1. Hem
  2. Friskvård Stockholm

BetterFeel

betyg4.6 Fantastiskt bra(12 betyg)
Kungstensgatan 59, 11329, Stockholm
BetterFeel är platsen för dig som ser holistiskt på välmående och din hälsa för både kropp & knopp. Genom att balansera energiflödet reduceras stress vilket stärker kroppen och förbättrar dess självläkande process och förmåga. Välkommen till en hälsosam vardag!
20533

Boka tjänst

Kampanjer

  • Kampanj
    Behandling - Biofeedback (1a besöket)
    75 minuter, 846 kr (ord. 995 kr) · Mer info
    För tider fram till 9 maj
    Boka

Ansikte/Skönhet - Biofeedback

  • Erbjudande Mars & April - Pearl Rejuvenation 695 kr (ord 995 kr)
    60 minuter, 695 krMer info
    Boka
  • Opal Rejuvenation
    35 minuter, 595 krMer info
    Boka
  • Smått & Gott (kombinera dina 7 favoriter)
    40 minuter, 595 krMer info
    Boka

Coaching

  • Individuell coaching - 5 gånger
    60 minuter, 5 000 krMer info
    Boka
  • Personlig Coaching (60 min)
    60 minuter, 1 250 krMer info
    Boka

Kroppsbehandling, Biofeedback

  • Kampanj
    Behandling - Biofeedback (1a besöket)
    75 minuter, 846 kr (ord. 995 kr)Mer info
    För tider fram till 9 maj
    Boka
  • Behandling - Biofeedback (återbesök på salong)
    60 minuter, Från 695 krMer info
    Boka
  • Behandling - Biofeedback (Återbesök, distans)
    90 minuter, 695 krMer info
    Boka

Övrigt - Annan

  • LYX-Paketet Kropp & Ansikte
    90 minuter, 1 350 krMer info
    Boka

Personal

noImage
Irene
4.6
(12 betyg)
Frekvensmedicin/Biofeedback/Coaching

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
12 betyg
Katarina A.
till Irene
En skön och avkopplande behandling

Visa mer

marlene r.
till Irene
Har ME/CFS och fibromyalgi. Levt med kroppslig smärta sen 2010. Den kom och gick och förflyttades runt om olika delar i kroppen. Från 2015, blev det en ihållande smärta. Under behandlingen, var det en stund av ingen smärta, kände mig så "lätt" och fri. Var många år sen sist. Smärtan kom dock tillbaka men ej lika grov som innan. (Skriver ca 5h efter behandlingen)T om min syn blev bättre, har läsglasögon efter optikerbesök men ME/CFS påverkar synen ytterligare. Den blir grumlig när kroppen/hjärnan upplever stress. Eftersom det är inte ett "synfel" hjälper inte glasögon. Summakardemumma - när jag kom till Irene, kunde jag knappt stå på benen, när jag lämnade var jag starkare. (Orkade t om gå en sväng i en butik) Kan ännu inte svara hur detta håller i längden och hur det kommer påverka mina sjukdomar men en väldigt imponerad start. Ger mig hopp i en annars som det känns hopplöst situation med mina diagnoser. Och behandlaren Irene är fantastisk. Kände mig trygg i att hon vill mitt bästa.

Visa mer

Camilla H.
till Irene
Härlig miljö med fantastiskt möte med lugn och kunnig terapeut. Frekvens terapi har gjort mig lättare, mer energi och tagit udden av min värk. Otroligt glad att jag kommit i kontakt med denna terapi.

Visa mer

Annelie S.
till Irene
Det här var precis vad jag sökte efter. Professionellt bemötande, en skön avslappning under arbetets gång och uppenbara resultat direkt. Två problemområden i min rygg t ex, de känns inte längre efter besöket. Kanonbra kontakt vid frågor som dök upp efteråt. Jag ska garanterar tillbaka. Rekommenderar varmt att gå till Irene på BetterFeel!

Visa mer

Om företaget

Frekvensmedicin fångade mitt intresse med storm och jag utbildade mig. Ju mer jag studerade och lärde mig, desto mer fascinerad blev jag. I dag vet jag att det går att behandla kroppen på alternativa sätt genom kroppens energibalanser. Genom min egen personliga utvecklingsresa lärde jag mig mycket om hur våra tankar påverkar oss, vilket i sin tur påverkar våra handlingar och i förlängningen de resultat vi får. Jag gick från tanke till handling när min passion för hälsa och välmående tog fart och startade BetterFeel. Jag vill hjälpa fler att hitta ett mer holistisk synsätt, och en starkare vilja att leva mer hälsosamt utifrån ens egna förutsättningar.

Bilder

Detaljer och kontakt