Vad vill du boka?

Vår klinik ligger i centrala Trollhättan och vi har ca 10 års erfarenhet i branschen. Vi är patientförsäkrade, och anslutna till branschorgan och har flera certifieringar, se nedan! Vi är en småskalig och personlig klinik där vi jobbar i team. Hos oss finns auktoriserad hudterapeut, legitimerad sjuksköterska och legitimerad läkare. Vi är noga med att poängtera att vi arbetar med helheten och realism vilket innebär att vi skapar naturliga resultat och kan komma att avråda dig en önskad behandling där vi ser att det inte kommer att bli lyckat eller onaturligt. Därför erbjuder vi kostnadsfria konsultationer för att du ska kunna ställa frågor i lugn och ro då vi arbetar seriöst och är mån om dig som kund. Vi har även valt våra produkter med omsorg. Vi har i dagsläget tre hudvårdsserier och en är botanisk, en medicinsk samt en av de ledande märkena i världen.                                                                                                                                                               Här finns Tomas, erfaren leg. läkare som har masterutbildning i injektioner samt utför trådlyften Ultra V soft (den mest omfattande på marknaden). Här finns Anci, sjuksköterska, som är utbildad inom injektionsbehandlingar med Fillers och Botox. Hon har certifierat sig via EIR, estetiska injektionsrådet. (Det finns flera certifieringar men detta är branschrådets egna certifiering, där endast legitimerade yrkesgrupper kan certifieras och där de avlägger ett, enligt rådet, krävande kunskapsprov och intyget är ett runt, svart emblem i sin klinik samt att man finns namngiven på deras hemsida). Här finns även Jonna, auktoriserad hudterapeut via SHR, samt även certifierad via Cidesco.                                                                                                                                      
       Varmt välkommen!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

PRODUKTKÖP

Då vi har flexibla öppettider så bokar du din tid här på samma sätt som din behandling så vet du att vi är på plats för köp av ett presentkort.
PS! Du kan även köpa presentkort på nätet om du vill. Dock får du det inte så fint paketerat som inne i butik.
Då vi har flexibla öppettider så bokar du din tid här på samma sätt som din behandling så vet du att vi är på plats för köp av hudvårdsprodukter.

ANSIKTSBEHANDLING

En mycket effektiv kur för dig som har hudproblem eller vill jobba bort ålderstecken ytligt i huden.
Kuren är på 3 behandlingar där den 3.dje är 50% rabatt på priset. Vi rekommenderar starkt att använda de hemvårdaprodukter vi rekommenderar dig för att uppnå det optimala resultat kuren avser.
En perfekt ansiktsbehandling för extra glow! Passar då huden behöver djuprengöras, återfuktas och boostas vilket passar bäst på våren men kan upprepas året om.
Du får en fin syrapeeling med vitaminserum och fuktmask. Resultatet är en strålande hud med jämnare ton, balans och maximal fukt som resultat.
En fantastisk behandling med botaniskt stamcellsserum. Du får ett litet lyft, mera spänst, vacker, jämn ton i huden och minskade porer på en behandling. Serumet fortsätter arbeta och skapa hudförbättringar. Kombineras med fördel till ett hemvårdsprodukter med dessa ingredienser.
En mycket djup behandling- EF(PRP) serum och vitaminer slussas ned djupt i huden i samband med microneedling med penna. Avslutas med fuktmask.

Pris
Ansikte 1690kr
Ansikte hals och dekolletage 2490kr
Övriga områden kropp 2490kr
Överläpp/kind/ärr 800kr

Cirkulationsbalanserande, antiinflammatorisk behandling med serum, temperatur reglerande gipsmask och avslutande hudvård. Kompletteras med fördel till anpassad hemvårdsprodukter.
Med alfa- och betasyror där styrkan (pH) anpassas utifrån hudtillstånd. Vi väljer typ av syra beroende på vad som ska behandlas, t e x rynkor, pigmenteringar, acne etc. Behandlingen peelar huden på djupet och stimulerar cellförnyelsen, fuktbalans och ger huden en unik glöd. Effekten blir ökad spänst, minskad porstorlek, minimerade rynkor och linjer. Även effektiv behandling vid acne. Du får otroligt fina resultat om du gör en kur.
Det är en perfekt start för ditt ansikte. Innehåller en djuprengöring med ånga, peeling, portömning. Ingår cirkulationsökande massage, aktivt serum samt mask. Anpassas efter din huds behov. Ansning av bryn ingår.
En ändamålsenlig behandling när du vill ha en "fresh up" men har lite ont om tid. Djuprengöring med ånga och peeling, mask samt avslutande hudvård. Anpassas efter din huds behov.
Tid: 30 min.
Vi kombinerar vår medicinska kunskap med vår långa erfarenhet av hudvård vilket gör att vi kan erbjuda dig en god analys och en unik helhetsbild.
Vi ger dig råd, svarar på frågor och ger förslag på olika behandlingar utifrån dina önskemål och vad som är realistiskt.

Bokar du en behandling eller köper produkter drar vi självklart av konsultationskostnaden.
En tuffare antiage-behandling med direktverkande och långtidsverkande resultat.
Innehåller A-vitaminserum, hyaluronsyra, marint collagen och elastin mm. Du får mindre rynkor, jämnare pigmentering, omedelbar glöd med minskade porer, ökad spänst.
Kan rekommenderas att göra som kur där vi bjuder dig på 50% på den 3.de behandlingen.

INJEKTIONSBEHANDLING Fillers

En injektionsbehandling/mesoesthetic där syftet är att skapa en ökad fyllighet, bättre elasticitet mm.
Unik produkt där du designar läppar med dubbla produkter och får ett naturligt resultat. Produkten har en unik vävnadsintegration och blir en mjuk, rörlig del av läppen. Helt utan risk för klumpar, stelhet mm.
Läppbehandling där vi tillsammans tittar på önskad form och resultat och även en behandlingsplan för att nå det resultatet.
Har du funderingar på om och ev att boka en behandling är du välkommen att boka en kostnadsfri konsultation. Vi går igenom vad du önskar, vad som är realistiskt samt upprättar en behandlingsplan om du så önskar. Vår policy är att gå varsamt fram och ta förändringarna i små steg i syfte att bibehålla ditt naturliga utseende. Konsultationen tar ca 20 min.

BOTOX

I samråd med kunden och utifrån medicinsk bedömning.
I samråd med kunden och utifrån medicinsk bedömning.
I samråd med kunden och utifrån medicinsk bedömning.
Behandlingen slussar in mikroskopiska mängder av botox blandat med hyaluronsyra mm med syfte att mildra oönskade linjer, grova porer och bättre fukt på ett djupare plan.
Du kommer fortfarande kunna röra ditt ansikte som innan behandlingen. Du dämpar farten på åldrandets negativa påverkan på din hud och dina uttryck.
Har du funderingar på om och ev att boka en behandling är du välkommen att boka en kostnadsfri konsultation. Vi går igenom vad du önskar, vad som är realistiskt samt upprättar en behandlingsplan om du så önskar. Vår policy är att gå varsamt fram och ta förändringarna i små steg i syfte att bibehålla ditt naturliga utseende. Konsultationen tar ca 20 min.
OBS! Uteblivet besök debiteras med 500 kr.

ÖVRIGT

Filar och lackar dina naglar med halvpermanent nagellack som håller 2 veckor.
Säg till om du har kvar efter förra gången!

MASSAGE

Är en njutfull och mycket avstressande massage att få. Den är en lugn, mjuk massage utan triggerpunktsbehandling men viss punktinsats på stela muskler. Mycket verkningsfull då du får utsöndring av oxytocin och bara kan slappna av.
En optimal behandling, där målet är total avslappning. Du får en rogivande helkroppsmassage, som mjukar upp muskelspänningar. Du bäddas in vartefter, och väl inbäddad, avslutas behandlingen med ansikts- och skalpmassage.
En allt i ett massage som är delvis behandlande, skön och avslappnande på en och samma gång! En massage för hela kroppens baksida för maximal avkoppling. Ger ökad cirkulation, sänker stress och blodtryck samt är behandlande då extra fokus är på muskelknutor i nacke och axlar.

En traditionell muskelmassage som görs i syfte att massera bort muskelknutor och spänningar samtidigt som du ger kroppen en chans att varva ned och bli i balans.
En mycket avstressande massage utan punktknådande på triggerpunkter eller muskelknutor där syftet är att uppnå avslappning, stressfrihet och att gå ned i varv. Här är fokus på att få igång hormonet oxytocin som bidrar med att minska ångest, öka immunförsvar, förbättrar sömn etc.

FRANSAR & BRYN

Permanent färgning och böjning av fransar. Tekniken syftar till att boosta och lyfta den naturliga fransen. Det är ett effektfullt alternativ till fransförlängning.
Plockning och forming av bryn

Tjänster

Uppföljning bokas mellan 14-20 dagen efter utförd behandling.

FRANSAR FÖRLÄNGNING

Alla befintliga singelfransar plockas bort på ett skonsamt sätt
Beräkna att denna behandling tar lite längre tid då det är en elevbehandling
Det är tacksamt om du förberett genom att tagit av smink på ögonen och området runt omkring.
Beräkna att denna behandling tar lite längre tid då det är en elevbehandling
Här fyller du på med nya singelfransar där det växt ut nya fransar och gamla trillat av.
Denna utförs inom 4 veckor från det datum de sattes förra gånger.
Beräkna att denna behandling tar lite längre tid då det är en elevbehandling
Medlem i Svenska Estetikers Yrkesförbund

BODYMIND

Vi har ca 10 års erfarenhet och är patientförsäkrade, och anslutna till branschorgan.
Vår sammanlagda formella kompetens är leg. läkare, Leg SSK, injektionssjuksköterska med estetiska injektionsrådets certifiering. (se märket)
Diplomerad medicinsk hudvårdsterapeut, certifierad hudterapeut diplomerad, certifierad massör.
Våra utbildningar har vi tagit på Gilda, Axelssons och SPACO m fl.
Varmt välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Vi är där när du bokar oss! Boka köp av produkt/presentkort på samma sätt som dina behandlingar.
Noshowfakturering enligt BokaDirekts policy. Mer info i din bokningsbekräftelse.
Adress
Österlånggtan 41
461 30 Trollhättan
Öppna i Google Maps 🗗