Bioind AB

betyg4.9 Fantastiskt bra(16 betyg)
Tyforsvägen 4B, 770 10, Fredriksberg
Välkommen till Bioind! Vi arbetar holistiskt och naturligt, med verktyg så som kostomläggning, näringsterapi, rörelse och tillskott. Detta kan man kalla livsstilsmedicin. Målet är att hitta grundorsaken hos barn med diagnoser eller symtom så som autismspektrum, ADHD,ADD,OCD,ODD, koncentrationsproblem, explosiva barn, tics, tourettes osv och åtgärda dessa orsaker så att dessa barn får chans att läka. Dessa metoder passar sig lika bra för andra kroniska sjukdomar och symtom. Så som stressrelaterade symtom, astma, allergier, magproblem, ångest och smärtproblematik. Boka individuell konsultation via Skype eller telefon om du t.ex Har svårt att komma igång med ditt barns kostomläggning eller har kört fast. Om du känner dig hjälplös och behöver råd och tips samt en plan för hur du kan gå vidare för att hjälpa ditt barn. Har kommit till en platå och behöver hjälp att komma vidare. Misstänker tungmetallbelastning och behöver en plan för att få fart på kroppens avgiftning på ett säkert sätt. Tror att ditt barn eller du själv har någon form av infektion typ Candida, SIBO, parasiter eller virus? Behöver hjälp med tips runt tester och tolkning av dessa. Om du har någon form av kronisk sjukdom. Besväras av allergier mot saker i omgivningen eller födoämnen. Har histaminproblematik. Lider av astma Är deprimerad, trött, håglös, har hjärndimma eller minnesproblematik. Det finns olika alternativ att välja på beroende på om du har barn som är äldre eller yngre än 8 år eller om du är vuxen. Konsultationer som rör barn över 8 år och vuxna är med djupgående och individanpassade. Konsultationer som rör barn under 8 år blir mer som en generell utbildning där jag utifrån din kunskap som förälder kan berätta mer om vilka olika behandlingsprotokoll som används inom funktionsmedicinen i USA om kostbehandling, näringsterapi, manuella terapier och hur det fungerar för andra barn och föräldrar. När du bokar nedan i kalendern så väljer du den bokningstyp som stämmer bäst överens med din unika situation. Konsultationerna sker via Skype, telefon, Messenger eller Facetime samtal. Inga barn närvarar vid konsultationen. Ungdomar väljer förstås själva om de vill delta. Vid ett första konsultationstillfälle vill vi rekommendera att välja den längre tiden för att vi ska hinna gå igenom din eller ditt barns historia grundligt.

Boka tjänst

Individuella konsultationer

 • Hälsokonsultation / Kostrådgivning 60 minuter, 900 kr · Mer info
  Boka
 • Hälsokonsultation / Kostrådgivning (första längre möte)90 minuter, 1 200 kr · Mer info
  Boka
 • Hälsokonsultation, föräldrar till barn med NPF- symtom (under 8 år)60 minuter, 900 kr · Mer info
  Boka
 • Uppföljningssamtal 15 minuter15 minuter, 250 kr
  Boka
 • Uppföljningssamtal 30 minuter30 minuter, 450 kr
  Boka
 • Hälsokonsultation, föräldrar till barn med NPF- symtom (under 8 år) 90 minuter90 minuter, 1 200 kr
  Boka
 • Hälsokonsultation, föräldrar till barn med NPF- symtom (över 8 år)90 minuter, 1 200 kr · Mer info
  Boka
 • Hälsokonsultation, föräldrar till barn med NPF- symtom (över 8 år)60 minuter, 900 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Malin Gyllsdorff
(16 betyg)
Kost- & hälsocoach
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
16 betyg
till Malin Gyllsdorff
Otroligt kunnig inom området!
till Malin Gyllsdorff
Värdefulla kunskaper & fantastiskt fin rådgivning kring just vår situation. Rek till 100% 🌟
till Malin Gyllsdorff
Otroligt hjälpsam och erfaren! Bättre vägledare får man leta efter!
till Malin Gyllsdorff
Malin har en enorm kunskap gällande kroppen och hur den fungerar. Utan hennes hjälp har inte våran son mått så bra som han gör idag.

Om företaget

På Bioind arbetar vi med naturliga behandlingsmetoder för att lindra, mildra och helt få bort neuropsykiatriska symtom samt andra kroniska sjukdomar och symtombilder.

Bilder