Beauty Stockholm

betyg4.8 Fantastiskt bra(94 betyg)
Skeppargatan 94, 115 30, Stockholm
Välkommen att boka en behandling hos oss på BeautyStockholm! Spraytan / Soldusch är vår populäraste behandling som vi utfört sedan flera år tillbaka, där vi använder oss av märket VANI-T som används av över 14 miljoner människor världen över. Deras produkter har en naturlig formula som innehåller ett grönt pigment vilket innebär inga orangea toner! Dessutom är VANI-T både en snabbverkande färg men även vegansk och testar inte på djur. De flesta gör en Spraytan för att känna sig fräschare/bekvämare inför olika event eller innan semestern. Listan kan göras lång när det gäller fördelarna och anledningarna till varför man väljer att göra en Spraytan istället för att utsätta huden för farliga UV-strålar. Här kan alla få resultat oavsett vilken hudton man har, det är även viktigt att ha i åtanke att yttre faktorer kan påverka färgen. Det kan bland annat bli en mer intensiv bränna för den som har ett bättre pigment eftersom färgen bearbetar sig med det individuella pigmentet i ens hud. När du bokar din tid se till att alla dina uppgifter är korrekta. Vad du behöver tänka på inför din Spraytan/Soldusch finner du i villkoren som du godkänner innan bokningen går igenom. Vi har även DROP-IN tider med jämna mellanrum, dessa lägger vi ut på instagram. Du kan även ringa till oss för DROP-IN. Följ gärna oss på Instagram: beautystockholm Eller gilla oss på Facebook: Beauty Stockholm

Boka tjänst

SPRAYTAN / SOLDUSCH

 • Spraytan Ansikte + Dekoltage5 minuter, 150 kr · Mer info
  Boka
 • Spraytan HALVKROPP10 minuter, 290 kr · Mer info
  Boka
 • Spraytan HELKROPP + Ansikte15 minuter, 450 kr · Mer info
  Boka
 • Spraytan HELKROPP + Ansikte - GÅ TVÅ personer för 700kr30 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka
 • Spraytan HELKROPP + Ansikte - GÅ TRE personer för 900kr40 minuter, 900 kr · Mer info
  Boka
 • Spraytan HELKROPP + Ansikte - GÅ FYRA personer för 1300kr45 minuter, 1 300 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Spraytan
(94 betyg)
Spraytan
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
94 betyg
till Spraytan
Detta är utan konkurrens den bästa spraytan i hela Stockholm! Så trevliga och proffsiga, så jämnt & snyggt resultat och det ser så naturligt ut! Jag får ofta frågan var jag har gjort min spraytan för det är så ovanligt snyggt och jämnt och ser så naturligt ut. Som om man varit på solsemester:-)Världsklass!
till Spraytan
So nice, welcoming and informative! Was my first time spray tanning and it was great! I felt super comfortable, got a lot of instructions during and after the session. Super happy!
till Spraytan
Bästa Spraytan i hela Stockholm! Sååå snygg färg och så trevligt & proffsigt bemötande. Toppklass!!
till Spraytan
Superbra!

Om företaget

Välkommen att boka in dig på en behandling hos oss. Vi finns på Skeppargatan 94 bara 3 min från tunnelbana Karlaplan. Kommer du med bil? Det finns gott om parkeringsplatser alla tider på dygnet! I en mysig och trivsam miljö kan du njuta av ro givande och sköna behandlingar för både kropp och själ. Vi kan hjälpa dig att både se strålande ut och må bra. Vi behandlar en mängd problem med resultat oavsett gäller det acne eller smärta i rygg,axlar. Med stor intresse och passion för människors välbefinnande finns vi på Beauty Stockholm för Dig!

Bilder