
vänligt bemötande, lugn, trygg och härlig miljö. Får känslan av att personalen vill hjälpa till och tar sig tid att göra det. Ingen stress, bara lugn och ro och tryggt! :)

Visa mer

Om företaget

Centralt beläget bara några minuter från centralstationen ligger barnmorskemottagningen Barnmorskehuset. Vi erbjuder tillgänglighet och bemötande utöver det vanliga. Alla är varmt välkomna till oss. Även du som inte är inskriven hos oss är välkommen för : -Ultraljud/graviditetsrelaterade -NIPT/fosterdiagnostik -Graviditetskontroller -Preventivmedelsrådgivning Välkommen, vi har tid för dig!

Bilder

Detaljer och kontakt