1. Hem
 2. Annan Skövde

Billingens Yoga & Hälsa

betyg4.9 Fantastiskt bra(46 betyg)
Advokatvägen 8, 541 54, Skövde
VÄLKOMMEN HIT! Jag heter Katarina och är Legitimerad Fysioterapeut, Ergonom, Massör, Yogainstruktör och har jobbat och utbildat mig inom hälsa och rehab sedan 2001. Jag har skapat ett härligt rum med mottagning i vår villa för att erbjuda behandlingar och friskvårdstjänster i personlig, lugn, harmonisk & naturnära miljö. I en mysig inbjudande trevlig atmosfär med brasan som knastrar passar det extra bra att unna sig en stund att ta hand om sig själv. Här erbjuds du; *Klassisk Massage och Behandlande Fysioterapeutisk Massage *Mjuk Medicinsk Massage *Yoga/ Yoga individuellt och i grupp. Ny gruppstart september 2022! *Personlig Träning/ Gruppträning Min mottagning ligger i hemmet med panoramautsikt som vetter mot Billingen. Parkering på gatan precis utanför huvudentrén. Yogagrupper erbjuds i mysiga scoutstugan i Hentorp. Jag har samarbete med Billingehus Hotell Gym & Spa för den som önskar personlig träning i lugn, harmonisk gymmiljö med magnifik utsikt. OBS! Samarbetet återupptas sommaren 2023 då i nya lokaler! Jag erbjuder också företag klassisk massage samt ergonomikonsultation, belastningsergonomiföreläsningar och yogapass på plats. Vid massage används endast egengjorda oljor och liniment med ekologiska, egenodlade och eller närodlade ingredienser! Betalning sker på plats. Jag är ansluten till ePassi så det går också bra att betala via ePassi appen för dig som önskar nyttja ditt friskvårdsbidrag. Vid bokning via ePassi observera att en 10% administativ kostnad läggs på grundpriset som anges. Behöver du en present? Fina presentkort finns att köpa här på mottagningen som uppskattad gåva till nära och kära! Tystnadsplikt gäller. Vid bokning godtar du att jag sparar personuppgifter enligt GDPR. Jag för också en enkel journal för att på bästa sätt kunna behandla dina besvär. Jag är fullvaccinerad mot Covid -19. Välkommen att följa mig på Facebook eller Instagram! sök " Billingens Yoga & Hälsa" Billingens Yoga & Hälsa har tecknad praktikerförsäkring och innehar F-skatt.

Boka tjänst

Klassisk Massage

 • Klassisk Massage 45 min
  45 minuter, 700 krMer info
 • Klassisk Massage 60 min
  60 minuter, 790 krMer info
 • Klassisk Massage 90 min
  90 minuter, 1 150 krMer info
 • Klassisk Massage Deluxe 120 min
  120 minuter, 1 450 krMer info

Mjuk Medicinsk Massage

 • Mjuk Medicinsk Massage 60 min
  60 minuter, 790 krMer info
 • Mjuk Medicinsk Massage 90 min
  90 minuter, 1 150 krMer info

Mediyoga

 • Mediyoga Individuellt 60 min
  60 minuter, 790 krMer info
 • Mediyoga Individuellt 90 min
  90 minuter, 1 150 krMer info

Personlig Träning

 • Personlig Träning
  60 minuter, 790 krMer info

Ergonomikonsultation/ Företagsmassage

 • Ergonomikonsultation/ Företagsmassage
  30 minuter, KostnadsfriMer info

utövare

noImage
Katarina Winge
4.9
(46 betyg)
Leg. Fysioterapeut Ergonom Massör Yogainstruktör

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
46 betyg
Clàudia G.
till Katarina Winge
Best massage ever! My mom got the massage and she was absolutely happy and relaxed afterwards. Such a cozy environment, warm, welcoming and Katarina has magical hands. I would definitely recommend it! Such an amazing experience 😍😍😍

Visa mer

Maria D.
till Katarina Winge
Katarina är varm, inkännande, professionell, respektfull och närvarande i mötet och behandlingen att upplevelsen blir så oerhört värdefull. Hon utstrålar trygghet och förtroende. Jag är så glad att jag bokade tid hos henne.

Visa mer

Marie K.
till Katarina Winge
Lugnet och värmen mötte mig så fort dörren öppnades. Katarina är mycket inkännande och kändes mycket kunnig i det hon gör. Kan varmt rekommendera.

Visa mer

Lennart R.
till Katarina Winge
Kunnig massör med hög kompetens som förklarar bra hur kroppen fungerar. Hon ger också bra tips på hur jag ”ska sköta min kropp”.

Visa mer

Om företaget

Jag heter Katarina och är Legitimerad Fysioterapeut, ergonom, massör, yogainstruktör. Jag har jobbat och utbildat mig inom hälsa och rehab sedan 2001. Jag har skapat ett härligt rum med mottagning i vår villa för att erbjuda friskvårdstjänster i persolig, lugn, harmonisk, naturnära miljö både till dig som vill ta hand om dig i förebyggande syfte för bästa hälsa och dig som har besvär som du önskar hjälp och handledning med. Här bjuds du unna dig själv en stund i en mysig inbjudande trevlig atmosfär med brasan som knastrar och värmer då det är lite kyligt ute, vid vackert väder står dörren på glänt mot trädgården för att släppa in fågelsången. Behandlingar och Friskvårdstjänster: *Klassisk massage och behandlande fysioterapeutiskt massage *Yoga i grupp/individuellt *Naturguidning/Skogsbad *Personlig Träning Min mottagning ligger i hemmet med panoramautsikt som vetter mot Billingen. Parkering på gatan precis utanför huvudentrén. Yogagrupper erbjuds i mysiga scoutstugan i Hentorp. Jag har samarbete med Billingehus Hotell Gym & Spa för den som önskar personlig träning i lugn, harmonisk gymmiljö med magnifik utsikt. OBS! Samarbetet återupptas sommaren 2023 då i nya lokaler! Här används endast egengjorda oljor och liniment med ekologiska, egenodlade eller närodlade produkter! Betalning sker på plats. Jag är ansluten till ePassi så det går också bra att betala via ePassi appen för dig som önskar nyttja ditt friskvårdsbidrag. *Vid bokning via ePassi observera att en 10% administativ kostnad läggs på grundpriset som anges. Behöver du en present? Fina presentkort finns att köpa här på mottagningen som uppskattad gåva till nära och kära! Varmt Välkommen! Läs mer! billingensyogaohalsa.se

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Stängd nu
  • Mån09:00 - 15:00
  • Tis08:30 - 14:00
  • OnsStängd
  • Tor08:30 - 14:30
  • Fre08:30 - 14:00
  • LörStängd
  • SönStängd
 • 07073390 XXVisa nummer

 • Advokatvägen 8, 541 54, Skövde