Bodyworks Malmö / Osteopatikliniken Malmö

betyg4.8 Fantastiskt bra(75 betyg)
Helmfeltsgatan 4, 211 48, Malmö

Boka tjänst

Osteopati

  • Nybesök Osteopat (ca 60min)800 kr
    Boka
  • Återbesök Osteopat (ca 50min)800 kr
    Boka

Medicinsk massageterapi

  • Massage45 minuter, 650 kr · Mer info
    Boka

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
75 betyg
Mänskligt, mjukt, ingående och proffesionellt. Jag kände mig väl omhändertagen med kännbara resultat. Kan varmt rekommendera!
Per gjorde en väldigt bra behandling. Han är kompetent och trevlig ville är en bra kombination!
Pelle är lyhörd, engagerad och har ett fantastiskt helhetstänk gällande sina patienter. Jag kan varmt rekommendera ett besök hos honom.👍🏻
Per är mycket välutbildad och kunnig inom osteopati och en skicklig massör.

Om företaget

** Viktig information till dig som kund ** Under rådande omständigheter vill vi informera er om att vi följer alla riktlinjer och restriktioner från Folkhälsomyndigheten. Vår massagebänk och andra berörda ytor desinficeras mellan varje patient, handhygien sköts noga och givetvis arbetar inte terapeuten vid sjuk- eller förkylningssymtom. Vi ber er även att omboka ert besök om ni själva känner er sjuka eller förkylda, för att minska risk för smittspridning. Håll gärna rimligt avstånd till andra i väntrummet. Varmt Välkommen! ____________ Per Bendroth är dipl. osteopat, utbildad via Skandinaviska Osteopathögskolan i Göteborg 2016-2020. Dipl. medicinsk massageterapeut på komplementärmedicinska högskolan i Malmö 2010-2012. Även utbildad inom dynamisk och medicinsk yoga. Under dessa år har han fortlöpande vidareutbildat sig inom diverse områden och har specialiserat sig på framförallt Deep Tissue Massage (bindvävsbehandling) och Myofascial Release. Sommaren 2020 grundades Osteopatiklinken med en passion och tilltro till kroppens egna läkningsförmåga. Min kompetens inom dessa områden gör att jag har möjlighet att urskilja vilket område, vävnad eller rörelse mönster som är relevant i din problematik och anpassa behandlingen därefter. Arbetar främst med diverse smärtproblematik, stressrelaterade besvär och optimering av kroppens rörelsefunktion genom att lösa upp djupa spänningar och restriktioner av muskler, bindväv och leder på ett skonsamt sätt.

Bilder

Inga bilder ännu.