Vad vill du boka?

Traditionell medicin för moderna människor

Akupunktur är en naturlig och skonsam behandlingsmetod som behandlar både kroniska och akuta åkommor. Besvär som smärttillstånd, hormonella obalanser, sömnproblem, stress och matsmältningsbesvär kan lindras.

Du hittar mig på Sankt Pauligatan 5 i Göteborg, nära Redbergsplatsen.

Varmt välkommen.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Akupunktur

Akupunktur tillhör den kinesiska medicinen som under tusentals år utvecklats till en effektiv metod som behandlar både akuta och kroniska besvär. Under ditt första besök kartlägger vi ditt aktuella hälsoläge och gör en grundlig undersökning för att kunna utforma den bästa behandlingsplanen.
Efter ditt första besök behöver du ofta göra en rad återbesök för att uppnå bästa effekt av din akupunkturbehandling. Här bokar du tid för ditt återbesök.
Om du köper ett behandlingspaket sparar du 300:- jämfört med separata behandlingstillfällen. Gäller ej för nybesök.
Gua Sha är en uråldrig behandlingsmetod som tillhör den kinesiska medicinen. Det är en form av massage som utförs på kroppsytan för att öka cirkulation och hjälper mot en rad besvär. Ett speciellt redskap används under behandlingen och det är vanligt att små blödningar uppstår som kan ge blåmärken. Oftast försvinner dessa efter några dagar.

Bodhi Akupunktur

VÄLKOMMEN TILL AKUPUNKTÖR ANDREAS THURFJELL

Akupunktur är en naturlig och skonsam behandlingsmetod som behandlar både kroniska och akuta åkommor. Besvär som smärttillstånd, hormonella obalanser, sömnproblem, stress och matsmältningsbesvär kan lindras.

Genom akupunktur stärker vi kroppen både fysiskt och emotionellt. Vi stärker immunförsvaret, ökar energinivåerna och låter kroppen återhämta sig.

Efter en behandling är det vanligt att du känner dig lugn och avslappnad. Många känner en ökad livskvalité och en mer balanserad vardag.

Andreas Thurfjell driver Bodhi Akupunktur och är utbildad inom Traditionell Kinesisk Medicin.

Läs mera på https://bodhiakupunktur.se

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Tisdag & Torsdag
Adress
Sankt Pauligatan 5
416 60 Göteborg
Lunden
Öppna i Google Maps 🗗