Bodycare by Malin

betyg4.7 Fantastiskt bra(18 betyg)
Storängsvägen 42, 184 32, Åkersberga
Varmt välkommen! OBS! 28-29/1 2021 är jag i UMEÅ, bokningen i kalendern dessa dagar gäller Umeå på salong Kungsgatans 15 Vi ger Friskvårdskvitto. Presentkort. Bindvävsmassage och muskelterapi är en fantastisk behandling. Fascian/bindväven förtätas och stelnar till pga skador, stress, stillasittande, sjukdomar, hård träning, med ökad ålder. Svarar du ja på någon utav nedan frågor kan det här vara en behandling som är bra för dig: Har du smärtor i din kropp, dina leder eller muskler? Känns det ”trångt” i bröstet, du har svårt att ta djupa andetag? Känner du dig stel när du kliver upp på morgonen eller när du har suttit en stund? Har du överansträngt dina muskler t ex om du tränar hårt? Har du varit sjuk i Covid-19 och inte återhämtat dig trots att det gått lång tid? Har du känt dig stressad en längre tid? Har du råkat ut för en skada, brutit något, en djup sårskada, brännskada eller något annat kroppsligt trauma? Jag har valt att specialisera mig på Bindväv- och fasciamassage tillsammans med muskelterapi. Mitt mål med behandlingen är att du som klient skall bli smärtfri, rörligare och "friare" i din kropp. Beror din smärta eller stelhet i leder och muskler på förtätad bindväv så kommer min behandlingsmetod att hjälpa dig kroppsligt och mentalt. Behandlingen är skön och inte smärtsam. Det kan kännas lite på ställen där bindväven är förtätad men behandlingen sker helt utifrån vad du som klient klarar av. De flesta känner sig avslappnade både kroppsligt och mentalt efter behandlingen. Vi finns på adress: Bodycare by Malin, Storängsvägen 42, 184 32 Åkersberga. Åkersberga Station och Hackstavägen är kollektivstationer inom gångavstånd. Parkeringsmöjligheter finns på min gård eller på Ekbacksvägen, gata i närområdet. Samarbetar även med Butik Kalcit på Storängsvägen 11 C, önskar du få behandling där så kontakta mig via mail: langleymalin@gmail.com eller tel 070-720 24 66 POP-UP UMEÅ Kungsgatan 15 vid speciella tillfällen.

Boka tjänst

Bindvävsbehandling och massageterapi

 • Bindvävsmassage och massageterapi 75 minuter, 650 kr · Mer info
  Boka
 • Bindvävsmassage och massageterapi Konsultation 1:a gången90 minuter, 650 kr · Mer info
  Boka
 • Bindvävsmassage och massage t ex Tennisarmbåge, karpaltunnelsyndrom, mjölkstockning, nackspärr 45 minuter, 450 kr · Mer info
  Boka

Rabatt Bindvävsbehandling och massageterapi

 • Klippkort 10 ggr Bindvävsmassage och massageterapi5 500 kr · Mer info
  Boka
 • Klippkort 5 ggr Bindvävsmassage och massageterapi3 000 kr · Mer info
  Boka

UMEÅ Kungsgatan 15

 • UMEÅ Kungsgatan 15 28/1 och 29/1 Bindvävsmassage och muskelterapi75 minuter, 650 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Malin Langley
(18 betyg)
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
18 betyg
till Malin Langley
Malin är helt fantastisk. Det är en kunnig och proffsig behandlare.
till Malin Langley
Fick superbra bemötande av Malin! Är väldigt nöjd :)
till Malin Langley
Bra bemötande och kunnig. Jag är mycket nöjd. 👌
till Malin Langley
Mycket bra bemötande. Underbart bra behandling.

Om företaget

Bindvävsmassage Bodycare by Malin Friskvård Jag är Diplomerad Bindvävsmassör och utbildad Undersköterska. Jag arbetar med en behandlingsmetod som kan hjälpa dig att må bättre i din kropp. Mitt mål med mitt arbete är att du skall bli smärtfri och rörligare i leder och muskler. Mina behandlingsmetoder är: Bindväv- och fasciamassage Tui Na Massage Rörlighetsövningar Titta in på min Instagramsida @bodycarebymalin Du är alltid välkommen att ringa eller maila mig om du har frågor.

Bilder