1. Hem
  2. Friskvård Uppsala

BirchTreeWellness

betyg5 Fantastiskt bra(5 betyg)
Kungsgatan 16, 75332, Uppsala
Välkommen till Birch Tree Wellness! Jag erbjuder reiki i en mysig lokal i en gammal kyrka på Kungsgatan i Uppsala. Om du hellre vill vara i lugn och ro i ditt eget hem kan jag även erbjuda dig reiki på distans. Visste du att du kan använda ditt friskvårdsbidrag för reiki? Varmt välkommen till mig, och varmt välkommen att höra av dig om du har funderingar kring vad en behandling innebär. Om du är i behov av behandling en vardagskväll så kan det ibland gå att ordna även om det inte finns tider här i onlinebokningen. Hör gärna av dig via telefon eller mail så kan vi komma överens om en tid för distansbehandling.
9792

Boka tjänst

Reiki

  • Reiki
    60 minuter, 700 krMer info
    Boka
  • Reiki på distans
    60 minuter, 500 krMer info
    Boka

Shamansk behandling

  • Shamansk behandling - elevbehandling
    120 minuterMer info
    Boka

Personal

noImage
Elenor
5
(5 betyg)
qliro

Betyg och recensioner

5Fantastiskt bra
5 betyg
K J.
till Elenor
The session was the best I have ever heard. Every detail was spot on and I felt very relax. Will definitely come back again

Visa mer

BirchTreeWellness
I'm glad you are happy with your treatment. Welcome back at any time!

Visa mer

Elenor B.
till Elenor
Test

Visa mer

Anna B.
till Elenor
Ellinor är mjuk och varm i sitt sätt att vara, det känns väldigt naturligt att vara med henne. Jag fick en Soul retrieval men det var inte alls så obehagligt som jag hade tänkt mig. Och ändå gav det mycket effekt, det växte fram något i mig veckan efter som kom att vara väldigt relevant för mitt liv just nu. Detta fungerar verkligen!

Visa mer

BirchTreeWellness
Tack för din fina recension! Jag är glad att behandlingen hjälpte dig och att det känns bra. Namaste!

Visa mer

Om företaget

Jag är certifierad reikibehandlare sedan 2019. Jag är även elev i shamanska healingtekniker och planerar att så småningom kunna erbjuda även den formen av healing, samt guidade trumresor. Varmt välkommen! Du hittar mig även på Instagram, @birchtreereiki Visste du att du kan använda ditt friskvårdsbidrag för reiki-behandling? Reiki är godkänt som friskvård, och därför kan du använda ditt friskvårdsbidrag när du går på en behandling hos mig. Det gäller både för reiki på plats och på distans. Jag har F-skattsedel och ansvarsförsäkring.

Bilder

Detaljer och kontakt