Vad vill du boka?

<div>ADVANCE HUDVÅRD * ANSIKTSBEHANDLINGAR *&nbsp;&nbsp;ANTIAGE * MASSAGE&nbsp;&nbsp;* BRYN * AHABEHANDLINGAR * MICRONEEDLING *&nbsp;</div>
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Värdekort

Tjänster

Djuprengöring med ånga, peeling, portömning, massage, aktiv ampull samt avslutande hudvård. Anpassas efter din huds behov

Ansiktbehandlingar

Djuprengöring med ånga, peeling, portömning, massage, aktiv ampull samt avslutande hudvård. Anpassas efter din huds behov. Brynplock och färgning av frans och bryn ingår.
Syrans styrka (pH) anpassas utifrån hudtillstånd och ditt hudproblem. Behandlingen stimulerar cellförnyelsen, fuktbalans och ger huden en unik glöd. Effekten blir ökad spänst, minskad porstorlek, minimerade rynkor och linjer. Även effektiv behandling vid acne. Du får otroligt fina resultat om du gör en kur med 5 st behandlingar.
En intensiv behandling med syfte att mjuka upp linjer och rynkor runt munnen och ge fylligare läpp.
Boostar med hyaluronsyra och collagen.
Djuprengöring med ånga, peeling, portömning, massage, aktiv ampull samt avslutande hudvård. Anpassas efter din huds behov
En otroligt avstressande och njutbar massage på dekolletage, nacke, axlar och ansikte. Just i dessa områden finns stressrelaterad spänning, såväl axlar, nacke som de små mimiska musklerna i ansiktet. Ökar hudens elastisitet. En fin present till de flesta, kvinnor som män, unga som gamla!

En ändamålsenlig behandling när du vill ha en "fresh up" men har lite ont om tid. Djuprengöring med ånga och peeling, mask samt avslutande hudvård. Anpassas efter säsong och din huds behov.
Under konsultationen får du veta vilken hudtyp du har, tillstånd och faktorer som påverkar detta samt vilken typ av behandling samt vilka produkter som passar bäst för dig. OM du väljer produkter vi rekommenderar reducerar vi kostnaden för din konsultation som tack för visat förtroende.

Estetiska Behandlingar

Peeling, vaxning av hela ben ingår samt medföljande hembehandling med selftancreme. Gäller till 170831
Filar och lackar dina naglar med halvpermanent nagellack så håller 2 -3 veckor.

Massagebehandlingar

En optimal behandling, där målet är total avslappning. Du får en rogivande helkroppsmassage, som mjukar upp muskelspänningar. Du bäddas in vartefter, och väl inbäddad, avslutas behandlingen med ansikts- och skalpmassage.
En allt i ett massage. Som är behandlande, skön och avslappnande på en och samma gång! En utökad halvkroppsmassage för hela kroppens baksida för maximal avkoppling. Ger ökad cirkulation, sänker stress och blodtryck samt är behandlande då extra fokus är på muskelknutor i nacke och axlar.

En genomarbetande muskelmassage som görs i syfte att massera bort dina spänningar samtidigt som du kommer i ett avslappnat tillstånd.

En genomarbetande muskelmassage som görs i syfte att massera bort dina spänningar samtidigt som du kommer i ett avslappnat tillstånd.

En djup muskelmassage som görs i syfte att massera bort muskelknutor och spänningar.
En djup muskelmassage som görs i syfte att massera bort muskelknutor och spänningar.

Är en njutfull och mycket avstressande massage att få. Den är inte punktknådande men ändå verkningsfull utan du kan bara slappna av utan smärta. Du blir masserad på hela din rygg och nacke, där de flesta av oss upplever stelhet.

Medlem i Svenska Estetikers Yrkesförbund

BodyMIND

Vi ligger centralt i Trollhättan och är patientförsäkrade, anslutna till branschorgan. Vi har ca 9 års erfarenhet och är speciellt duktiga på problemhud och anitage!
Vår formella kompetens är leg. sjuksköterska, diplomerad medicinsk hudvårdsterapeut, certifierad hudterapeut, diplomerad, certifierad massör.
Våra utbildningar har vi tagit på Gilda, Axelssons och SPACO.
Varmt välkommen!

Telefon 0708-23 21 98
Webbsida
E-post
Öppettider Våra tider varierar vecka för vecka, se vår facebooksida:
https://www.facebook.com/BodyMIND-164780330232617/
Noshowfakturering enligt BokaDirekts poicy.
Adress
Österlånggtan 41
461 30 Trollhättan