Vad vill du boka?

                                                                                                                         Body Structure Consulting - BSC
                                                                                                               - livskraftiga möten och behandlingar sedan 1997 -

www.bodystructure.se
           

Medicinsk Behandlande Massage och konsultation hos BSC
vänder sig till Dig som har besvär i kroppen och vill komma vidare i Ditt eget hälsoarbete på ett djupare avancerat sätt - både med akuta och långdragna besvär - behandlingen sker med en karaktär av djupare, hårdare och holistiska terapeutiska behandlingstekniker som kompletteras med konsultation - behandling sker även förebyggande syfte i samma karaktär - behandlingen utgör ingen form av mjuk prova-på-behandling.

Behandling hos BSC utgör ett mycket bra komplement för Dig som arbetar med din egen frekvenshöjning - djupare och hårdare behandling av muskler och leder samt Kraniosakralbehandling stödjer kroppens egen process i frekvenshöjningen.

__________________________

När du bokar tid:

Vänligen meddela BSC i rutan "Meddelande" i bokningsfunktionen om vilket/vilka besvär Du vill ha hjälp med vid behandling och konsultation samt eventuella sjukdomstillstånd, skador och operationer, förlossning inom de senaste 3 månaderna eller liknande som vi behöver ta hänsyn till - denna information är nödvändig för att kunna undvika onödiga komplikationer i samband med och efter behandling.

Meddela även om betalning sker via Wellnet eller Actiway.
                                                                      ___________________________


For information in english about BSC´s treatments - read more at BSC`s website - bodystructure.se - IN ENGLISH

BSC erbjuder Dig
- funktionell djup behandling, kunskap och långsiktigt synsätt för Din hälsa.

BSC är ett friskvårdsföretag som sedan 1997 erbjuder behandling och konsultation med särskild inriktning på fysisk behandling av besvär i kroppen och samtal kring frågor om hälsa och livsstil.

BSC har lång erfarenhet av att behandla flertalet olika besvär - både akuta och långdragna - med en unik kombination av olika behandlingsformer och tankesätt ger behandling och konsultation en mycket effektiv hjälp med de besvär som Du har - och mer hållbara behandlingsresultat - vid t ex
- besvär i muskler och leder, nedsatt cirkulation, stelhet och trötthet
- akuta låsningar i rygg, nacke och bäcken, spänningshuvudvärk, spänningsbesvär i hals och käkled
- strålnings- domnings- och stickningskänslor

BSC ger även behandlingar inom Gravidmassage för att minska och lindra besvär under och efter graviditeten som t ex värk samt svullnad i nacke, skuldror, rygg, armar, ben, händer och fötter. Behandlingen är ett effektivt sätt för den gravida att minska sin stress - både under sin graviditet och inför förlossning. Behandling kan erhållas under hela sin graviditet fram till förlossning. All behandling sker med unika mjuka, säkra, effektiva och särskilt utformade massagegrepp för den gravida kroppen - rekommenderas av mödravård och barnmorskor.
- kontakt gärna BSC via för mer information om Gravidmassage och tidsbokning.

BSC är återförsäljare av Holistic`s naturliga och högkvalitativa näringsprodukter - för en ökad vitalitet och naturlig funktion i kroppen -  http://bsc.vitamera.se

BSC förespråkar en naturlig livsstil för att man ska kunna komma till rätta med de besvär som man gärna vill ha hjälp med - kost, motion, sin mental och emotionella miljö, vila och återhämtning osv - att bara behandla  besvär utan att göra egna effektiva insatser i sin egenvård riskerar att besvären snart är tillbaka - behandling och egenvård gör skillnad!

Behandling och konsultation sker endast efter tidsbokning.

BSC har mottagning i
- Stockholm - Tomtebogatan 6, nb - (Birkastan - S:t Eriksplan) - behandling bokas via Bokadirekt, epost eller mobiltelefon.
- Tumba - Dalvägen 19 (DanniLee`s Salong) - (mottagning på söndagar) behandling bokas via epost eller mobiltelefon.

Bokningsregler
All behandling och konsultation sker efter tidsbokning.
Avbokning och ombokning ska ske senast dagen före den bokade behandlingen.
Avbokning, ombokning och uteblivande från behandlingen samma dag som den bokade behandlingen medför att man nödgas ersätta behandlingsarvodet tillfullo - oavsett orsak.

BSC eftersträvar alltid en hög servicenivå för klienter - kontakta mig gärna på 0704 / 24 79 42 så vi gemensamt kan finna någon annan tid för behandling och konsultation som kan passa för dig än de tider som anges i bokningskalendern - det går oftast att hitta en passande tid.

Kontakta gärna BSC om du är osäker på om Ditt besvär kan behandlas - det går oftast att få ett bra resultat som botar eller lindrar Dina besvär - behandling gör skillnad !

Välkommen!
Body Structure Consulting - BSC


Omdöme från en klient


Pia H

"Fredriks behandlingar omfattar många kompetenser och metoder vilket ger en behandling med fokus på VARFÖR och inte bara fokuserar på och behandlar symptomen. Jag hade i många år gått till kiropraktor för nack- och ryggproblem och när jag fick ischiaskänning i ena benet så släppte det aldrig helt. När Fredrik hade gett mig en 30-minutersbehandling var ischiasen borta. Frozen shoulder fick jag också hjälp med och efter 3:e behandlingen var jag symptomfri. Fredrik gör skillnad och jag har rekommenderat honom till många av mina vänner och bekanta och flertal av dem har lytt mitt råd och är nöjda."


Se gärna andra klienters omdömen som lämnats om behandling hos BSC nedan under Mer info för Djupt Behandlande Massage eller på www.bodystructure.se - se omdömena under fliken - OM BSC.


                                                                                                           Certifierad Massör av Branschrådet Svensk Massage
                                                                                                                  Dipl. Massageterapeut    Dipl. Kinesiolog
                                                                                                         Dipl. Revolvingterapeut    Dipl. Kraniosakralterapeut
                                                                                                              Dipl. Ayurvedisk Hälsorådgivare      Dipl. Gravidmassör
                                                                                                      Holistic`s näring - för matsmältning och immunförsvar
                                                                                                               Samtal i frågor om hälsa och egen utveckling
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Behandlingar

Käkleden kan orsaka flera olika besvär - både i själva käkleden men även i närliggande områden som t ex huvudvärk, spänning i hals, nacke och axlar. På sikt kan spänning och låsning i käkleden även orsaka besvär i kroppen avseende t ex balansen och koordinationen.

Vid möte hos BSC för behandling av käkleden sker:

- vid första mötet ett lite längre samtal kring mekanismerna och upphoven till besvär i käkleden samt förslag på insatser som man själv kan göra för att minska sina besvär. Att man själv gör egna insatser är oerhört viktigt för att komma till rätta med sina besvär. BSC förespråkar en naturlig livsstil med enkla friskvårdsinsatser.

- behandling av käkledens muskulatur för att minska spänning och felfunktion - vid behandlingen används även tekniker inom kraniosakral terapi, massage av hals, nacke, axlar och rygg, muskeltöjning, pressur m.m. - det som behandlas sker med utgångspunkt från Din aktuella hälsostatus som Du har i kroppen som påverkar dina besvär.

Ett möte hos BSC omfattar cirka 50 minuter med behandling, ett lite längre samtal vid första mötet och uppföljningssamtal vid efterkommande möten.

______________________

Vänligen meddela BSC om vilket/vilka besvär som du vill ha hjälp med vid behandling och konsultation när du bokar tid samt eventuella sjukdomstillstånd, operationer och skador som vi behöver ta hänsyn till för att undvika att onödiga komplikationer uppstår vid behandling och i din egenvård - meddela detta i rutan "Meddelande" när du bokar behandling.
_____________________

Oftast behövs det några möten och att man själv gör egna insatser i sin egenvård för att komma till rätta med besvären - behandling och egna friskvårdsinsatser gör skillnad !

Välkommen !
Body Structure Consulting - BSC
Behandling av besvär i den gravida kroppen - behandling som minskar och lindrar värk samt svullnad i nacke, skuldror, rygg, armar, ben, händer och fötter.
____________________
Meddela BSC om vilket/vilka besvär du vill ha hjälp med vid behandlingen och om Du har medicinska tillstånd som vi behöver ta hänsyn till vid behandlingen som t ex skador, händelser under graviditeten osv - skriv detta i rutan "Meddelande".
___________________

Behandling med förebyggande och rehabiliterande insatser för den gravida på ett effektivt och skonsamt sätt i en lugn och rogivande miljö.

Denna behandlingstyp är ett unikt sätt att behandla gravida med säkra behandlingstekniker och rekommenderas av mödravården och barnmorskor - all behandling anpassas efter de olika faserna i graviditeten med mjuka och effektiva massagegrepp.

Under behandlingen ligger Du bekvämt, avkopplat, tryggt och säkert på en speciellt designad gravidmassagekudde på mage och rygg.

Ett möte hos BSC omfattar cirka 50 minuter och omfattar behandling och samtal kring de besvär du vill ha hjälp med samt förslag på egenvårdsinsatser som kan hjälpa dig att minska besvären under din graviditet.

Kontakta mig gärna så berättar jag mer om Gravidmassage och vad den kan göra för Dig under och efter Din graviditet.
Varmt Välkommen!


Omdöme om Gravidmassage hos BSC

Emily P - Gravidmassage - behandling from v19-v39
"Massage hos Fredrik hjälpte mig mycket under hela min graviditet. Från att få hjälp med stel rygg och nacke i och med att magen växte till att lindra krypningar samt trötthet i vaderna. Avslappningen som följer efter en behandling är värd oerhört mycket när kroppen går igenom så stora förändringar. Behandling hos Fredrik rekommenderas varmt.”
En djupare och hårdare massagebehandling för dig som vill ha ordentlig genomgång av din muskulatur.

BSC har flerårig erfarenhet av behandling i idrottssammanhang - Stockholm Maraton, StockholmsLoppet, EM i handikappbordtennis, VM i Triathlon, Vätternrundan, IronMan.

Mötet omfattar cirka 50 minuter med behandling och kortare samtal kring träning och livsstil. Vid varje behandlingstillfälle följer vi upp hur det har gått för Dig med egna friskvårdsinsatser, träning och eventuella besvär.

______________________________
Observera:
Idrottsmassage inte är detsamma som Medicinsk Behandlande Massage - om du har något besvär som du vill ha hjälp med så boka istället behandling i Medicinsk Behandlande Massage.

Hör av dig till BSC om du är osäker på vad som kan hjälpa dig på bästa sätt.
_____________________________

Välkommen !


Omdömen om Idrottsmassagebehandling hos BSC
Carlos T - löpträning
"Jag har gått i nästan två år (HT 2015) hos Fredrik, genom min tidigare arbetsgivare men sedan jag bytt arbetsgivare har jag fortsatt gå till hans praktik detta trots att det erbjuds den tjänsten hos min nuvarande arbetsgivare. Jag löptränar fem dagar i veckan och de fördjupade behandlingarna återställer mig till 100%. Hade fått behandlingar av 5 olika massörer och i perioder innan så jag hade lite att jämföra med.
Jag kan starkt och varmt rekommendera Fredriks behandlingar antingen om du vill må bra och få framgång i din träning eller endast för ditt välbefinnande."

Oscar - spring- och simlopp
"Fredriks behandling har stöttat mig att få större rörlighet i rygg och nacke som har underlättat för mig i min träning och tävling inom spring- och simlopp. Fredrik har lyckats jobba igenom muskelgrupper där tidigare terapeuter inte lyckats komma igenom."
Kraniosakral behandling utgörs av en mycket mjuk och lätt behandling av kroppens s k kraniosakrala puls för att hjälpa kroppen att hitta tillbaka till en naturlig rytm i muskulatur, leder och bindväv.

Mötet hos BSC omfattar cirka 50 minuter med behandling och konsultion - samtal kring ditt besvär och förslag på friskvårdsinsatser som du själv kan göra för att komma till rätta med ditt besvär. Vid varje behandlingstillfälle följer vi upp hur det har gått för Dig med både ditt besvär och Dina egna friskvårdsinsatser. BSC förespråkar en naturlig livsstil med enkla friskvårdsinsatser.

______________________

Vänligen meddela BSC om vilket/vilka besvär som du vill ha hjälp med vid behandling och konsultation när du bokar tid samt eventuella sjukdomstillstånd, operationer, förlossning inom de senaste 3 månaderna och skador som vi behöver ta hänsyn till för att undvika att onödiga komplikationer uppstår vid behandling och i din egenvård - meddela detta i rutan "Meddelande" när du bokar behandling.

_____________________

Kontakta gärna BSC om Du är osäker på om behanding och konsultation kan hjälpa dig med Ditt besvär - behandling och egna friskvårdsinsatser gör skillnad ! Målet med behandling och konsultation är att hjälpa Dig att få besvärsfrihet eller att lindra besvären.

Välkommen!
Body Structure Consulting - BSC
Medicinsk Behandlande Massage - en effektiv hjälp för dina besvär i muskulatur och leder - en unik kombination av olika manuella behandlingsformer inom massage, töjning av muskler och mjukdelar, ledbehandling, pressur, kraniosakralbehandling, kinesiologi, koppning m.m..

Mötet hos BSC omfattar cirka 50 minuter med behandling och konsultion - samtal kring ditt besvär och förslag på friskvårdsinsatser som du själv kan göra för att komma till rätta med ditt besvär. Vid varje behandlingstillfälle följer vi upp hur det har gått för Dig med både ditt besvär och Dina egna friskvårdsinsatser. BSC förespråkar en naturlig livsstil med enkla friskvårdsinsatser.

______________________

Vänligen meddela BSC om vilket/vilka besvär som du vill ha hjälp med vid behandling och konsultation när du bokar tid samt eventuella sjukdomstillstånd, operationer, förlossning inom de senaste 3 månaderna och skador som vi behöver ta hänsyn till för att undvika att onödiga komplikationer uppstår vid behandling och i din egenvård - skriv detta i rutan "Meddelande" när du bokar behandling.
_____________________

Kontakta gärna BSC om Du är osäker på om behanding och konsultation kan hjälpa dig med Ditt besvär - behandling och egna friskvårdsinsatser gör skillnad ! Målet med behandling och konsultation är att hjälpa Dig att få besvärsfrihet eller att lindra besvären.

Välkommen!
Body Structure Consulting - BSCMedlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Body Structure Consulting - Sthlm - Fredrik Haager

Behandlingar inom Djupt Behandlande Massage sedan 1997
- både vid akuta och långdragna besvär.

- Djupt Behandlande Massage
- Ledbehandling / töjning / pressur / koppning
- Kinesiologi
- Klassisk massage
- Gravidmassage
- Idrottsmassage
- Kraniosakralbehandling
- Ayurvedisk hälsa
- Holistic`s produktsortiment - www.bsc.vitamera.se
- Samtal i frågor om hälsa, livsstil, näring och matsmältning

Behandling av besvär, välbefinnande och förebyggande av Din hälsa - behandling gör skillnad!

BSC är ansluten i Wellnet.se och ActiWay.se

BSC är ansluten i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

Mottagning i Stockholm varje vecka och i Tumba på söndagar.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Behandling sker efter tidsbokning.

Betalning - kontant, Swish, Wellnet AB, Actiway eller efter ö.k. insättning till BankGiro.
Adress
Tomtebogatan 6, nb
11339 Stockholm
Birkastan Vasastan Stockholm
Öppna i Google Maps 🗗