Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

Hypnos är ett fullständigt naturligt fenomen, ett behagligt och avslappnat tillstånd. Det kan enkelt förklaras med ett förändrat medvetandetillstånd, där yttervärlden upplevs mindre viktig och en inre fokusering äger rum. Jag guidar dig igenom en session som stödjer dig i att släppa taget om rädslor, oönskade beteenden och gamla mönster som du kan ha fastnat i.

Jag har gått min hypnosutbildning för Jörgen Sundvall, SSEAH
Tidigare Liv
Via det undermedvetna sinnet är det möjligt att nå Tidigare Liv. När du gör en resa till ett annat liv kommer du att uppleva händelser och känslor som på ett påtagligt sätt ofta påverkar dig i det liv du lever idag. Det gör det möjligt för dig att förstå ditt agerande i olika sammanhang. Ofta handlar det om vissa mönster i ditt beteende, hämningar av olika slag och att förstå och hantera den familj du lever med idag.

Jag har gått min hypnosutbildning för Jörgen Sundvall SSEAH
Cranio Sacral Terapi
Det cranio sacrala systemet bidrar bland annat med att försörja hjärnvävnaden och ryggraden med näring. Terapin utgår ifrån kunskapen att hjärnan, hjärnhinnorna, ryggraden och korsbenet med sin ryggmärgsvätska utgör ett slutet system. Genom lätt beröring av vissa områden på huvud och rygg kan flödet i det craniosacrala systemet normaliseras. Detta förstärker kroppens självläkande processer då kroppen ges möjlighet att själv lösa spänningar och obalanser.

Jag har gått min utbildning via Upledger Institute Scandinavia
Cellminnesmålning
Alltfler forskare är övertygade om att våra minnen lagras i kroppens celler som cellminnen, och inte i hjärnan som tidigare ansetts. Dessa cellminnen är en del av vårt energisystem som omger och genomsyrar oss. Genom din starka intention och en målningsövning har du möjlighet att släppa taget om de destruktiva cellminnen som belastar ditt system. Istället kan du befästa ett nytt starkt cellminne genom målning som leder dig vidare i din personliga och andliga utveckling.

Jag har gått min handledarutbildning i Cellminnesmålning för Bengt Persson, upphovsmannen till terapin

Beeyond

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Kyrkogatan 11
761 30 Norrtälje
Mosebacke-Storsten
Öppna i Google Maps 🗗